Doğuma Hazırlık Eşim çocuk istemiyor:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zamane erkekleri ülen önceden erkek milleti ne kadar farklıymış evimin kadını çocuklarını anası olmanı istiyorum pembe panjurlu evimiz 5 tanede çocuğumuz olsun derlermiş şimdikiler rahat deymeyin bana deymeyim sana
beimkide öyleydi ne yaptım ettim kandırdım sanırım şuan yavrumuz bizimle şimdi ona deli oluyo beni bile sattı baba kız fane aşk yaşıyolar :1hug:

canım deki tamam bende artık cocuk konusunu duymak işstemiyorum de
cocuk falanda istemiyorum de
yani onu bu düşüncene inandır
sonrada
hamile kal
ve ben bu bebegi istemiyorum aldıracam de
hatta doktordan randevu al
doktora gidineşinle beraberki iyice inansın kaza olduguna
sonrada yapamayacam de
2 gün 3 gün agla
sen istemiyorsun bende istemiyorum tek basımamı büyütecem de
emin ol ki
o bebegi aldırmana izin vermeyecek
ama arada karnına dokundur bi ton kilo alacam
nasıl doguracam korkuyorum istemiyorum falanda de nasıl fikri degişecek gör
kadın isterse olur
:)))))) dogunca kucagından indirmeyecek bakma erkekler oldukca korkaklar sorumluluktan korkuyorlar sonra alısıyorlar:)))))

Merhaba,
Aynı sorun malesef bizde de var.Evleneli 4 sene oldu ama eşim hala çocuk konusunu açmıyor bile.Ben açtığımda da tersliyor.Artık bende anne olmak istiyorum ama eşimin inadı yüzünden bu mükemmel duygudan yoksun bırakılıyorum :a015:

aklıma iki film geldi: benim adım sam ve hayat güzeldir...muhtemelen de izlemişsinizdir ama bence yeniden-başbaşa- bu iki filmi seyredin...bilmem doğru mudur tabi çocuğu gerçeken hiç istemiyorsa fikrinden caydırmaya çalışmak? ama eğer o da benim gibi gelecek korkusundan, iyi yetiştirememekten, artan sağlık sorunlarından, şimdiki genç jenerasyondan(sanki ben yaşlıyım:) kısacası korkularından dolayı çocuk olmasa daha iyi diye düşünüyorsa eşini cesaretendirebilir.daha doğrusu o sevgiyi bu filmler öyle güzel yansıtıyor ki, ne olursa olsun her türlü riski almaya, bu sevgiyi tatmaya değer diyorsun...(ben de sürekli enine boyuna düşünüp olmayanın bir olanın bin derdi var diye muhasebe yapsamda bu iki filmi izledikten sonra ağlayarak vazgeçim, ben de istiyorum, banane benim de çocuğum olsun diye:)

babanında hazır olması çok önemlii.inşallah en yakın zamanda eşlerinizde bebek sahibi olmak ister

Fikir için teşekkürler.Filmleri bulmaya çalışıcam, umarım işe yarar.

Arkadaşım önce ilk yazdığınızı okuduğumda eşiniz hiçbir şekilde istemiyor sandım ama sonra yazdıklarını da okudum. Eşin sadece daha erken olduğunu ve yaşınızın genç olduğunu söylemiş bu hiç istemediği anlamına gelmez. Bence sürekli eşine bu konuyu açma. Onu ne kadar sıkarsan o da o kadar tepki verecektir. Tamam zamanı gelince konuşuruz de ama arkadaşların dediği gibi bir bebek sevdiğin zaman onunda sevmesini sağla ve bebek istediğini sözlerle değil davranışlarınla belli et. Erkekler işte o sorumluluktan korkuyorlar. Tüm hayatları bitecek bebek olunca sanıyorlar. Bende 3 yıllık evliyim bana kalsa 1 senelik evliyken istiyordum ama eşim istemedi hep erteledi ama gerçektn zamanı gelince de benden hevesli oldu her belirti gibi olan şeylerde hamilesin deyip duruyordu gerçi hamile kalamadım ve şubata ertelemek durumunda kaldım çalışmaları ama artık istiyor sonuçta ve merak etme o da isteyecek..

Fikir veren herkese teşekkür ederim.. Tabi en mantıklı yolun zamana bırakmak, sabır göstermek olduğunun farkındayım ama bazen doğruyu bilsende içindeki isteğe hakim olamazsın ya bendeki öyle birşey galiba. Bende ilk zamanlar hiç istemiyordum birden bire oldu nasıl olduğunu hiç anlamadım.. Yatıp kalkarken bebek sayıklamaya başladım..Kabul ediyorum eşime konusunuda çok açtım.. Şimdi ortamlarda konu açılsa bile istemiyormuş gibi davranıyorum ama bir yandan sürekli dua ediyorum..İnşallah o isteyince olacakk ve umarım çokta uzun sürmez
İnşallah bütün çocuk özlemi çekenleri Rabbim hayırlısıyla versn

seni çok iyi anlıyorum inan ki bekarken evlensem de çocuğum olsa diye hiçbir hayali olmayan ben evlendikten sonra bir seney kadar yine aklıma çocuk fikri gelmezken 1 seneden sonra bebek için yanıp tutuşmaya başladım hep ne zaman ne zaman deyip duruyordum ama açıköğretim okuduğumdan son sınıfı garantileyene kadar eşim olmasını istemedi ama gel bana sor zamanın nasıl geçtiğini eşiminde istemediğini sanıyordum ve umutsuzdum. Bu nisanda çalışmalara başladık 3. sınıfın vizeleri iyi geçince. Ama olmadı iki kere denedik tutmadı bende sorunlar oldu felan. Sonra şimdi Ocak'a erteledik çünkü son senemin sınavlarına denk gelecikti yoksa doğumum. Şimdi de o zamanı bekliyorum ama çocuk istemiyor dediğim eşim hamilelik beklentim olduğu aylarda benimle heyecanlandı benle sonuç bekledi planlar yaptı anladım ki zamanı gelmiş. Hiç endişelenme o yüzden. Ayrıca ne zama hayırlıysa o zaman olsun. Bak ben denedim ama olmadı yine deneyeceğiz ve stres yapma asla bennimde stres çok iş açtı başıma. İnşallah bebeğini zamanı geldiğinde alırsın kucağına.

:Saruboceq: amin canım, evet hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun.. Allah kimseye yokluğunu göstermesn. İnşallah sende hayırlısıyla alırsın bebşini sağlıcakla kucağına :ecrin_bebek:

bebek olayı çok önemli ve bence ikinizde tam olarak istemeden böyle bir şeye karar verme..bebekler anne karnındayken bile istenip istenmediğini hissediyor..doğunca da ilgilenmez falan...hem neden hamilelik sürecini sıkıntılı geçiresin..eşinden habersiz hamile kalırsan eşinin ne tepki vereceğini az çok kestiriyorsundur...ona göre bir karar ver canım..yaşınız uygunsa be n bekleyin derim..biz de 3 yıllık evliyiz..benim eşimde ilk 1.5 yıl istememişti...sonra birgün evi süpürüyorum,o da beni seyrediyor...birden bire ''bizim de çocuğumuz olsun ya'' deyiverdi...artık ne değiştirdi fikrini bilmem..ama ben hiç baskı yapmadım..ara ara söylüyordum...sonra istediğimiz andan itibaren 1 yıl hamile kalamadım..eşim zamanında çocuk istemediği için Allah tarafından cezalandırıldığını bile düşünüp pişman oldu...ama şimdi hamileyim 8 aylık...çok şükür..oğlumuz olacak inşallah...karnımı seviyo,onunla konuşuyor (ki acayip derecede kız çocuk isteyip,ultrasonda pipiyi görüp bozulduğu halde:))işte böyle canım erkekleri anlamak zor,ama sıkmamak lazım..onlar kadınlar gibi değil..bizler doğuştan anneyiz unutma...yaradılışımız gereği onlardan daha yakınız bu fikre...sen de sabırlı ol,anlayış göster..göreceksin zamanı gelecek ve o da dünyaya ikinizden bir parça getirmek isteyecek...canını sıkma..Allah yardımcın olsun...

ayy ne güzel yaa :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bende dediğim gibi artık üstüne gitmiyorum, kendini hazır hiisseder elbet bi gün ama benimde aklıma ara ara geliyor şimdi istemiyoruz ama olup olmayacağı bile belli değil Allah kimseye yokluğunu göstermesin.:Saruboceq: yoksa insanların ilk zamanlar çocuk konusunda sesi çıkmazken şimdi susmaz oldular :)) insanın sinirini bozacak kadar onları umursamıyorum tabi ki, sanki doğunca onlar bakacaklarmış gibi ısrarla söylemelerine bende anlam veremiyorum..lmaz:

ben şu anda 31 haftalık hamileyim ve o kadar üzgünüm ki bizde eşimle çocuk hiç istemiyoduk okul var bilmem ne var diye hep geciktirdim anne ve babasının fişfiklemesiyle sanki çok çocuk istiyomuş gibi göründü göründü diyorum çünkü hiç ilgilenmiyo mobilya alınıcak masraftan kaçıyo kıyafet alınıcak ne gerek varmış ağlata ağlata öldürdüler beni kısacası pişmanım ve keşke hamile kalmasaydım bunuda diyorum kuzuma acıdığım için zavallı bebeğim benim aklınızı kullanın hepiniz istemiyosa yapmayın mafoldumben

çok üzüldüm canım ama yinede öyle söyleme Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.. O istiyor gibi davranmış sen nerden bilebilirdin ki .. belki doğunca değişir fikri belli olmaz..
Duanı eksik etme benneyaptımki

dua edin bol bol üzülmeyin eşlerinizin zamanla ikna olmasını bekleyin bencede allah isteyen herkese çocuk versin çok güzel bir duygu içinde tekmeler atması bile çok duygulandırıyor insanı

Evliliğin ilk birkaç yılında istememesi çok anormal değil. Kendisini hazır hissetmiyordur, bebeğin getireceği yükü taşımak istemiyordur. Ben evliliğimin on birinci yılında anca ikna ettim eşimi, bir iki yılın çocuksuz geçmesini dert etmeyin derim.

çokda erteleme.şu an eşin istemesede iyi bi doktora git.muayene olmaktan zarar çıkmaz.benim eşim istiyordu ama olmayınca üzmemek için erken diyordu.ben doktora gittim.normal olmadı aşılama oldu.yeni 5. ayıma girdim.doktor sonrası tekrar konuşursunuz.

o günden beri hiç konusunu açmıyorum oda açmıyo hatta sanki işine gelmiş gibi dahada bi rahat.. doktora gidip muayene olmak hep aklımda ama pek fırsatım olmuyor. Aslında fırsat sorun değil eşimde bir ışık görsem hiç durmıcam ama maalesef yok. Şu an anne olmayı o kadar çok istememe rağmen o bunu engellediği için onada sinir olmaya başladm içten içe elimde olmadan. tek avuntum yaşımızın genç olması ama ben zaten genç anne olmak istiyorum hayırlısıyla bi olsa

seni çok iyi anlıyorum bende evlendiğimden beri çocuk istedim fakat eşim istemiyordu 2 yıl böyle devam etti sonra ben çocuk meselesini umursamıyormuş gibi davrandım hatta her regli gecikmemde panikledim ay ya hamileysem falan dedim bu halim onu korkuttu fazla zaman geçmedi ki kendisi çocuk çocuk diye peşimde dolaşmaya başladı inşallah en kısa zamanda bu sorunu çözersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…