- Konu Sahibi sadecemutsuz
-
madem rahatsızsınız siz de ona bırakmayın tercihleri.napması gerektiğini siz söyleyin.
canım baklava al de baklava alınmasını istiyorsan.
neden sürekli onun bu dengeyi kurmasını bekliyosun ki, ne istediğini bilemeyebilir.
ayrıca bunu kafaya takıp buraya dert olarak yazıyorsanız bence bayağı iyi bir evliliğiniz var maşallah.
merhaba arkadaşlar,
sizinle dertleşmek istedim. Yanlış mı düşünüyorum tam olarak karar veremedim çünkü. Eşim bana bir telefon aldı kaynım telefonu görünce beğendi ve eşim sana da alayım bir tane dedi. Alsın bende memnun oldum sonuçta kardeşi alacak tabii ki durumu el verdiğince. Fakat ayrım yapıyor benim yeğenim var geçen sene çocuklara bisiklet aldığımızda eniştem bana da alacak bisiklet dedi çocuk işte içinden geçirdiğini söyledi sanırım. Eşimse annemin yanında ben öyle bir şey demedim alamam param yok dedi. Babam vefat etti mevlüt okutulurken tatlı almaya gitti tulumba tatlısı almış iki kilo, kendi dedesi vefat ettiğinde ise yine tatlı almaya gitti ve iki tepsi baklava ile geri geldi. Bunlar hatırladıklarım. Ayrım yapıyor ama yaptığını da asla kabul etmiyor az önce tartıştık telefonda ben işine gelince paran var gelmeyince yok öyle mi dedim o onun kardeşiymiş ne demek istiyormuşum o senin ailende ben taşkavuğundan mı çıktım dedim suratına kapattım telefonu. Kızlar sizce ben mi yanlış düşünüyorum.
siz çalışmıyormusunuz acaba o onun kardeşi alır bişey demeye hakkınız yok ama sizin yeğeninize almak zorunda değil sizde çalışıyorsanız kendi yeğeninize alınız bi zahmet
size karşı adil olmasaydı tamam ama kardeşiyle sizin yeğeninizi de aynı kefeye koymasını beklemeyin
bir evde kasa ortaksa ( ki bana göre ortak olmalı) sen çalışıyorsun sen de yeğenine al olmamalı..
eşiniz bariz ayrım yapıyor evet ama düşünemiyordur.. kendi kardeşi kendi kanı daha ağır basıyordur..
telefonda az para değildir.. bence konuşun.
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle dertleşmek istedim. Yanlış mı düşünüyorum tam olarak karar veremedim çünkü. Eşim bana bir telefon aldı kaynım telefonu görünce beğendi ve eşim sana da alayım bir tane dedi. Alsın bende memnun oldum sonuçta kardeşi alacak tabii ki durumu el verdiğince. Fakat ayrım yapıyor benim yeğenim var geçen sene çocuklara bisiklet aldığımızda eniştem bana da alacak bisiklet dedi çocuk işte içinden geçirdiğini söyledi sanırım. Eşimse annemin yanında ben öyle bir şey demedim alamam param yok dedi. Babam vefat etti mevlüt okutulurken tatlı almaya gitti tulumba tatlısı almış iki kilo, kendi dedesi vefat ettiğinde ise yine tatlı almaya gitti ve iki tepsi baklava ile geri geldi. Bunlar hatırladıklarım. Ayrım yapıyor ama yaptığını da asla kabul etmiyor az önce tartıştık telefonda ben işine gelince paran var gelmeyince yok öyle mi dedim o onun kardeşiymiş ne demek istiyormuşum o senin ailende ben taşkavuğundan mı çıktım dedim suratına kapattım telefonu. Kızlar sizce ben mi yanlış düşünüyorum.
Neden beklemeyeyim sonuçta o kardeşi diyeceksiniz ki bunu bende çok iyi biliyorum ama eğer alınan şey sadece onun parasıyla değil de ikimizin ortak parasıyla alınıyorsa?
canım bizimde buna benze durumlarımız oldu eşim memlekete giderken babasına ceviz ezmesi alır anneme lokum alırdı bigün senin gibi bende kızdım neden ayrım yapıyosun ben bişey alırsam renklerini bile aynı alıyorumki ayırdığımı düşünmesin die onada bunu söledim oda bana babasının neyi sevdiğini bildiğinden babasına onu aldığını annemin sevmeyebileceğini düşünerek ona lokum aldığını söledi bu bir örnekti ama erkekler biz kadar ayrı düşünmüyo eşin aileni önemseme ayrım değil hiç bişi yapmaz yeğenine bişey almasını falan ayrıca neden bekliyosunki
Konuştum ama anlamıyor kardeşiymiş alırmış ben karışamazmışım aslında söyleyecek sözüm var ama dediğim gibi çok fazla ipleri koparmakta istemiyorum yoksa madem öyle kendi paranla al demesini de biliyor insan ama dediğim gibi her seferinde yutkunuyorum.
Bence herkes genel olarak öyle,yani ona kardesi daha yakin size yigeniniz...bencede o almiyorsa siz alin yigeninize,bide guzelce uyarin cocugun kalbininkirdin neden öyle sert söyledin diye...genelde hep en yakinimizi daha cok düsünmezmiyiz...evet ayrimcilik yapiyor,hosta degil ama siz bile kardesinize aldiginizin aynisini onun kardesine o ictenlikle almazsiniz buna eminim...yani illaki bi arg niyet görmüyorum ben...tabiiki bunu dile getirin konusun ama böyle suclayarak kavgayla sonuclanmasin,düsüncenizi aktarin ama sizde samimi olun...bi düsünün...vallah bende kardesine bisey almasin demem,sevinirimde,yardimcida olurum seciminde ama kendim tarafi bi oldumu daha bi özen gösteririm...nebileyim yani...
Canım ben yeğenime bir şey almasını tabii ki beklemiyorum fakat benim almamı da istemiyor evde tantana çıkıyor ama söz konusu kendi ailesi oldu mu hiçbir sorun yok hatta bana sormak zorunda bile değil. Bu da benim zoruma gidiyor.
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle dertleşmek istedim. Yanlış mı düşünüyorum tam olarak karar veremedim çünkü. Eşim bana bir telefon aldı kaynım telefonu görünce beğendi ve eşim sana da alayım bir tane dedi. Alsın bende memnun oldum sonuçta kardeşi alacak tabii ki durumu el verdiğince. Fakat ayrım yapıyor benim yeğenim var geçen sene çocuklara bisiklet aldığımızda eniştem bana da alacak bisiklet dedi çocuk işte içinden geçirdiğini söyledi sanırım. Eşimse annemin yanında ben öyle bir şey demedim alamam param yok dedi. Babam vefat etti mevlüt okutulurken tatlı almaya gitti tulumba tatlısı almış iki kilo, kendi dedesi vefat ettiğinde ise yine tatlı almaya gitti ve iki tepsi baklava ile geri geldi. Bunlar hatırladıklarım. Ayrım yapıyor ama yaptığını da asla kabul etmiyor az önce tartıştık telefonda ben işine gelince paran var gelmeyince yok öyle mi dedim o onun kardeşiymiş ne demek istiyormuşum o senin ailende ben taşkavuğundan mı çıktım dedim suratına kapattım telefonu. Kızlar sizce ben mi yanlış düşünüyorum.
ben çalışıyorum evet ama borç ödüyoruz. Ayrıca evde hesaplarımız bir ayrı gayrı yok bu da onun işine geliyor borç ödüyoruz para kalmadı diyor ve alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?