eşim çocuk istiyor ama ben okuyorum..

bend acıköğretim okuyorum ilk sene çocuk istemedim çünkü ben sınavlara
gidince cocuga bakacak yakınım yok burda
o yüzden ertelemiştik
şimdi son sınıftayım hamiş kalsamda okul çoktan bitmişoluyor
eşin madem cok istiyor onu kırma hem çocuk o zamanlar yeni doğmuş olur
sürekli uyuma dönemindedir
derslerini çalışabilirsin
hem sınava gidince bakacak yakınında varmış bence cocuk düşün
zaten ha deyince hemen hamile kalınmıyor rabbim onun zamanını ne zamana ayarladı bakalım
hayırlısı olsun inş....

arkadaşlar biraz işim vardı kusura bakmayın cevap yazamadım.hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için.sonuç olarak şuna karar verdim.öncelikle sınavlara bi girip çıkıcam,tecrübe edinmiş olucam sonra yazı beklicem temmuzun 18 inde evlilik yıl dönümümüz.ona göre ayarlıcam ve çalışmalara başlıcam.hamiş kalınca da inşallah burda sizlere yazıcam:) hadi hoşçakalın:)

Bende üniversitede okuyorum hukuk fakültesi 2.sınıf ve çocuk istiyoruz eşimle ama okulla zor mu olur bilemedik ne dersiniz yardıma ihtiyacım var örgün okuyorum açıköğretim değil

Bende üniversitede okuyorum hukuk fakültesi 2.sınıf ve çocuk istiyoruz eşimle ama okulla zor mu olur bilemedik ne dersiniz yardıma ihtiyacım var örgün okuyorum açıköğretim değil

merhaba canım, ben de örgün okuyorum, bu sene son senem,
11yaşında oğlum var, aynı anda okula başladık onunla, ben okula başladığımda oğlum 7 yaşındaydı yani büyüktü ama yine de çok çok çokkk zorlandım :50:
bence aceleniz yoksa okulun bitmesini bekleyin

neden olmasın ! Benim arkadaşım kimya öğretmeni, hamileyken kpss ye hazırlandı 90 alıp atandı.. sınava da karnı burnunda girdi hem de adananın çatır sıcağinda.. yani istedikten sonra olur =)

''egemn''öncelikle rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.Hakikaten rabbim zamanını öyle güzel ayarlıyorki bence gönlünü ferah tut ve akışına bırak

hmm farklı bi bakış açısı.işte kk yı ve sizleri bu yüzden çok seviyorum:kkk: maddi durumumuz allaha şükür yerinde aile şirketimiz var.eşim ve ben,görümcem,kaynım,kayınpederim,kayınvalidem hep beraberiz.her neyse evliliğim de ii,eşimle ben onların şirketine çalışmaya geldiğimde tanıştık.yani 4,5 senelik birlikteliğimzde hergün beraberdik.onun için evlilik de yolunda.yani şuan durum müsait.bi de şu vizelere finallare bi girsem açıköğretim sınavları nasıldır,zor mudur,nasıl geçilir hiç bilmiyorum.bölümüm büro yönetimi işimle alakalı bi bölüm.sınavlara girince daha net karar veririm belki de.çok teşekkürler seninde cevabın için:)

ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum ama örgün öğretimden kolay bı bölüm yani okyarak geçebilirsin sonucta okul agıtme durumun fılanda yok aöf oldugu ıcın ama bence sınavlardan once cocuk yapmaya büyütmeye hazır mısın sırf esın ıstıyor kendıne arkadas olsun dıye yapmak bana pek mantıklı gelmıyor acıkcası
Allah hakkında hayrılısını versın canım:34:

ben kpss için dersaneye gittim hamile iken sınava girdiğimde son ayımdı.Hatta dalga geçiyordu ailem.Ambulans beklesin kapıda diye:)çok şükür atandım o sınavla

sınavlara hazırlanan bı anne olarak bu pek mumkun olmuyo, helede yenı dogum yaptıysan yorgunluktan kafan almıyo zaten ve hamıleykende calısmak bunyene kalmıs, aserme donemın olmazsa rahat edersın ama bu onda bır sanslı kadında oluyo hamılelık sıkıntılı bır doınem oyuzden cocugu bıraz daha ertelemenı tavsıye ederım..

Güzelim mağazadan elbise mı alıyorsun? ben martta hamile kalayım bari gibi bir lüksün yok.

Yasının küçük olduğunu düşünüyorum. Evliliğinin tadını cikart, bebek ardından gelip yeni bir heyecan versin. Evliliğe adapte olsun esın de sen de. Esın istiyor. Ya sonrası? Hamilelikte zaten uzaklasacaksiniz birbirinizden. Sonra bebek doğacak araya yine mesafe girecek.

Siz önce birbirinize doyun, gezin, birbiriniz daha iyi tanıyın, kaliteli zaman geçirin. Ondan sonra bu iliskinin üzerine bebek olunca kaymak olur iste o zaman. Tadından yenmez.

Benim fikrimce daha yeni evliyisiniz. Gerci bizde yeni evli sayiliriz. 1½ sene sonra halime kaldim.Biraz daha bekleyin derim ben.

benim arkadaşım hamileyken bitirdi üniversiteyi karnı burnundaydı.şu yokuşta birgün doğuracam derdi.:)
isteyince olur.

ben evlendim 6.ayda hamile kaldım isteyerek.
hamilelikde kişiden kişiye göre değişir. benim hamileliğim çok rahat geçti mesela. son haftama kadar işime de gittim. kpss sınavına da girdim. sınava ders çalışmaya ev temizlememe engel olmadı. ama kimisinin bünyesi kaldıramıyor. mesela teyzem 9 ay boyunca yattı düşük tehlikesi yoktu bünyesi kaldıramadı. kuzenim desen oda düşük tehlikesinden dolayı 9 ay yattı. hatta kendi dr.du ve 9 ay rapor aldılar. dediğim gibi senin hamileliğin nasıl olur kimse bilemez.
çocuk doğduktan sonra kv bakar demişsin ama çocuk 3 ayı atlatana kadar illaki kendin ilgilenmelisin.gazıdır emzirmesidir vs. devamlı ilgilenmek zorundasın. tam derse oturursun bebeğini tam uyutup yerine koyarsın öbür odadan ingaaaaaaaaaa diye bir ses tekrar koşarsın. yani dikkatini veremezsin derslerine. anca 6 ayı dolduktan sonra kv gelir o bakarken dersini çalışırsın. bunlarıda göz önüne al.
bunun dışında yapayımmı diye sorarsan bence vakit kaybetme. o minnacık şey doğunca keşke önceden yapsaydım dersin. arkadaşların dediği gibi kimisi 2 sene sonra yaparım diyor sorun çıkıyor. eltimlerde 2 sene sonra yaparız demişlerdi. şimdi 6.senelerine girdiler tüp bebek aşılama 4 senedir uğraşıyorlar olmuyor. tedavi içinde geç kalmış oldular. inş. bu tür bir sorunla karşılaşmazsınız ama bunlarıda göz önünde bulundur. hiç değilse sonra yaparım dersenizde bir doktora gidip şimdiden bir sorun varmı yokmu öncesinden öğrenin.

Canim seninle ayni durumdayim. Benimde esim cok istiyor baba olmayi. Bu yil evleneli 2 yil olcak bizim ama ben daha okuyorum, gerci bu yil son ama önümdeki yol bitmiyor. Sürekli hesap ediyorum: Bu yil üniversite bitse, seneye subatta staja basliyorum, 2 yil´da staj sürüyor. Toplam 3 yil, offfff cok uzun bir süre diyorum kendi kendime. Evlendigimde böyle degildi ama su son 1 yildir iyice yanip tutusuyorum bebek askiyla fakat isin icinden cikamiyorum. Sonra yine basliyorum hesap etmeye, acaba stajin son 9 ayinda hamile kalsam, en azindan vakit kaybetmesem vs vs. Tabi evdeki hesap carsiya uymayadabilir, sonucta nasip kismet, denemeler uzun sürebilir, planladigim gibi olmayabilir. Ama cooook istiyorum :emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X