Eşim çocuk istemiyor :(

aynı sorunu bi arkadaşım yaşadı..eşi kesinlikle istemiyodu çocuğu..arkadaşım kasıklarında rahatsızlap dr . a gitti..hormonları kendini hamileliğe hazırlamış..o kadar yükselmiş ki hormonlar dr. hemen çocuk yapın..daha fazla artarsa bebeğiniz zor olu dedi..şimdi hamile maşallah..darısı başına canım..ilgi konusunda eşin haklı eskisi gibi olmuyo ama eskisinden daha güzel oluyo herşey onun gelişimini izlemek her an bir hareketiyle sizi şaşırtması hayata ayrı bi renk katıyo..:ecrin_bebek::Saruboceq:a.s.

Bence bişey yapma zamana bırak. senin bebek istemeye hakkın oldugu kadar onunda istememeye hakkı var. öyle değil mi?
e adamda haklı bazı kadınlar var bebek olunca sadece anne oluyorlar. kadın olmaktan es olmaktan vaz geciyorlar. oda okumustur biyerlerde korkmustur

eşinizin tek başına vereceği karar değil bu..
bebek evın neşesıdır..
her eve lazım:)

ayyyyy BENıM EŞıMDEEEE ıSTEMıYOOOOOOOOO aynen benle kavga ediyo konuyu açtığımda erken hayat kötü sen daha hazır değilsin atına yapcak acıkcak sen beceremezsin sanki millet anasının karnında öğreniyo yok işte bankada şukadar param olmadan çocuk yapmam bilmem ne laf anlatamıyorum
ASLINDA endişelenmesi güzel bişey ama onun dediği ortam hiçbir zaman olmayacakki.... delikafadulden DELı BENıM KOCAM VALLA kafamçokkarıştı

KIZ SENDE adet düzensiliği yaşıyodum ne zamandır 10 lira verdim muane oldum hormon testleri yaptırdım doktor doğum kontrol verdi korunuyorum de heheeeeeeee yaşasın kötülük ama iyi bi kötülük bu :lepi:

Bence hamilelik sürecinin stressiz geçmesi için iki tarafın da istediği bir zamanda olması daha mantıklı.

canım ıkna etmeye calıs derım
karsı tarafa onu yıne sevecegını falan ınandırmaya calıs bebegın yerının ayrı olacagının anlatmaya calıs zor
sana bol sans cenene kuvvet dıyorum

2,5 senelik evliyim.benim eşim de bu aya kadar çocuk istemiyordu,hatta lafını bile etmiyordu. sebebi ise benim bebeği ondan daha çok sevmem fikriydi. ama bu ay sanırım kafasına saksı düştü bebek istiyor hihoyyyt

valla kocamı daha çok sevmeye başladım şimdi yerimseniben

Tebrikler canım yaaa.
Peki bu nasıl oldu durup dururken mi yoksa sen mi ikna ettin?
Ve nasıl ikna ettin?

ben ona ara ara çocuk isteğimi dile getiriyordum ama eşim sürekli borçları,hayat şartlarını öne sürüp ertelemek istiyordu.geçenlerde bebek bekleyen arkadaşlarımıza gittik sanırım onun da etkisiyle bebek istemeye başladı :)

Anladım canım,ne diyim senin adına sevindim heralde benimde başıma gelse ucarım havalara...
Tadını cıkar :)

kolayı var doğum kontrol hapı kullanıyorum dersin onun korunmamasını sağlarsın ve bi süre sonra probnlemin yoksa hamile kalırsın sonra da aaa 1 gün almayı unutmuştum kahretsin hamileyim dersin:)

canım benım bır kuzenım var 2 tane cocukları var hatta ikinci çocugu daha bebek 40 günlükken antalyaya kırkını uçurmaya dıye gıttıler kendılerı tatıl yaptılar.isteyınce cocuklarda olsa ılgılenebılıyorsun acaba eşin sorumluluk almaktanmı korkuyor.çünkü bazı ınsanlar böyle yada cok yogun çalıştıkları için istemıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…