eşim çocuk olursa sen ikinci planda olursun dedi:((

Henuz anne degilim anlayamiyorum o duyguyu. Sevinecegim sey ne onu da cozemedim. Tabiki savunmasız kucuk bi varlik canimdan can yani benim icinde cok degerli olacaktir ama ne bileyim :)

ben esime hep derim mesela..ilk planda senin icin once cocugumuz olsun sonra ben...yani bundan daha guzel birsey olamaz...kendi canindan onemli sonucta...herneyse boyle onceden anlayamayabilirsin dedigin gibi..hele bi anne ol hayirlisiyla ne demek istedigimi anlarsin zaten.

Normali bu. Tabi ki eşin seni sevmeye devam edecek ya da sen onu. Ama çocuk olunca sen de muhtemelen çocuğunu eşinden çok seveceksin. doğanın kanunu bu annelik herşeyden üstün oluyor :)

Kesinlikle insanın bebeği herşeyden önemli oluyor zaten olmazsa bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum. Ama bu eşinizle olan diyaloğunuzun bozulacağı anlamına gelmez aksine bebeğiniz büyüdükçe ve ondaki gelişimi izledikçe evlilik çok daha güzelleşiyor.

Canımmm hiç dert etme çünkü cocuk olduktan sonra eşin gelip sana trip atıcak beni 2. Plana attın diye emin ol:)
Bebeğin senin dünyanın merkezi olcak
Zira benimki dAha doğmadan öyle oldu :)

Daha dün sanırım bebekle ilgili bir konuda olumsuz yorumlar yaptınız.
Siz hazır olun da ona göre gerisi gelir zaten :31:

Aşırı özgüven böyle bir şey işte. Hatun kendini vazgeçilmez sanıyormuş. Adam bir playboya göre iyi bile yürüttü. :1:

Kesinlikle o şekilde düşünmen lazım. Zaten erkeğin çocuğuyla ilgilenmesi kadın için mutluluk, huzur kaynağı olur. İş dönüşü senin yükünü hafifletecek kadar çocukla ilgilenmeli.

İşten gelip eve girince eşi ve çocuğuna bile görünmeden güvercin kümesine koşan tanıdıklarım var benim. Bu da bir baba mesela. Eşine sorsan çocuğu çok istemiş. İşaretleri iyi takip etmek lazım.
Evet kesinlikle oyle. Isaretleri takip ediyorum bakalim;)
Ebru hanim fit tamam guzel ama demekki hersey bu değilmiş.

ben esime hep derim mesela..ilk planda senin icin once cocugumuz olsun sonra ben...yani bundan daha guzel birsey olamaz...kendi canindan onemli sonucta...herneyse boyle onceden anlayamayabilirsin dedigin gibi..hele bi anne ol hayirlisiyla ne demek istedigimi anlarsin zaten.
Insallah canım

Canımmm hiç dert etme çünkü cocuk olduktan sonra eşin gelip sana trip atıcak beni 2. Plana attın diye emin ol:)
Bebeğin senin dünyanın merkezi olcak
Zira benimki dAha doğmadan öyle oldu :)

Nasil ikinci plana atiyorsun onu mesela:))

Valla hic garipseme kiskanma daha dogmamis bebeğini :) annem hep der siz doğdunuz ask ne demek mis o zaman anladim :) en büyük askin bebegin olur eminim :)

Ya ne olacaktı demek istedim :27: Tabii ki de öncelik çocuk olur ama bu sizin değerinizin azalacağı anlamına gelmez.

Bunda üzülecek hiç bir şey yok, anne olunca anlarsın, sana olan aşkı bir gün bitebilir ama çocuğuna olan sevdası hiç bir zaman bitmez. Bu güzel bir şey..

Eşinin söylemesine gerek yok. Doğduktan sonra çocuk ikiniz için de birinci planda olacak. Anlayacaksın. Şimdiden canını sıkma. Hatta senin bebeğini birinci plana alman eşininkinden daha kuvvetli olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çocuğum dünyadaki en değerli varlığım, hayatım,mutluluğum aldığım nefes .....tabiki eşimi seviyorum Allah onu başımdan eksik etmesin ama evlat başka çocuğum olmadan önce böyle olacağı aklıma gelmezdi. ben, eşim kızımı ikinci plana atarsa bozulurdum.... bazen abartıp okadar ileri gidiyorumki geçenlerde babasından su istedi adam hazır kalkmışken bende içeyim bari dedi herhal bi gördüm bi carladım önce çocuğun istedi onun suyunu ver öyle suyunu iç diye...sende öyle olucaksın emin ol benim kadar ileri gitmesende :27:

Son düzenleme:
Günaydın kizlar. Canim sıkkın. Acabaa bosuna mi . Kafami kurcaliyor. Dun aksam isten geldim yemek yaptim sonra esimle otururken bebek konusu acildi (esim cok istiyor) bana hayatimda birinci planda olan sensin ama bebek olursa ikinci plana duseceksin tabi deyip gulumsedi :( bende nasil yani dedimm o da e haliyle sende cocugu birinci oncelik yapmayacak misin sanki dedi.......
Anneler. Durum böyle mi oluyor. Esim kucuk degil 31 yasinda. Ben 26.
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim

çocuk doğduktan sonra öyle prenses triplerinizden çıkacaksınız merak etmeyin.
herhalde çocuk ön planda olacak.

Tatlım sen bakma öyle dediğine herkesin yeri ayrı. Düşün bi kere eşin ve anneni kıyaslayabilir misin mesela? İkisini de çok seviyosun ama ikisinin sevgisi o kadar farklı ki yarışıcak bi durumları yok. Benim de bebeğim oldu ama eşim 2 plana hiç düşmedi onu daha çok seviyorum ve daha çok bağlandım. Ne oğlum ondan önce geliyor ne de o oğlumdan önce geliyor. Sen bakma çocuk olmadan öyle kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor o. Sen hep 1 numara olucaksın onun için merak etme yeterki sevginizi yıpratmadan yaşamaya çalışın:)

yaa ben neden bu insanların yerlerini karıştıyorum bi türlü anlamıyorum :(
benim hayatımda kimsenin yeri ayrı değil.
herkes kalbimin bi kısmını paylaşıyor gibi.
mesela ailemi düşünüyoruım
önce annemi, sonra babamı, sonra kardeşimi seviyorum sırasıyla. :26:
acayiplik bende ya :26:
çocuk doğurmasam daha iyi sanırım. evcil hayvanımızın eşimi daha çok sevmesine bile tahammül edemiyorum çünkü. bi de çocuk ile bu riski alamam, kendi doğurduğum çocuğu kıskanan bi tip olur çıkarım :50:

Günaydın kizlar. Canim sıkkın. Acabaa bosuna mi . Kafami kurcaliyor. Dun aksam isten geldim yemek yaptim sonra esimle otururken bebek konusu acildi (esim cok istiyor) bana hayatimda birinci planda olan sensin ama bebek olursa ikinci plana duseceksin tabi deyip gulumsedi :( bende nasil yani dedimm o da e haliyle sende cocugu birinci oncelik yapmayacak misin sanki dedi.......
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim[/QU

siz şimdi henüz hamile kalmadığınız için alınmış olabilirsiniz ama eşinizin doğacak bebeğinizi sevdiğini onunla ilgilendiğini gördüğünüz de inanın önceliğin bebkdemi sizdemi olduğunun hiç bir önemi olmadığını görceksiniz ikinizin bir parçası olan bir canlı dünyaya geliyor ve sadece anne babasına muhtaç kendi kendine yetebilene kdar. haliyle öncelik bebekte olucak.

Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim

bence eşiniz çok çocuk istiyor ve hevesleniyor..
size de bir gün çocuk olduğunda onu ne kadar çok seveceğini ifade etmeye çalışmış ama henüz tatmadığınız bir duygu olduğundan azıcık kıskanmanız doğal..
2. plana düşmek değil ama tabiki "evlat" herşeyin üstünde olur.. bunu anlatmaya çalışmıştır bence..
üzülecek hiçbirşey yok.. o baba iken nasıl hissedecek düşünmeyin de asıl siz anne olunca onu yere göğe sığdıramayacaksınız etraf düşünsün:)
şaka bir yana o şimdi "eşiniz" sadece.. ama ilerde "çocuğunuzun babası" olacak.. daha da değerli olacak..
sevginiz değişmez ama çoook seveceğiniz ortak bi kişi girecek hayatınıza.. aileniz sevginiz büyüyecek.. bunları düşünün.. gerisi boş..
eşimi çok severim.. o benim yaşam kaynağım herşeyim.. ama kızım.. o bambaşka.. bu işlerde sıra olmaz..

Esiniz cok normal birsey soylemis. Cocugum, kuzum herseyin onunde. Bunu anlamak icin ilk once cocugunu olsun, o zaman bu yazilanlara daha farkli bakacaksiniz. Hakikaten ask neymis cocugunuz da anliyorsunuz.( ben cocuk yapma kararini 8 senede verebilmis biri olarak soyluyorum, istemezdim, cocugum ask demek diyenleri abartili bulurdum... Amaaa yasayinca insan anliyor:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Çocuk olunca o arka planda kaldığı için endişelenecek merak etme :)

Sen benim bebeğim bana yeter güle güle modunda olabilirsin hatta..

Çocuğun senden de kıymetli olacak kendinden çok onu düşüneceksin geri kalan herşey ikinci planda olacak sen bir anne olda gerisi kolay:49:

Aşkmış meşkmiş yok leyla ile mecnunmuşta bilmem neymiş gelsinlerde ümran ile oğlu muhammetin aşkını görsünler aşk evlat arkadaşlar onu bilirim onu söylerim ben kimseyi gece uyurken özlemedim uyansada koklasam demedim kakası ne güzel kokuyor demedim bu aşka değilse ne aşk sadece karşı cinse olmuyormuş bunu anladım:52:

Back
X