- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
O zaman başka bir sıkıntı var ama ne. Peki size karşı mı öyle höt höt yoksa herkese karşımı2 çocuguda kendi çok istedi ama o saksı gbi kenarda duracaklar sanmış.maddi olarak borç var ama brikimde var çok şükür durumu 1 yıldır her zamankinden iyi
Sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktuo zaman eline degnegi alip bana bak adaammm hem 2 çocuk isteyip hem bana baktirip canimi çıkartıp hem de tavir yapamazsin adam ol aklını alirim moduna gir. Ac degilsin acikta degilsin aksam eve gelip 2 saat tahammul edemiyorsan ben koyup kacayim bu evi de
Kocan hiç dayak yememiş canı dayak istiyor (şiddete karşıyız! ) ..hakaret ettiginde patlat ağzına bi tane ,kov evden !Son 1 aydır eşim çok garipleşti ne söylesem batıyor ona ne desem tersliyor ben konuşmayınca bişe olmamış gbi konuşuyor ben de konuşunca tekrar aynı davranıyor.senden bıktım Allah belanı versin beni huzursuz eden senmişsin filan diyor oysa önce böyle değildi szce neden böyle yapıyor ben nasıl davranmalıyım ona?
Sadece bana ailesi yanında esprili güler yüzlü banada iyi.dışarda herkese iyi ama bana ters her sözüm batıyo hep bi bıkmışlıkO zaman başka bir sıkıntı var ama ne. Peki size karşı mı öyle höt höt yoksa herkese karşımı
Valla ben kocama iyilikle yaklasirim eger ise yaramiyorsa hemen bu moda donerim :)))Sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktuvalla bunu yapcam yarin
Tukenmislik sendromu geçiriyor olabilir. Bak bi arastir netten.Sadece bana ailesi yanında esprili güler yüzlü banada iyi.dışarda herkese iyi ama bana ters her sözüm batıyo hep bi bıkmışlık
Durduk yere.ona göreyse benim hiç isteğim bitmezmiş.sadece ay başlarnda gıda alışverişi yapılıyor isteğimde buEğer problemleriniz varsa ve bunun üstüne olduysa, beddua dışında kabul edilebilir bir durum. Ama durduk yere bu şekilde yapıyorsa ya annesi doldurmuştur ya da başka bir kadın..
İlk kez duydum nasıl bişe oTukenmislik sendromu geçiriyor olabilir. Bak bi arastir netten.
Azıcık dişini göster canım sende? Eşim bana öyle milletten örnek versin o lafı alıp rulo haline getirip ağzına tıkıyorum ben. Öylesini neden almadın peki, beni biliyordun ve benimle evlenebilmek için nelerle uğraştın kafanda saç kalmadı beni alana kadar diyorum :) kii bu bir gerçek.Durduk yere.ona göreyse benim hiç isteğim bitmezmiş.sadece ay başlarnda gıda alışverişi yapılıyor isteğimde buelde ne kadınlar varmş para ndir bilmezmiş hp öyle der kndi.gerçi herr dediğime bişe buluyo tek bu konu değil
6 senedr değildm 1 aydrmı oldumBelkide kaprisli bi essinizdir.
Sıcaktan oluyo diyo geçiştriyo bide eşim biraz gevşek biri.en ufak tartışmada kapıyı gösterecwk kadar.aile kavramı pek yokaile terapisine gidin ,gitmek istemezse tehdit edin vara yoğa her yerde bağırdığın için bana psikolojik şiddet uyguladığını herkes görüyor dava açarım hem evden gidersin 1 ay hem terapiye gidersin diyin ,bu sizin tek başınıza çözeceğiniz bir durum değil ,
Açıkcası bazen psikiyatrik hastalıklarda kişi birini seçer ve ona takılır ,herşeyin suçlusu o olur ,
örneğin geçen ay 45 yaşında bir adam kaza geçirmiş felç olmuş annesi ona bakıyor zaten kadın 70 yaşında ,herşey için annesini suçluyor ,konuşamıyor bile devamlı anneye sen yok musun sen ,sen yaptın sen ettin vs saydırıyordu ,
onun gibi bir travma geçiriyor olabilir
Yapmam diye çok söylenirdesanki hayatında başka birisi var gibi allah korusunda aklıma ilk bu geldi benim
Diyorum ama her laf açıldğında tekrarlıyorAzıcık dişini göster canım sende? Eşim bana öyle milletten örnek versin o lafı alıp rulo haline getirip ağzına tıkıyorum ben. Öylesini neden almadın peki, beni biliyordun ve benimle evlenebilmek için nelerle uğraştın kafanda saç kalmadı beni alana kadar diyorum :) kii bu bir gerçek.
Bir daha sakın beni kıyaslama. Bende de dil var bende konuşmasını biliyorum de. Market ihtiyacını tabi ki isticeksin. Oldu aç kalın o zaman.
yine söylüyorum allah bilir günahını almayım ama huzursuzmuşta huzur bulmuşta falan filan ya senleyken huzursuzdum şimdi huzur buldum diyorsa hayatında bir değişiklik var demektirYapmam diye çok söylenirde
Yok öyle demedi dşardan gldi nrdeydn flan ddim braz söylendi eve gelince huzurum kaçıo huzurumu bozan senmişsn dedi sonra özür diledi amayine söylüyorum allah bilir günahını almayım ama huzursuzmuşta huzur bulmuşta falan filan ya senleyken huzursuzdum şimdi huzur buldum diyorsa hayatında bir değişiklik var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?