Eşim çok garip

Eşinizin garip olduğunu siz de kabul ediyorsunuz ama hala bu konu üzerine kesin bir karar vermiyorsunuz. Kocanız cinselliği daha yeni keşfetmiş gibi davranıyor, ergen gibi. Ya bir destek almasını sağlayın psikiyatrdan ya da bitirin ilişkiyi. Yok namaz kılar, yok sevgiliyken elimi bile tutmadı. Al gör o el tutmayan adam şimdi abaza bir kılıkla etrafta dolanıyor. Kendinize acimadiniz bari annenizi daha kötü durumlara dusurmeyin.
 
Gözümün önünde 14-15 yaşında sivilceli ergen velet canlandı. hiç anne terliği yememiş galiba ondan bu terbiyesizlikleri
Küçükken çok dayak yemiş ama aynı oranda da çok şımartılmış. Çocuk kalması olayına da katılıyorum. Kesinlikle öyle. Beni kızdırmak en iyi hobisi. Her dk sataşır kızınca gülme krizine girer. Annesi babasıyla da dalga geçip uğraşıp güler.
 
Piskopat ruhlu dengesiz insanların anlık anormal sevgi gösterilerine inanmamak lazım. Ayrılmıyorsanız da net ve sürekli şekilde yaptırımlı tepki koyun artık. Sizi almış satmış resmen dalga geçiyor. Yaptırmayın tavrinizi seviyenizi koruyun oda korusun yada seviyesiz tavirlarla yaşamayı kendinize çocuğunuza layık görmeyin.
 
Screenshot_2019-08-30-01-04-07-1.webp
 
Dışarıda kimseye baktığını gşrmedğ
Eşiniz sapık mı?
Dışarıda kimseye bakmaz kafasını çevirir. Neden böyle davrandığını bilmiyorum. Daha önce cinsellik yaşadığını da düşünmüyorum. Tecrübesizdi. Onunla sevgili olmak isteyen kzılar da oldu eskiden ama kendisi kabul etmedi. Sigara içmesi argo konuşması vs gibi nedenlerle
 
Ne yapıyormuş ki kadın ben orayı kaçırmışım
Konu sahibi arkadasimiz da cok saglikli dusunebilen biri degil. Baba sevgisi olmadan buyudugu icin ilk gordugu adamla kosa kosa evlenen,adamin aldigi dondurmayi bile “ay beni seviyor” diye anlamlandiran,evlilik ici tecavuz ve tacize ugramasina ragmen normal gorup evliligine devam eden,her sey cok guzelmis gibi bir de bu adama cocuk veren ve o cocugu da bu adamin catisi altinda buyutmeye razi olan degisik birisi.
 
Eşimin bazı huyları var gerçekten anlam veremiyorum. Akşam işten gelince gün boyu herkesle uğraşır şaka yapar durur ama boşboş şakalar. Şu annem de bizimle kalıyor. Anne sen bizi kıskanıyor musun ypk ssn aslında daha yaşlıson saklıyorsun yok işte niye bağırıyorsun bana ama ortada bunlarla alakalı hiçbşr şey yok. Sadece karşı tarafı sinir etmek ilgi çekmek için yapıyor. Sonra gelir hee gün neredeyse ayağımı öpsene der durur zorla artık çenesini kapasın diye öperim. Salak salak sırıtır. Sürekli ağzında cinsel ifadeler annemin yanında dahi şunu yapayım mı bunu yapayım mı der annem diğer odada ama sesi duyabilecek kadar yüksek çıkıyor. Annemle ilgili dahi cinsel imalarda bulunur. Ben de aynısını babası ve annesi için kullanırım sırf sinir olsun diye bağırır sus düzgün konuş diye. Bütün gün bu boş muhabbetlerle geçer
En nefret ettiğim erkek modeli hadsiz cıvık ağırlığı duruşu olmayan nerde ne konuşacağını bilmeyen.... artık dur de bence bunlar normal değil cinsel bir konuda annenin lafını etmek de nedir ya
 
Ayagi mi op derken😂Allahim bu erkeklerin normali yok mu😂 cinsellikle ilgili sakalarida tuhaf😂 adamin huyuysa ya gudecen ya gidecen.. bildigin yavsak
 
Konu sahibi arkadasimiz da cok saglikli dusunebilen biri degil. Baba sevgisi olmadan buyudugu icin ilk gordugu adamla kosa kosa evlenen,adamin aldigi dondurmayi bile “ay beni seviyor” diye anlamlandiran,evlilik ici tecavuz ve tacize ugramasina ragmen normal gorup evliligine devam eden,her sey cok guzelmis gibi bir de bu adama cocuk veren ve o cocugu da bu adamin catisi altinda buyutmeye razi olan degisik birisi.


Üşenmedim tüm sayfaları şaşkınlıkla okudum. Ortada tecavüz var, dayak var var da var... Rabbim bizleri bu kadın gibi olmaktan korusun diyorum.
 
Ben şok. Tanıyarak mı evlendiniz? Evlenmeden önce de böyle huyları var mıydı? Aşırı terbiyesiz geldi bana.
 
Ben şok. Tanıyarak mı evlendiniz? Evlenmeden önce de böyle huyları var mıydı? Aşırı terbiyesiz geldi bana.
Kısa süreli bir tanışma olduö inanın benimle konuşurken eli ayağı birbirine dolanırdı. Kem küm ederdi iki cümle kurmak için. Her zaman seviyeli oldu evlenmeden. Evlendikten sonra küfürlü konuştuğunu öğrendim. Ama iş ortamı bozuk herkes öyle konuşuyor. Ama kesinlikle evde konuşmasını istemem tabi. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Dışarda başkası gelince yapmaz. Ama anne babası bana ve artık anneme karşı da böyle boş konuşuyor. Hayatı sürekli böyle boş ve gırgırla yaşıyor. Ama aslında herşeyi çok kafasında büyütür ve takar. Rahat insan imajı çiziyor ama aslen öyle değil. Yüzsüz ve arsız annesi babası sürekli dövdüğü ve aynı zamanda annesi bebek gibi büyüttüğü için hala annesğ çay şekerini bile koyup karıştırır da verir bçyle olduğunu düşünüyorum
 
Burda arkadaşlar şaşırmış ki şaşırmakta ve kizmakta haklılar ama şöyle birşey var.
Konu sahibinin kocasi gibi tanidigim insanlar oldu geçmişte
Bir tanesi kardesimin sevgilisiydi. Bana,babama küfürler ediyormuş. Tanımıyor da bizi. Senin ablan .... (neyimi gördüyse) ve bunu sinirle kavgayla falan degil gayet mizah olarak yapiyormus. Nasil bir mizahsa
Ayni şekilde bir arkadaşım butun arkadaslarina x çocuğu der (ulkemizde yaygin olarak kullanilan kisinin annesine edilen küfür)
Naber X cocugu
Bu x cocugunu gecen gun çarşıda gördüm... gibi gibi
Ve isin garibi ki kendisine karsilik verince de kahkaha atıyor. Kendisine kufur edilince.
Kucuk bir yerde yaşıyoruz,asla ne sapikligini birine karşı bir terbiyesizligini yan gözle bakmasını falan duymadik..hatta bir ara ciddi iliskisi vardi sanirim. Oyle kadinlara kizlara asılan biri de degil
Ailesi de asil insanlar ama kendisi terbiyesiz işte.
Yani boyle insanlar var. Hemen sapik damgasi yapıştırılamaz. Ha bariz biseyini görürsün okey
Ama terbiyesizliklerinden yapiyorlar çoğu. Onlara göre komik,espri ama iste insan bir sure sonra sinir.olabiliyor
.böyleleri susmaz da arsız olurlar. Arkadasimin torun torba sahibi babasi da Cok kufurbaz mesela ama benle konusurken gayet beyefendi düzgün. Bilmesek.
Canım senin örnekle bu çok farklı bence.
Annenin cinsel hayatını eşin sorsa sence bu terbiyesizlik mi olur ?
 
Küçükken çok dayak yemiş ama aynı oranda da çok şımartılmış. Çocuk kalması olayına da katılıyorum. Kesinlikle öyle. Beni kızdırmak en iyi hobisi. Her dk sataşır kızınca gülme krizine girer. Annesi babasıyla da dalga geçip uğraşıp güler.
Bu adamla kızarak baş edemezsin. Görmezden geleceksin. İgrendigini her hareketinle ve sözlerinle her seferinde belirteceksin. Ayrıca al karşına konuş insan gibi. Bak bebeğimiz senin bu laflarını duyarak büyüyecek, yarın bir gün bunları normal sanıp okulda kız arkadaşlarına söylese, böyle davransa ne yaparız utanmaz misin hiç sapik bı cocuk yetiştirdik diye herkes bize iğrenerek bakacak de. Büyü artık bak anneme ayıp oluyor koskoca kadın de. De yani ya. Dilinde kemik mi var?
 
Back
X