- Konu Sahibi sadecemutsuz
-
Ben çalışıyorum evet ama borç ödüyoruz. Ayrıca evde hesaplarımız bir ayrı gayrı yok bu da onun işine geliyor borç ödüyoruz para kalmadı diyor ve alamıyorum.
bence sen kızgınlığından şimdi böyle düşünüyosun tulumba tatlısı aldı die kızmışsın arkadaşlardan biri demiş ne almasını istiyosan açık söyle erkekler böyle benim kocamda çok düşünceli değildir hasta ziyaretine bile bıraksan eli boşboş gider o derece hiç bişi öğrenmemiş bekarken bu erkek analarına çok kızıorum bu konularda biraz eğitin dimi ya
bence gayet doğru düşünüyosunuz...Merhaba arkadaşlar,
Sizinle dertleşmek istedim. Yanlış mı düşünüyorum tam olarak karar veremedim çünkü. Eşim bana bir telefon aldı kaynım telefonu görünce beğendi ve eşim sana da alayım bir tane dedi. Alsın bende memnun oldum sonuçta kardeşi alacak tabii ki durumu el verdiğince. Fakat ayrım yapıyor benim yeğenim var geçen sene çocuklara bisiklet aldığımızda eniştem bana da alacak bisiklet dedi çocuk işte içinden geçirdiğini söyledi sanırım. Eşimse annemin yanında ben öyle bir şey demedim alamam param yok dedi. Babam vefat etti mevlüt okutulurken tatlı almaya gitti tulumba tatlısı almış iki kilo, kendi dedesi vefat ettiğinde ise yine tatlı almaya gitti ve iki tepsi baklava ile geri geldi. Bunlar hatırladıklarım. Ayrım yapıyor ama yaptığını da asla kabul etmiyor az önce tartıştık telefonda ben işine gelince paran var gelmeyince yok öyle mi dedim o onun kardeşiymiş ne demek istiyormuşum o senin ailende ben taşkavuğundan mı çıktım dedim suratına kapattım telefonu. Kızlar sizce ben mi yanlış düşünüyorum.
madem rahatsızsınız siz de ona bırakmayın tercihleri.napması gerektiğini siz söyleyin.
canım baklava al de baklava alınmasını istiyorsan.
neden sürekli onun bu dengeyi kurmasını bekliyosun ki, ne istediğini bilemeyebilir.
ayrıca bunu kafaya takıp buraya dert olarak yazıyorsanız bence bayağı iyi bir evliliğiniz var maşallah.
Valla bu yorumunuzu hiç beğenmedim. İki dakikada nasılda karar verdiniz konu sahibinin evliliğine.
Kafasına takıyor olabilir bunu, insanlara anormalmiş gibi davranmayın, sizin şu yazdığınız daha tuhaf.
burda herkes kendi yorumunu yapıyor bu da benim yorumum yazarken size sorcak değilim
benim yazdığım bu yoruma konu sahibi gayet normal bi cevap verdiğine göre gerisi de sizi ilgilendirmez zaten
kendinize saklayın düşüncelerinizi
Konu sahibi kibarliğından size düzgün cevap vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?