Eşim çok değişti

Eşiniz masa başında oturmaktan yorgun düşüyor herhalde. Ailemizle ilgili hiç bir şeyi eşinizle paylaşmayın. Onunla kunustuğunuzda sizi nasıl görmezden geliyorsa sizde ona tavır yapmadan görmezden gelin. Kendinizle ilgili her şeyi paylaştığınız için sizinle ilgili her detayı biliyor. Bildiği içinde adam da gizem yaratmıyor. Kendimizle ilgili çok gerekmedikçe hiç bir şey konuşmayın. Sadece kendi merak edip sorunca kısa cevaplarla karşılık verin.

Canım benim dinine ne kadar baglisin inanıyor musun hiçbir bilgim yok ama evinde iş yaparken de olsa uyurken de olsa bakara suresini aç sesli bir şekilde evinde bitene kadar sesi açık bir şekilde dinle dinlemeye vaktin olmasa bile aç açık dursun bitene kadar her gün yapmaya çalış bence yüzüne hatasını vurmak yanlış sana yapmasını istemediğin şeyi ona yapma ve karşına al ciddi ciddi içinden geçenleri hissettiklerini ne istediğini onun senden ne beklediğini senin ondan ne bekledigini açık açık konuşun biz kadınlar anlatmadan anlaşılmayı bekliyoruz ama bence çok yanlış çünkü erkekler açık açık konusmayinca hiç bir şey anlamıyor birde tatlı dil hayatınızdaki en önemli şey olmalı saygıyı birbirinize karşı asla yitirmemeye çalışın birde evinde yemeklerinden temizliginde bol bol sirke kullan faydasını görürsün eminim söylediklerimde zararlı hiçbir şey yok umarım yaparsın canım Allah ailene yuvana mutluluk huzur versin bakara suresini mutlaka yap bence her gün mümkünse yap mümkün degilse haftada bir yada en azından ayda 1 defa yap faydasını göreceksin eminim istersen bu dediğimi internette araştira bilirsin birde en sinirli olduğun zamanlarda üzüldüğünde elemneşrahleke duasını oku dünya dua üzerine kurulu Allah'a dua et bol bol bu dediklerimi yaparsın inşallah eşinin sakin olduğu zamanda kabul ederse evlilik terapistine gitmeyi de teklif edebilirsin. Umarım herşey düzelir Allah'ım cümlemizin yuvasına huzur mutluluk bereket sağlık versin canım benim sürekli içine atma birileriyle dertleşmek konuşmak iyi gelir. Biraz uzun yazdım ama hakkını helal et inşallah söylediklerim sana iyi gelir.
Çok teşekkür ederim zahmet ettiniz Rabbim razı olsun 🌸

Eşiniz masa başında oturmaktan yorgun düşüyor herhalde. Ailemizle ilgili hiç bir şeyi eşinizle paylaşmayın. Onunla kunustuğunuzda sizi nasıl görmezden geliyorsa sizde ona tavır yapmadan görmezden gelin. Kendinizle ilgili her şeyi paylaştığınız için sizinle ilgili her detayı biliyor. Bildiği içinde adam da gizem yaratmıyor. Kendimizle ilgili çok gerekmedikçe hiç bir şey konuşmayın. Sadece kendi merak edip sorunca kısa cevaplarla karşılık verin.
Öyle biriyim normalde özelimi kimseye anlatmam ama eşim aile içi olaylara denk geldi Kendi ailesi kusurlu olunca beni kendi ailemden zaaflarımdan vuruyu.Bu erkeklere asla bişy anlatılmaz

Back
X