- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Abi bu ne demek ya. Ablacım sen iyi mısın? Senin esin ne demek bu cümleleri kullanıcak ya. Tüylerim diken diken oldu. Allah peygamber aşkına bosan. Delirme ya. Al anneni de bu adamın olduğu evden kaçın gidin.
Kahkaha attımCıvık müdürüm afedersin.
Yapmaz merak etmeyin üzülmeyin. Birde bende ailesi hakkında cinsel konularda saka yapıyorum diyor bu konuda saka neden yapilir saka nedir. Maden oturun hergün böyle sakalasin ay ne zaman okusam konu sahibinin konularini cildiriyorum kendine gel diye sarsmak istiyorum.Hayır hayır böyle bir şey yapma. Ama bak gerçekten söylüyorum, o adamın söylediği cumleler yaptigi espriler normal degil bak.
Şoklardayım şu an gerçekten. Troll falan değil di mi bu kadın?Yapmaz oyle bisey asla.Kocasinin normal birioldugunu dusunuyo konu sahibi.Daha neler yapti kadina da iste...
Yuh ya. Ben ilk defa denk geldim bu üyeye yemin ederim tam uyuycaktim bi bakiyim dedim bdv'ye. O cümleleri okuyunca bir doğruldum yatakta.Yapmaz merak etmeyin üzülmeyin. Birde bende ailesi hakkında cinsel konularda saka yapıyorum diyor bu konuda saka neden yapilir saka nedir. Maden oturun hergün böyle sakalasin ay ne zaman okusam konu sahibinin konularini cildiriyorum kendine gel diye sarsmak istiyorum.
Başkası için bu sözleri duysam evet yakıştıracağım tabir bellidir ama insan kocasına sapık diyemiyor. O tarz bir düşüncesi olabilir mi bilmiyorum. Ne bileyim normalde çok merhametlidir. Yardımseverdir. Bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz bunu çözmem için eğer o tarz bir düşüncesi varsa ciddi manada saniye durmam bu evde
Bak arkadaşım ben senin konuna ilk defa denk geldim. Açık konuşacağım. Eşinin senden cinsel anlamda farklı istekleri oluyor mu? Telefonunda ya da bilgisayarında seni rahatsız eden bir şeylere denk geldin mi?Başkası için bu sözleri duysam evet yakıştıracağım tabir bellidir ama insan kocasına sapık diyemiyor. O tarz bir düşüncesi olabilir mi bilmiyorum. Ne bileyim normalde çok merhametlidir. Yardımseverdir. Bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz bunu çözmem için eğer o tarz bir düşüncesi varsa ciddi manada saniye durmam bu evde
Bana troll gibi geliyor bu kadr insani baska türlü deli edemez. Tek bir konusu normaldi bebeğinin topuk kanında sorun varmis basks yok hepsi böyle sacma sapanYuh ya. Ben ilk defa denk geldim bu üyeye yemin ederim tam uyuycaktim bi bakiyim dedim bdv'ye. O cümleleri okuyunca bir doğruldum yatakta.
Sırtında ne kırmıştı mi?Ya birak Allahaskina bizim de sinirlerimizi bozuyosun.Annen icin annen isterse adamlar ulursa ne demek sen biliyor musun ? Daha ilerisini yazmayacagim...Ama kocan bunun ilerisini de soyleyecek haberin olsun.
Bu adam ne zamwn merhametli oldu ayrica? Sirtinda ne kirmisti bu senin?
Acikca yazalim ya anlamiyor sanirim ben varım diyecek kocası,bu kiz pdr mezunu bunu anlamayacak kadar saf değilYa birak Allahaskina bizim de sinirlerimizi bozuyosun.Annen icin annen isterse adamlar ulursa ne demek sen biliyor musun ? Daha ilerisini yazmayacagim...Ama kocan bunun ilerisini de soyleyecek haberin olsun.
Bu adam ne zamwn merhametli oldu ayrica? Sirtinda ne kirmisti bu senin?
Degil ya.Keske troll olsa icim rahat ederdi boyle bir adamin eline dusmedi fake derdim ama gercekŞoklardayım şu an gerçekten. Troll falan değil di mi bu kadın?
İlk defa bir mütemadiyen üzgün konusu okuyorsunu şaşkınlığınız ondan, tanıyanlar için gayet " normal " bir konu, şaşırtıcı değil maalesef.Yuh ya. Ben ilk defa denk geldim bu üyeye yemin ederim tam uyuycaktim bi bakiyim dedim bdv'ye. O cümleleri okuyunca bir doğruldum yatakta.
O kadar uzuldum ki su an anlatamam.Degil ya.Keske troll olsa icim rahat ederdi boyle bir adamin eline dusmedi fake derdim ama gercek
Ay üzülme ya ben senin canhıraş yardim etme istediğine karşı sana sarilasim geldiO kadar uzuldum ki su an anlatamam.
Ya ama gerçekten bunun tek anlamı sapık olması mı ? Boş cahil ama sapık bilmiyorum olabilir mi iyi bir insan of nolur bunun gerçektem söylenip söylemediğini anlamam için bana bir yol gösterinAcikca yazalim ya anlamiyor sanirim ben varım diyecek kocası,bu kiz pdr mezunu bunu anlamayacak kadar saf değil
Bu adam seni dovdu mu daha once? Senin çocuğun var mi? Allah aşkına ya da nerde yasiyosun bir karsima alıp seninle bir konusuyim ya. Annen sizinle yasiyor o adam annenle ilgili tuhaf tuhaf şeyler söylüyor. Bak bunun bir tik ötesi insanı katıl eder. Kendine gel. Senin esin normal değil bak.Ama o zaman kimse inanmaz ki bana. Nasıl çözebilirim bu işi. Şaka yapıyor dedim namaz kılan biri. Çok da merhametlidir. Ama normalde zaten bu davranışları hiç normal değil koskoca 28 yaşında adam. Hiç olgun biri dsğşl zatsn. Ve her gün cinsellikle ilgili espri yapar boş konuşur. Bıktım onun konuşmalarından
Ama o zaman kimse inanmaz ki bana. Nasıl çözebilirim bu işi. Şaka yapıyor dedim namaz kılan biri. Çok da merhametlidir. Ama normalde zaten bu davranışları hiç normal değil koskoca 28 yaşında adam. Hiç olgun biri dsğşl zatsn. Ve her gün cinsellikle ilgili espri yapar boş konuşur. Bıktım onun konuşmalarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?