Eşim çok garip

Evde bir cinnet, sinir krizi geçirip eşinin bi güzel ağzına s*c. Kendine gel sen hayırdır diye. Yorumlardan anladigim kadarıyla kocanız genel anlamda değişik biri. Ciddi söylüyorum evde bir çıldırın. Eşinizi bir korkutun. Balatalari gevşemiş adamın. Bir kendine gelsin.
Bunu önceden yapıp polis falan çağırttım eve ama bu durumdayım şu an. Acaba ses kaydı alıp söylediklerini ailesinden birine atsam yanlış mı olur laftan anlamıyor çünkü en azından bir uyarı alsa utanır belki diyecem ama bilmiyorum

Annenin canı isterse bağırırsa erkekler kapıdan ulursa gibi iğrenç cümleler
Sizde değişiksiniz zaten biliyorduk ama bu nasıl birşey , yanlis hatırlamıyorsam babanız yoktu bu nasil birsey canı isterse bağırırsa ne hayal ediyor alt metinde anlamiyor musnuz

Annenin canı isterse bağırırsa erkekler kapıdan ulursa gibi iğrenç cümleler
Abi bu ne demek ya. Ablacım sen iyi mısın? Senin esin ne demek bu cümleleri kullanıcak ya. Tüylerim diken diken oldu. Allah peygamber aşkına bosan. Delirme ya. Al anneni de bu adamın olduğu evden kaçın gidin.

Bunu önceden yapıp polis falan çağırttım eve ama bu durumdayım şu an. Acaba ses kaydı alıp söylediklerini ailesinden birine atsam yanlış mı olur laftan anlamıyor çünkü en azından bir uyarı alsa utanır belki diyecem ama bilmiyorum
Hayır hayır böyle bir şey yapma. Ama bak gerçekten söylüyorum, o adamın söylediği cumleler yaptigi espriler normal degil bak.

Ya yemin ederim cok etkileniyorum boyle konulardan. Konu sahibi arkadasim ablacim kardeşim. Çok açık şu an evde bulunan adam sapık. Bak çok ciddiyim. Senin annene bir adam yok canı isterse erkekler gelirse nasıl diyebilir. Bak psikolojini etkilemek istemiyorum. O yüzden aklımdan geçen herşeyi de yazmıyorum. Inan ki kendine gel gözünü aç deli olma ya. Lütfen bak hic normal değil bu cümleler.

Back
X