devamlı takip etmeme rağmen ilk kez yazma gereği duyuyorum..Uzun bir arkkadaşlık döneminden sonra evlendik ve şu anda 3 yıllık evliyim..
eşimde bende erken olduğunu düşünerek çocuk konusunu sürekli erteledik ve şimdide benim istememe rağmen eşim kesinlikle istemiyor. Aile ya da akrabaların ne söylediği önemli değil ama bu göründüğünden daha çok sorun olmaya başladı çünkü ben gerçekten çok istiyorum anne olmayı, ama eşimin çocuk olayına bu kadar soğuk bakmasıda beni üzüyor. Çok istesem bile eşim istemeden anne olmakta istemem ama durumum o kadar vahim ki bebek görünce kucağımdan indirmek istemiyorum, hiç ilgimi çekmezken şimdi bebekle ilgili her konu ilgimi çekiyor. Uzattım farkındayım:kedi: ama nasıl davransam daha mantıklı olur karar veremedim ve sizinle paylaşmak, fikirlerinizi almak istedim..alsanaalsanasmile
devamlı takip etmeme rağmen ilk kez yazma gereği duyuyorum..Uzun bir arkkadaşlık döneminden sonra evlendik ve şu anda 3 yıllık evliyim..
eşimde bende erken olduğunu düşünerek çocuk konusunu sürekli erteledik ve şimdide benim istememe rağmen eşim kesinlikle istemiyor. Aile ya da akrabaların ne söylediği önemli değil ama bu göründüğünden daha çok sorun olmaya başladı çünkü ben gerçekten çok istiyorum anne olmayı, ama eşimin çocuk olayına bu kadar soğuk bakmasıda beni üzüyor. Çok istesem bile eşim istemeden anne olmakta istemem ama durumum o kadar vahim ki bebek görünce kucağımdan indirmek istemiyorum, hiç ilgimi çekmezken şimdi bebekle ilgili her konu ilgimi çekiyor. Uzattım farkındayım:kedi: ama nasıl davransam daha mantıklı olur karar veremedim ve sizinle paylaşmak, fikirlerinizi almak istedim..alsanaalsanasmile
canım belki onun için doğru zamanın geldiğine innamıyordur.
çok yakın bir arkadşaımızda istemiyorlardı 4 yıllık evlilerdi bu sene yapmaya akrar verdiler ve şimdi 8 aylık hamile. sende eşinle onuş tamam saygı duyuyorum isteklerine ama en azından bana bir süre ver.
hiç çocuksuz yuva olmaz. 1 sene sonra mı ne zaman düşünüyorsun bileyim de. ama sende bana saygı duy ve beklentilerimi anlamaya çalış de. anne olmayı istiyorum de.. yaşınız kaç bilmiyorum ama onu öne sür. yaş ilerledikçe hamile kalma olasılığı düşüyor de... ama güzellikle konuş.
zorla hiç güzellik olmaz. sonra istemediği için kalkar mutluluğu dışarda a rar allah muhafaza. güzelce gönlünü yapmak en mantıklısı
canım çok haklısın :) kesinlikle oda aynısını söylüyor.ikimizde 25 yaşındayız. erken deyip duruyor. Sonuçta bu çocuğpun sorumluluğu ikimiz alacakken tek kişinin karar vermesi saçma zaten. En son ben çok üzülünce tamam seneye bakarız dedi ama sanki beni avutmak için demiş gibi oldu :) bende artık bu konuyu açmayacağımı söyledm çünkü ilk zamanlar ben istemiyorken o bu kadar soğuk değildi.. ne tuhaf bir kocam varsa
maddi durumunuz bebek sahibi olmaya elverişli mi canım
canım hiç kendini sıkma...eşinle de aranı bozma...bence bir süre gündeminizden çıkar bu konuyu...yaşınız daha çoookk genç...bence kadının değil erkeğin istemesi önemli...sakın o istemeden yapma...annelik doğal içgüdü senin istemen gayet doğal...ikiniz de isterseniz o çocuk daha mutlu olur,eşin sana her zaman yardım eder...ama istemezse cok zorlanırsın...
Canım takma kafana bence bukadar erkekler ilk aşamada istemezler zaten isteselerde belli etmezler ya olmazsa diye denemekten yorulmaktan ve hayal kırıklığından korkar ve hormonları bizim gibi çalışmadığı için hiçbir zaman hazrı olmazlar isteyen erkeklerde toplum baskısı yada bab özlemi çekytikleri için isterler çoğu kez benim eşimde hiç düşünmüyordu biz bize yeterişz niye dünyamız ufacık bi insanın etrafında dönsün derdi bende henüz düşünmezken süpriz bi hamilelik yaşadım eşim çıldırmasada çok sevindi ama ilk tekmeyi hissedince çıldırdı diyebilirim doğunca ne olur bilmem şimdi sorduğumda neden istemed,n diye sana doğumda yada hamileliğinde bişi olursa yaşayamam diyo bide ya olmazsa üzülmeyelim diye istemez gibi görünüyomuş yani heray denemek ve başarısız olmak çok koyar insana diyo inan bana o bebek içine düştüğünde değişecektir eşin
canım çok haklısın :) kesinlikle oda aynısını söylüyor.ikimizde 25 yaşındayız. erken deyip duruyor. Sonuçta bu çocuğpun sorumluluğu ikimiz alacakken tek kişinin karar vermesi saçma zaten. En son ben çok üzülünce tamam seneye bakarız dedi ama sanki beni avutmak için demiş gibi oldu :) bende artık bu konuyu açmayacağımı söyledm çünkü ilk zamanlar ben istemiyorken o bu kadar soğuk değildi.. ne tuhaf bir kocam varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?