Eşim çocuk istiyor ben istemiyorum??

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Hayatımda hiç olmadığım kadar kilo aldım yüzüm bile şiş çok çirkin oldum iyice. Diyete girdim iki gün oldu eşim de aynı şekilde çok kilo aldı beraber diyete girdik yürüyüş yapmaya çalışıyoruz.
Eşime diyorum hamile kalırsam 100 kilo olurum zayıflamam gerek. Tmm diyor ama yine de laf yapıyor yok bu gidişle 60 lık bulup ondan çocuk yapacağım senin yapacağın yok diyo bana. Şakayla karışık söylese de bu beni rahatsız ediyor.kaçıyor mu daha yeni evliyiz genciz diyorum anlamıyor. Daha iki sene iki ay oldu evleneli ben 22 içindeyim o da 27. Ben gerçekten çok kilo alır ve veremem şuan bile nasıl gidecek diye kara kara düşünüyorum. Üstelik bi çocuk değil dört çocuk istiyor beyefendi sanki kendi doğuracak. Ama ben daha hazır değilim ve istemiyorum. Ne yapacağım?

sizin ne istediginiz hazır olmanız onemli erkek tasımıyor dogurmuyor bu konuda cok da karısma hakları yok bence ilk once kilonuzu verin kendinizi bir iyi hissedin ondan sonra hem 22 yasındasınız oda 27 daha erken sizin icin bile bence onunda yası oyle

Daha yasiniz çok gençmis doktor muayenesine gitmeniz gerek ilk baştan rutin kontrole herşey normalse haklısıniz biraz daha tadını çıkarin evliliğinizin

Anlamıyor bütün arkadaşlarının çocuğu varmış. Yeğenimin resmini her gösterdiğimde herkesin çocuğu bar bzm yol diyo diyorum ablsm 29 eniştem 33 yaşında 5 yıllık evliler yeni doğdu bi kendi yaşına bak diyorum milletten banane diyor

Hele bir çocuğu görsün sorumluluğunu görsün sonra dört çocuğu düşünür mü görürsün bakalım
Kilo verilip alınan birşeydir az irade sadece
çocuk içinde erken gibi sadece babalık onuruna erişmek isteme onunkisi:)))

O zaman milletin cocugundan sanane desene.Sakin kilo vermeden ve hazir olmadan dogurma yasiniz kucuk zaten.

Doktor kontrolünde hamile kalıyorsun zaten, doktor sana olman gereken kiloyu söylüyor eşinle gidersin doktora oda duysun yani her şey istemek değil.
Siz bir taneyi büyütün de 3ü geri kalsın şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…