Psikolojik destek, emdr tekniği vs. ile kurtulabilirsiniz. Bence her insan destek almalı ve bazı tekniklerle geçmişte etkilendiği olayların etkisini olumluya çevirebilmeli.Travmalardan Nasıl kurtuldunuz?
Konuyu okuyunca aklıma ilk gelen buyduAllah iyiliginizi versin kahkaha attim resmen
Açıkçası şakaya gelmeyecek bir durum. Yani iki tarafta hazır olmalı ki çocuk daha sağlıklı bir ortamda büyüsün. Sizinde beklemediğiniz hazır olmadığınız anda gelen çocuk sizi ve ailenizi yıpratabilir tabi erkekler bunu anlamaz onlar sadece işten gelip iki dk lik ilgi ile sonrasında uyuyacakları için annenin hamilelikten tutun doğumuna kadar olan sancılarını maalesef empati kurarak bile anlamayacaklardır :) O yüzden hazır hissetmiyorsanız erteleyin.Merhaba arkadaşlar,dert değil tabi ki.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşim evliliğimizin başından beri bebek istiyordu, Bende evliliğimiz oturunca çocuk sahibi olursak daha iyi şartlarda bakabileceğimizi söyledim. ikna oldu korunmaya devam ettim 4 yıl geçti üzerinden ben çalışmıyorum. Eşimde asgari ücretin 2 katını alıyor.şükür öyle aman aman bir hayatımız yok ama kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz. Eşim tekrar çocuk istediğini söylemeye başladı bende istiyorum ama bir korku var içimde sürekli zihnim ertelemek istiyor. Sizce insan bebek için kendiniz hazır hisseder mi benimle aynı durumu yaşayan oldu mu yapıp da pişman olan
Aynen katılıyorum +3 bebeyle bideanne topuzu şartNasıl hazır hissedersiniz gece saat başı alarm kurun kalkın yataktan 20 dakika bekleyin sonra evi güzelce temizleyin daha sonra yumurta un ne varsa yere boca edin tüm mutfak eşyalarını yere dökün ardından toplayın bunu günde 3-4 kez yapın,arada ağlayan bebek sesi açıp sinirleriniz bozulana kadar dinleyinbunlara okeyseniz zaten onun kokusu ve tatlılığı yeterli oluyor hele bide annem deyişi söyle annem kurban olurum ölürüm diye bağıra bağıra seviceksinz işte hem çok zor hem de çok güzel bir mucize
Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman en doğru karar ama eşinizde ister haklı tabiiBence insan asla hazir hissetmez. Biz de 3 bucuk sene korunduk. 30 lu yaslarimdan sonraya virakmak istemedigim ve de o sirada yakin bir arkadasim denemye baslayip 1 sene olmayinca, zaten bir sure olmamasi ihtmali de var, ee gebelik vs derken 30 a varicam, korunmayi birakalim hadi dedik, birsktigimiz hafta hamile kaldim. Cok fena halde şok oldum. Sanki kazara olmus gibi, afalladim. Ana alıştım. Simdi 4 aylik oldu kizim. Cok guzel bir sey gercekten. Evlenir evlenmez cocuk isteyen eşlere ben de aşırı ayar oluyorum, damızlık diye mi aldin beni hayirdir kafasina giriyorum afafsgrh ama 4 sene olmus artık esinizin de istemek hakki ve dusunulebilecek bir sure bence
ben bu çalışmama tercihine bakarak çocuk fikrine çok da sıcak bakmadığını düşündüm açıkçası konu sahibinin.4 yıldır işe falan girip çocuk için birikim yapmış okusaydınız keşke. Çok masraflı bir süreç.
ben bu çalışmama tercihine bakarak çocuk fikrine çok da sıcak bakmadığını düşündüm açıkçası konu sahibinin.
bence insan kendini hazır hisseder. ben evliliğimizin yaklaşık 7. yılında kendimi hazır hissettim ve kendim istedim. o güne kadar eşim bekledi. benim için daha önce olması çok erken olurdu.Merhaba arkadaşlar,dert değil tabi ki.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşim evliliğimizin başından beri bebek istiyordu, Bende evliliğimiz oturunca çocuk sahibi olursak daha iyi şartlarda bakabileceğimizi söyledim. ikna oldu korunmaya devam ettim 4 yıl geçti üzerinden ben çalışmıyorum. Eşimde asgari ücretin 2 katını alıyor.şükür öyle aman aman bir hayatımız yok ama kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz. Eşim tekrar çocuk istediğini söylemeye başladı bende istiyorum ama bir korku var içimde sürekli zihnim ertelemek istiyor. Sizce insan bebek için kendiniz hazır hisseder mi benimle aynı durumu yaşayan oldu mu yapıp da pişman olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?