Eşim çok garipleşti

Esmermeleq

Ederi kadar değer şart..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
756
337
53
Son 1 aydır eşim çok garipleşti ne söylesem batıyor ona ne desem tersliyor ben konuşmayınca bişe olmamış gbi konuşuyor ben de konuşunca tekrar aynı davranıyor.senden bıktım Allah belanı versin beni huzursuz eden senmişsin filan diyor oysa önce böyle değildi szce neden böyle yapıyor ben nasıl davranmalıyım ona?

Hiç öyle biri değildir diycem biraz klasik bi laf ama.lafa gelince ben yapmam aldatmam flan der aile yapısnda flanda öyle bişeyi kaldracak durum yok da

2 bebeğimiz var.hala baba olduğunu anlayamadı.o istio çock olsn ve köşede drsun ama malesef ilgi sevgi olmadan çock byümüo bide bencillk var

Takıldığı arkadaşları etkiliyor olabilir mi ?
Çabuk dolmuşa gelen biri midir ?
O konuşacağı zaman dinlemeyi tercih edin elbet çıkar ortaya .
Ara sıra ona çaktırmadan telefonunu yokla .

Diye düşünüyorum

Sizden sakladığı ciddi bir derdi olabilir mi?
Hiç cevap verme kendi kendine konuşsun.
Öyle zamanlarda terket ortamı.
Elbet çıkar kokusu.
Cavap değilki mesela hastanedeyz dr ilaç yazck bn ddim unutmaylmda ateşnide ölçtürelm bi bağrdı sus biraz ilacı yazsnda die neye ugradgımı şaşrdım

Cavap değilki mesela hastanedeyz dr ilaç yazck bn ddim unutmaylmda ateşnide ölçtürelm bi bağrdı sus biraz ilacı yazsnda die neye ugradgımı şaşrdım

Aman muhattap olma şununla hiç madem.
Direk gir konuya kendin.
Dr bey ateşini de ölçsek diye söyle.
Insan yerine koyma belki aklı başına gelir.

Evet kim ne derse hmn etkilenir.tlefonu hep ortadadr hçbişeyde şfre yk ve hiç panik ypmaz alnca

Aman muhattap olma şununla hiç madem.
Direk gir konuya kendin.
Dr bey ateşini de ölçsek diye söyle.
Insan yerine koyma belki aklı başına gelir.
Olmak istemiyorum kndi konuşuyo bşe ypmamş gbi geri unutp konuşuyorum ama 10 dk snra gne aynı.ama neden böyle önce böyle değildi.saygılıydı dinlerdi yolda özen gösterrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…