Merhabalar herkese. Eşimin aileci olduğundan bizi ikinci planda görmesinden bahsetmiştim. Normal zamanlarda çok guzel geçiniyoruz ilgi gösterir sever mutfak alışverişiydi ne istersem alır . Ama aile konusunda 3 yıldir kavga ediyoruz ve hiçbir yere varamiyoruz . Her seferinde karışma onlar için gerekirse seni de bebeğimi de üzerim bile demişti . Ben bugün ne sorun çıkarsam diye düşünmüyorum ama ila ki oluyor bir şey onlarla olunca. Altınları aldılar kavga ettik, ben aileme birkaç çeyreği habersiz verdim kızdığım için kavga ettik, annem hastaydı birkaç gün kaldım ailesinin doldurusuna gelmiş beni almadı alıştın madem gelme kal orda dedi kavga ettik hep ben peşinden koştum . Telefonumu açmadı çocuğumu saar gece 12 de arabaya koydum eve gittim yüzleşmek için . Ona göre prblemi çıkarmasam bu durumlara gelmuycez ne zaman para ya da ortaklık meselelrri çıksa ben sürat asiyomusum . Son meselede de otururken kardeşiyle konuşuyordu tamam o zaman ortak alalım dedi bir şey için bennde kapatınca hayırdır dedim ne alıyosun ikiniz ortak diye .
Ben diye bir şey yok analmiyo musun yok dedi . İyi tamam da sonuçta bı para gelmiucek mi öncesinde bı çekirdek ailemiz var ya hani sonuçta bizim de harcamalarımiz var dedim ailem bile diyemiyo genel ailemize gelirse bize de damlar dedi . Ben de üzüldüm cikistigi için yüzüm düştü konuşmadım fazla . Şimdi kaç gündür o benimle konuşmuyor bugün yazdım ise gidince artık soğudum senden ailemle ilgili para konularına karışma dedim hala karisiyosun hep aynı konular hep aynı dedi . Sogudun mu deyince heee soğudum . Uzaklaştım dedi . Kaç gündür de ayrı yatiyo önce beraber uatiyiruz uyuyamiyo sozde kalkiyo . Ben burda ailesine bir şey demedim aslında tavrına kızdım hemen beni paylamasına . Ne yapacağım yine bunalıma girdi yazmiyo iftara gelmiycem diyo . Olgun iki insan gibi oturup konuşamıyoruz bunalımlara giriyo sonra ailesi devreye giriyo sürekli onlar düzeltmeye calisiyor onunla konuşsak da ailesine gelince beni kiriyo yine .
Bu arada eşimi seviyorum ama bugün geldiğinde soğudum dedin . Dediğin şeyin ağırlığını bilmen ucunun nereye gittiğini görmen gerekiyor . Evli iki insan bunu birbirine diyemez çünkü bunun bı üstü dsha yok . Bugün dediğin şeyin nereye gittiğini düşünüp kendine çeki düzen var ben bunları haketmiyorum ve bu durum hayra alamet değil iyiye gitmiyoruz diycem . Ama ters teperse diye korkum oluyor arkadaşlar çünkü annem hasta eğer ayrılırsam basta o çok üzülür babam anneme bakiyo bebeğim var daha küçük sadece ağlıyorum ve düşünüyorum .
Karmaşık ve dağınık yazmış olabilirim oruçtan ve ruh halimden toparlayamiyorum lütfen bana bir seer deyin .