- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Vay be neler var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka yapıyor ama artık iyice iğrenmeye başladımAnnenizle ilgili cinsel imada bulunuyor ve siz bu adama hala eşim diyorsunuz. Gerçi neyi garipsiyorsam. Karı koca değişiksiniz.
Bir gün çocuğunuzla ilgili de cinsel imalarda bulunur, şaka yapar. Hep beraber gülersiniz o zaman geniş geniş.Şaka yapıyor ama artık iyice iğrenmeye başladım
Birde bu var akıllara zarar cok farkli şeyler düşündüm. Sirf duysun diye neler yapiyor ensest hikayelerde boyle şeyler var evlerden uzakannemin yanında dahi şunu yapayım mı bunu yapayım mı der annem diğer odada ama sesi duyabilecek kadar yüksek çıkıyo
Yuh.Annenin canı isterse bağırırsa erkekler kapıdan ulursa gibi iğrenç cümleler
Bunu önceden yapıp polis falan çağırttım eve ama bu durumdayım şu an. Acaba ses kaydı alıp söylediklerini ailesinden birine atsam yanlış mı olur laftan anlamıyor çünkü en azından bir uyarı alsa utanır belki diyecem ama bilmiyorumEvde bir cinnet, sinir krizi geçirip eşinin bi güzel ağzına s*c. Kendine gel sen hayırdır diye. Yorumlardan anladigim kadarıyla kocanız genel anlamda değişik biri. Ciddi söylüyorum evde bir çıldırın. Eşinizi bir korkutun. Balatalari gevşemiş adamın. Bir kendine gelsin.
Sizde değişiksiniz zaten biliyorduk ama bu nasıl birşey , yanlis hatırlamıyorsam babanız yoktu bu nasil birsey canı isterse bağırırsa ne hayal ediyor alt metinde anlamiyor musnuzAnnenin canı isterse bağırırsa erkekler kapıdan ulursa gibi iğrenç cümleler
Bu babanın elinde yetişecek evlada yazık gerçekten yazık. Adam sapık yahuAnnenin canı isterse bağırırsa erkekler kapıdan ulursa gibi iğrenç cümleler
Abi bu ne demek ya. Ablacım sen iyi mısın? Senin esin ne demek bu cümleleri kullanıcak ya. Tüylerim diken diken oldu. Allah peygamber aşkına bosan. Delirme ya. Al anneni de bu adamın olduğu evden kaçın gidin.Annenin canı isterse bağırırsa erkekler kapıdan ulursa gibi iğrenç cümleler
Hayır hayır böyle bir şey yapma. Ama bak gerçekten söylüyorum, o adamın söylediği cumleler yaptigi espriler normal degil bak.Bunu önceden yapıp polis falan çağırttım eve ama bu durumdayım şu an. Acaba ses kaydı alıp söylediklerini ailesinden birine atsam yanlış mı olur laftan anlamıyor çünkü en azından bir uyarı alsa utanır belki diyecem ama bilmiyorum