Canım sonuna kadar haklısın çok mantıklı davranıyorsun bence maddi açıdan işlerinizi yoluna koyana kadar bekle gez toz tadını çıkar evliliğin hem daha cocuk için erken bence ikinizde hazır hissettiğinizde birlikte vermelisiniz bu kararı.Artı çocuk sahıbı olmak ıcın oncelıkle babadan cok annenın hazır hıssetmesı daha onemlı.
Canım ben 27 yaşındayım 3,5 yıldır da evliyim ama inan hala çocuk düşünmüyorum bence 30 yaşından önce gezmeli tozmalı yeni yerler görmeli insan zaten cocuk olduktan sonra eskisi gibi sosyal hayatı kalmıyor çiftlerin hiçbir şekilde.Hem maddi açıdan da toparlandıktan rahata erdikten sonra düşünülmeli bence çocuk bu yani şakaya gelmez
Allah'ım şu "çocuk rızkıyla gelir" zihniyeti beni çileden çıkarıyor! Öyle olsa fakir çocuk mu ülkemizde allah aşkına biraz mantık.Rızkıyla gelir diye doğuruluyor olan o yavruya oluyor kaç tane böyle cahil zihniyetle doğurulup ilgiye muhtaç öğrencim var bilseniz ! Canım hazır değilsen yapmamakla en doğrusunu yapıyorsun baskıya kulak tıka bildiğin yoldan şaşma mantığını dinle sen!