Eşim çok garipleşti

Sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktu valla bunu yapcam yarin

Eğer problemleriniz varsa ve bunun üstüne olduysa, beddua dışında kabul edilebilir bir durum. Ama durduk yere bu şekilde yapıyorsa ya annesi doldurmuştur ya da başka bir kadın..

Kocan hiç dayak yememiş canı dayak istiyor (şiddete karşıyız! ) ..hakaret ettiginde patlat ağzına bi tane ,kov evden !

Sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktu valla bunu yapcam yarin
Valla ben kocama iyilikle yaklasirim eger ise yaramiyorsa hemen bu moda donerim :)))
Eee atalar boşa dememis deli deliyi gorunce degnegini saklarmis diye
Benim kocamda ise yarar genelde bi de sen dene bakalim :))

Eğer problemleriniz varsa ve bunun üstüne olduysa, beddua dışında kabul edilebilir bir durum. Ama durduk yere bu şekilde yapıyorsa ya annesi doldurmuştur ya da başka bir kadın..
Durduk yere.ona göreyse benim hiç isteğim bitmezmiş.sadece ay başlarnda gıda alışverişi yapılıyor isteğimde bu elde ne kadınlar varmş para ndir bilmezmiş hp öyle der kndi.gerçi herr dediğime bişe buluyo tek bu konu değil

aile terapisine gidin ,gitmek istemezse tehdit edin vara yoğa her yerde bağırdığın için bana psikolojik şiddet uyguladığını herkes görüyor dava açarım hem evden gidersin 1 ay hem terapiye gidersin diyin ,bu sizin tek başınıza çözeceğiniz bir durum değil ,
Açıkcası bazen psikiyatrik hastalıklarda kişi birini seçer ve ona takılır ,herşeyin suçlusu o olur ,
örneğin geçen ay 45 yaşında bir adam kaza geçirmiş felç olmuş annesi ona bakıyor zaten kadın 70 yaşında ,herşey için annesini suçluyor ,konuşamıyor bile devamlı anneye sen yok musun sen ,sen yaptın sen ettin vs saydırıyordu ,
onun gibi bir travma geçiriyor olabilir

Azıcık dişini göster canım sende? Eşim bana öyle milletten örnek versin o lafı alıp rulo haline getirip ağzına tıkıyorum ben. Öylesini neden almadın peki, beni biliyordun ve benimle evlenebilmek için nelerle uğraştın kafanda saç kalmadı beni alana kadar diyorum :) kii bu bir gerçek.
Bir daha sakın beni kıyaslama. Bende de dil var bende konuşmasını biliyorum de. Market ihtiyacını tabi ki isticeksin. Oldu aç kalın o zaman.

sanki hayatında başka birisi var gibi allah korusunda aklıma ilk bu geldi benim

Sıcaktan oluyo diyo geçiştriyo bide eşim biraz gevşek biri.en ufak tartışmada kapıyı gösterecwk kadar.aile kavramı pek yok

Diyorum ama her laf açıldğında tekrarlıyor

yine söylüyorum allah bilir günahını almayım ama huzursuzmuşta huzur bulmuşta falan filan ya senleyken huzursuzdum şimdi huzur buldum diyorsa hayatında bir değişiklik var demektir
Yok öyle demedi dşardan gldi nrdeydn flan ddim braz söylendi eve gelince huzurum kaçıo huzurumu bozan senmişsn dedi sonra özür diledi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…