- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Bence annene soyle evine gitsin. Potansiyel tehlike.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçükken çok dayak yemiş ama aynı oranda da çok şımartılmış. Çocuk kalması olayına da katılıyorum. Kesinlikle öyle. Beni kızdırmak en iyi hobisi. Her dk sataşır kızınca gülme krizine girer. Annesi babasıyla da dalga geçip uğraşıp güler.Gözümün önünde 14-15 yaşında sivilceli ergen velet canlandı. hiç anne terliği yememiş galiba ondan bu terbiyesizlikleri
Ne yapıyormuş ki kadın ben orayı kaçırmışımSiz de cok normal davranmiyorsunuz,adamin boyle olmasini da kinamiyorum,davul bile dengi dengine
Eşiniz sapık mı?
Dışarıda kimseye bakmaz kafasını çevirir. Neden böyle davrandığını bilmiyorum. Daha önce cinsellik yaşadığını da düşünmüyorum. Tecrübesizdi. Onunla sevgili olmak isteyen kzılar da oldu eskiden ama kendisi kabul etmedi. Sigara içmesi argo konuşması vs gibi nedenlerle
Konu sahibi arkadasimiz da cok saglikli dusunebilen biri degil. Baba sevgisi olmadan buyudugu icin ilk gordugu adamla kosa kosa evlenen,adamin aldigi dondurmayi bile “ay beni seviyor” diye anlamlandiran,evlilik ici tecavuz ve tacize ugramasina ragmen normal gorup evliligine devam eden,her sey cok guzelmis gibi bir de bu adama cocuk veren ve o cocugu da bu adamin catisi altinda buyutmeye razi olan degisik birisi.Ne yapıyormuş ki kadın ben orayı kaçırmışım
En nefret ettiğim erkek modeli hadsiz cıvık ağırlığı duruşu olmayan nerde ne konuşacağını bilmeyen.... artık dur de bence bunlar normal değil cinsel bir konuda annenin lafını etmek de nedir yaEşimin bazı huyları var gerçekten anlam veremiyorum. Akşam işten gelince gün boyu herkesle uğraşır şaka yapar durur ama boşboş şakalar. Şu annem de bizimle kalıyor. Anne sen bizi kıskanıyor musun ypk ssn aslında daha yaşlıson saklıyorsun yok işte niye bağırıyorsun bana ama ortada bunlarla alakalı hiçbşr şey yok. Sadece karşı tarafı sinir etmek ilgi çekmek için yapıyor. Sonra gelir hee gün neredeyse ayağımı öpsene der durur zorla artık çenesini kapasın diye öperim. Salak salak sırıtır. Sürekli ağzında cinsel ifadeler annemin yanında dahi şunu yapayım mı bunu yapayım mı der annem diğer odada ama sesi duyabilecek kadar yüksek çıkıyor. Annemle ilgili dahi cinsel imalarda bulunur. Ben de aynısını babası ve annesi için kullanırım sırf sinir olsun diye bağırır sus düzgün konuş diye. Bütün gün bu boş muhabbetlerle geçer
Konu sahibi arkadasimiz da cok saglikli dusunebilen biri degil. Baba sevgisi olmadan buyudugu icin ilk gordugu adamla kosa kosa evlenen,adamin aldigi dondurmayi bile “ay beni seviyor” diye anlamlandiran,evlilik ici tecavuz ve tacize ugramasina ragmen normal gorup evliligine devam eden,her sey cok guzelmis gibi bir de bu adama cocuk veren ve o cocugu da bu adamin catisi altinda buyutmeye razi olan degisik birisi.
Kısa süreli bir tanışma olduö inanın benimle konuşurken eli ayağı birbirine dolanırdı. Kem küm ederdi iki cümle kurmak için. Her zaman seviyeli oldu evlenmeden. Evlendikten sonra küfürlü konuştuğunu öğrendim. Ama iş ortamı bozuk herkes öyle konuşuyor. Ama kesinlikle evde konuşmasını istemem tabi. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Dışarda başkası gelince yapmaz. Ama anne babası bana ve artık anneme karşı da böyle boş konuşuyor. Hayatı sürekli böyle boş ve gırgırla yaşıyor. Ama aslında herşeyi çok kafasında büyütür ve takar. Rahat insan imajı çiziyor ama aslen öyle değil. Yüzsüz ve arsız annesi babası sürekli dövdüğü ve aynı zamanda annesi bebek gibi büyüttüğü için hala annesğ çay şekerini bile koyup karıştırır da verir bçyle olduğunu düşünüyorumBen şok. Tanıyarak mı evlendiniz? Evlenmeden önce de böyle huyları var mıydı? Aşırı terbiyesiz geldi bana.
Canım senin örnekle bu çok farklı bence.Burda arkadaşlar şaşırmış ki şaşırmakta ve kizmakta haklılar ama şöyle birşey var.
Konu sahibinin kocasi gibi tanidigim insanlar oldu geçmişte
Bir tanesi kardesimin sevgilisiydi. Bana,babama küfürler ediyormuş. Tanımıyor da bizi. Senin ablan .... (neyimi gördüyse) ve bunu sinirle kavgayla falan degil gayet mizah olarak yapiyormus. Nasil bir mizahsa
Ayni şekilde bir arkadaşım butun arkadaslarina x çocuğu der (ulkemizde yaygin olarak kullanilan kisinin annesine edilen küfür)
Naber X cocugu
Bu x cocugunu gecen gun çarşıda gördüm... gibi gibi
Ve isin garibi ki kendisine karsilik verince de kahkaha atıyor. Kendisine kufur edilince.
Kucuk bir yerde yaşıyoruz,asla ne sapikligini birine karşı bir terbiyesizligini yan gözle bakmasını falan duymadik..hatta bir ara ciddi iliskisi vardi sanirim. Oyle kadinlara kizlara asılan biri de degil
Ailesi de asil insanlar ama kendisi terbiyesiz işte.
Yani boyle insanlar var. Hemen sapik damgasi yapıştırılamaz. Ha bariz biseyini görürsün okey
Ama terbiyesizliklerinden yapiyorlar çoğu. Onlara göre komik,espri ama iste insan bir sure sonra sinir.olabiliyor
.böyleleri susmaz da arsız olurlar. Arkadasimin torun torba sahibi babasi da Cok kufurbaz mesela ama benle konusurken gayet beyefendi düzgün. Bilmesek.
Bu adamla kızarak baş edemezsin. Görmezden geleceksin. İgrendigini her hareketinle ve sözlerinle her seferinde belirteceksin. Ayrıca al karşına konuş insan gibi. Bak bebeğimiz senin bu laflarını duyarak büyüyecek, yarın bir gün bunları normal sanıp okulda kız arkadaşlarına söylese, böyle davransa ne yaparız utanmaz misin hiç sapik bı cocuk yetiştirdik diye herkes bize iğrenerek bakacak de. Büyü artık bak anneme ayıp oluyor koskoca kadın de. De yani ya. Dilinde kemik mi var?Küçükken çok dayak yemiş ama aynı oranda da çok şımartılmış. Çocuk kalması olayına da katılıyorum. Kesinlikle öyle. Beni kızdırmak en iyi hobisi. Her dk sataşır kızınca gülme krizine girer. Annesi babasıyla da dalga geçip uğraşıp güler.