- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi esraylmz03
Biraz mı cok muBilmiyorum ole mi değil migörevdeymiş arkadaşları şaka yapmış evet ben de dır dır yaptım biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz mı cok muBilmiyorum ole mi değil migörevdeymiş arkadaşları şaka yapmış evet ben de dır dır yaptım biraz
Dinlemeden soluksuz laf soktuysaniz damarına basmış olabilirsiniz.Bilmiyorum ole mi değil migörevdeymiş arkadaşları şaka yapmış evet ben de dır dır yaptım biraz
Neden?? Doğu da ve polis olunca ne oluyor ki???Son dedigi laftan sonra bence de gitmiş arkadaşlarıyla siz kıskanç biriyseniz size söylememiştir.Üste çıkmak için geri adım atmanız için konuyu degiştirip kıskançlığa çevirmiş işi güzel bir kızla diyerek.Umarım eşiniz doğuda görevde degildir ve umarım polis degildir.
Pek iç açıcı şeyler olmuyor malesef psikolojileri bozuluyor.Neden?? Doğu da ve polis olunca ne oluyor ki???
Biz de 3 senedir doğu da yaşıyoruz benim eşim de polis ama psikolojisinde bi sorun yok.herkes icin gecerli olan bi durum degil buPek iç açıcı şeyler olmuyor malesef psikolojileri bozuluyor.
Ben eşi yanında olmayanları kasteddim.Boşlukta olanları,Biz de 3 senedir doğu da yaşıyoruz benim eşim de polis ama psikolojisinde bi sorun yok.herkes icin gecerli olan bi durum degil bu
Bırak evlensin, sende daha yakışıklı birini bulursun.Kızlar eşim görevde ama bi Arkadaşı meyhanede check in yapmış eşimin de ismi vardı bende Bayağı bi mesaj attım ilk başta normal yazdı sonra bana aradı Ağzına geleni saydı yok beni boşayacakmış ben dırdırcıymışım çok güzel bi kızla evlenecekmiş bilmem ne inanılmaz kırıldım ağlıyorum şimdi ilk defa diyo bole bişey 2 senelik evliyiz