Eşim çok garip

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Eşimin bazı huyları var gerçekten anlam veremiyorum. Akşam işten gelince gün boyu herkesle uğraşır şaka yapar durur ama boşboş şakalar. Şu annem de bizimle kalıyor. Anne sen bizi kıskanıyor musun ypk ssn aslında daha yaşlıson saklıyorsun yok işte niye bağırıyorsun bana ama ortada bunlarla alakalı hiçbşr şey yok. Sadece karşı tarafı sinir etmek ilgi çekmek için yapıyor. Sonra gelir hee gün neredeyse ayağımı öpsene der durur zorla artık çenesini kapasın diye öperim. Salak salak sırıtır. Sürekli ağzında cinsel ifadeler annemin yanında dahi şunu yapayım mı bunu yapayım mı der annem diğer odada ama sesi duyabilecek kadar yüksek çıkıyor. Annemle ilgili dahi cinsel imalarda bulunur. Ben de aynısını babası ve annesi için kullanırım sırf sinir olsun diye bağırır sus düzgün konuş diye. Bütün gün bu boş muhabbetlerle geçer

Bayadır yoktun eşin hiç değişmemiş Canım değişmez de her konum da dediğimi diyorum Rabbim yardımcın olsun

Eşiniz cahil ve hadsiz yapacak bir şey yok almadan önce tanimaya calissaydiniz keske biraz

eşiniz annenizi evden kaçırmak için uğraşıyor. Kendi ailesi için ima dahi kabul etmeyen herif net bunun peşindedir. Siz bunu anlamadınız mı???

Anneniz neden sizde kalıyor? Özel bir durum mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…