Eşim çocuk istiyor

Herkes cocuk sahibi olmak istemeyebilir ennn doğal hakki, ama sizin 4 yil olmus ve hala istemiyorsaniz bu kesindir.

Evlenmeden once konusulmasi gereken bir konu bana göre.
Esiniz istiyor ve bu da onun en doğal hakki
Boşanma durumuna kadar gidebilir bu, bosuna karsi tarafin hayatindan calmamak gerek.

Çoğu kişi yazmış tam anlamıyla ben hazırım diyen varmıdır bilmiyorum.
3 sene sonra bebek kayıpları üstüne oğlum oldu gece gündüz dua ederdim .
Tek derdim bebeğim olmasıydı ona rağmen hamile olduğumu öğrenince korkudan günlerce ağladım .
Doğdu bu sefer bakabiliyormuyum diye ağladım şimdi 2 yaşına yaklaştı dünyada bundan daha güzel ve zor birşey daha yaşamadım .

Bence çok düşünün eşinizle cinsel hayatınız nasıl ,ev işlerine yardım eder mi , ilgili bir eş mi çünkü birçok erkek doğumdan sonra eşine ilgisini kaybedebiliyor, çocuk olursa tüm sorumluluk size mi kalacak, rahatına düşkün bir insan misiniz, tahammül esiginiz nasıl, mesela şu an birikim yapabiliyor musunuz ? Bebeğin artılarını ve eksilerini bir kenara yazın öyle karar berin.

Açıkçası şakaya gelmeyecek bir durum. Yani iki tarafta hazır olmalı ki çocuk daha sağlıklı bir ortamda büyüsün. Sizinde beklemediğiniz hazır olmadığınız anda gelen çocuk sizi ve ailenizi yıpratabilir tabi erkekler bunu anlamaz onlar sadece işten gelip iki dk lik ilgi ile sonrasında uyuyacakları için annenin hamilelikten tutun doğumuna kadar olan sancılarını maalesef empati kurarak bile anlamayacaklardır :) O yüzden hazır hissetmiyorsanız erteleyin.

Hamile kalmadan o his gelmiyor ayrıca ne kadar geç çocuk sahibi olursanız o kadar zor oluyor.. Hem hemen hamile kalacağınızın da garantisi yok..

Merhaba, bende çocuk fikrini sürekli erteleyenlerdendim. Bir sorun çıkabileceğini hiç düşünmemiştim ama herşey Allah'tan geliyor, bazen aklıma geliyor keşke bu kadar ertelemeseymişim diyorum ama kısmet. Nasibimizde varsa elbet olur bir gün. Ama sonrasında olmazsa gerçekten çok yıpratıcı oluyor 4 senede birbirinizi tanımışsınızdır, evlikik oturmuştur. Birbirinize güveniyorsanız ve ilişkinizde bir sorun yoksa daha fazla beklemeyin bence

Bence bazi seyler basa gelmeden bilinmez..hazir hissetmek diye birsey yoktur bu konuda.. cok istemek vardir. Cok istiyorsan zaten bir cok seye katlanacak gucu buluyorsun

İki gebeligimde plansız oldu bebeğim şu an 5 aylık ve sanırım diş çıkarıyor ve bütün gün hiç durmadan ağladı şu saat oldu daha yeni uyutabildim ama bende bittim çok zor evet ama şimdi yanımda uyuyor melek gibi öyle tatlı ki zaten tatlı olmasa sevilmese katlanılmaz ama şunu biliyorum artık geçecek bu günlerde hatta dönüp bu zamanlarını özleyeceğim

Ben ilk cocugu istedim oyle koşa koşa yapmadim ama evlendikten 2 bucuk sene sonra doğdu
Ben de ikinciye hiç hazır hissetmedim çünkü biliyorum başıma gelecekleri sonra kızımın kardeşi olsun istedim ikinciye hamileyim
Ben şu kafadayım aslında bu düşünce varsa bir an önce gerçekleşsin çünkü erteledikce insan da da korkuyor ama deseydiniz Ben hiç cocuk istemiyorum o zaman tamam derdjm

Aynen katılıyorum +3 bebeyle bideanne topuzu şart

Hazır olmak diye bir şey yok. İlk bebek hele. Ne olacağını bilmiyorsun, tam bi belirsizlik. 6 yıl ertelemiştim. Bi 6 yıl daha ertelerdim bana kalsa. Eşim bebek yapmayalım dese yapmazdım, istemezdim. Hamile olduğumu öğrendiğimde tüm gün ağlamıştım. Ama doğduktan sonra bambaşka . Çok seviliyor çokk

benim eşim de istiyo, üstelik ben hamileyim düşün buna rağmen elinden gelse bi tane daha yapıcak

işin ciddi tarafıysa, "şimdi ben hazırım tamam hadi olsun" olayı tamamen şans galiba ya
yani sen hazırsın ama daha vakti değildir denersin denersin olmaz
ya da sen hamile kalırsın ama bi bakarsın zaman geçtikçe aa hazır değilmişim henüz moduna girersin
kişisel oluyo sanırım bu tür şeyler
ben bi düşük yaptım sonra çok istedik tekrar olsun diye bir süre olmadı, ama biz her ay bekliyoduk da yani bu ay değilse sonraki ay olacak mutlaka diyodum, 6 ay kadar sonra hamile olduğumu öğrendim böyle bi uçmadım havalara ilk başta, nasıl anlatsam hani hamile olduğuma bile inanmadım başta, zamanla fark ettim bazı belirtilerle ya da bir önceki kaybımdan dolayı bunda da aynıları olucak diye korktum bilemiyorum

Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman en doğru karar ama eşinizde ister haklı tabii

duygusal açıdan bakarsak bence hiçbir zaman hazır hissetmezsin. 4 senede o evlilik oturmadıysa zaten başka şeyler düşünmen gerekir. eşine hak veriyorum, sana saygı duymuş 4 sene geçmiş beklemiş adam. e insanın hayatı paylaştığı eşinden çocuk istemesi çok normal, adam aile kurmak istiyor.

bence insan kendini hazır hisseder. ben evliliğimizin yaklaşık 7. yılında kendimi hazır hissettim ve kendim istedim. o güne kadar eşim bekledi. benim için daha önce olması çok erken olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…