Kızlar iki yıllık evliyim.Geçen hafta 3. yılımıza girdik.Ben çok çocuk istemeye başladım.Artık zamanımızın geldiğini düşünüyorum.Ama eşim hala erken olduğunu düşünüyor.Gerçi ona kalsa bi 5 sene daha yapmayalım diyor.Şimdi ben çok istiyorum diye o da yapmak istiyor.Ama ben istiyorum diye.Sizce ne yapmalıyım?
Kızlar 26 yaşındayım.Hiç bir borcumuz harcımız kalmadı.Evimizde var.Şu anda çalışıyoruz ikimizde maddi açıdan hiç bir sıkıntımızda yok.Kendini hazır hissetmiyormuş baba olmaya.İkimizde aynı yaştayız bu arada.
İşiniz, ilişkiniz her şey yolundaysa ve o da çocuk yapmayı kabul ediyorsa bence yapmalısınız. Babalık sonradan kazanılan bir içgüdü değil mi?
Ama kızlar bende onun hazır olmasını bekleme taraftarıydım.Geçen gün bana dediki beni beklersen 10 yıl daha beklersin.Sen benim hazır olmamı bekleme dedi.Sonuçta sen kendini hazır hissediyorsan yapalım falan dedi.Bilmiyorum kafam çok karışık.Artık korunmamayı da kendisi önerdi.Ben çocuk çocuk diye tutturmadım aslında sadece isteğimi dile getirdim.Geçen gün korunmak istemedi.Benim tek kafamı karıştıran şey ben istiyorum diye ona haksızlık ettiğim.İstemeden kucağına verirsem kesin benden uzaklaşır diye düşünüyorum.O yüzden çok kararsızım.Şu anda korunmak istemediğini kendisi söyledi.Gerçekten çocuk istiyor musun dediğimdede net bi cevap vermiyor.Bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?