eşim çocuk olursa sen ikinci planda olursun dedi:((

ben derim eşime hep cocugumuz oldugunda önceliğim o olacak onunla ilgilenicem senin pabucun dama atılacak diye. o da benimde 2 tane cocugum olacak sen ve o yandım nasıl ugrasıcam ikinizle der güleriz. cunku gerceği ikimizde biliyoruz cocugun muhtac ve savunmasız olmasından dolayı sahiplenme ve koruma duygumuz ağır basacak ikimizde onun ustune titreyeceğiz ama bu birbirimize olan sevgimizi engellemeyecek elbette. ve emin ol sen anne oldugunda eşinden daha cok düşkün olacaksın cocuguna onunki az kalacak bence :55:

henüz doğum yapmadım 3 ay var ama şu an eşim için ben ön plandayım benim içinde eşim ama doğunca ne olacak bilmiyorum herkes doğunca bebek ön planda olacak diyor :49:

Çocuğuk tabi ki 1. planda olacak :)İkiniz için de öyle...
Eşin zaten gülümseyerek demiş bunu takacak üzülecek hiçbir şey yok bunda..

Günaydın kizlar. Canim sıkkın. Acabaa bosuna mi . Kafami kurcaliyor. Dun aksam isten geldim yemek yaptim sonra esimle otururken bebek konusu acildi (esim cok istiyor) bana hayatimda birinci planda olan sensin ama bebek olursa ikinci plana duseceksin tabi deyip gulumsedi :( bende nasil yani dedimm o da e haliyle sende cocugu birinci oncelik yapmayacak misin sanki dedi.......
Anneler. Durum böyle mi oluyor. Esim kucuk degil 31 yasinda. Ben 26.
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim

Sohbet ortamında her söylenen lafa takılmamak gerekir.Ne o henüz bir baba,ne sen henüz bir annesin.Senin içinde çocuğun 1.planda olacak.Tek taraflı değil bu.Ve öyle olması gerekiyor.

Bu doğru oncelik tabiki cocuk oluyor ama bu seni sevmediği anlamina gelmiyor cocugunu sevmrk sana değer verdiği anlamina geliuor bence kafaya takma bebegin olinca anlarsin önceliği hep o olacak

İstesekte istemesekte durum böyle olacak :)
Ve bu senin daha çok hoşuna gidecek. Aşkınızı o daha da perçinleyecek çünkü.
Akışına bırak, yaşa ve gör canım. Umarım hep mutlu olursunuz.

Günaydın kizlar. Canim sıkkın. Acabaa bosuna mi . Kafami kurcaliyor. Dun aksam isten geldim yemek yaptim sonra esimle otururken bebek konusu acildi (esim cok istiyor) bana hayatimda birinci planda olan sensin ama bebek olursa ikinci plana duseceksin tabi deyip gulumsedi :( bende nasil yani dedimm o da e haliyle sende cocugu birinci oncelik yapmayacak misin sanki dedi.......
Anneler. Durum böyle mi oluyor. Esim kucuk degil 31 yasinda. Ben 26.
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim

Ayyyyynen oyle hatta anne oluma cocugun oyle bi birinci sıraya gelecek ki esın kıskançlıktan catlicak:)))

Back
X