Eşim çok garipleşti

Olmak istemiyorum kndi konuşuyo bşe ypmamş gbi geri unutp konuşuyorum ama 10 dk snra gne aynı.ama neden böyle önce böyle değildi.saygılıydı dinlerdi yolda özen gösterrdi

Üzgünüm ama o zaman takipte olun.
Belki de başka biri var
Cinsellikte degisiklik var mı peki?

O zaman çevre faktörü.
Kaba Saba heriflerle takılıyosa onların davranışlarını ele alıyo demekki
Arkadaşları aslında hep hanım köylü.yanlız çok yakın bi akrabamız bze gelmşti misafrliğe eşine bagrp çağrdı eşide tamam cnm sn blirsn flan yaptı acaba onlarımı örnek aldı bu kadar etkilermi ki

İşte o konuda skıntılı.2 bbek oldgu için binde bir oluyo.çogunluk yorgun bitkin oluyorum çnkü bide yaptıklarını düşününce soğuyorum ve istemiyorum dokunmasını bile

Iyi de zaten 1 aydır değişmiş. Son 1 ayda bu kadar sana dokunmasini istemeyecek hale geldin mi?
Bende ciddi problem var galiba.
O kadar hayal kırıklığı yaşıyorum o konuda soğumuyorum hiç

Sordunuz mu sebebini? Deseniz ki benden soğudun mu, problem nedir ki tahammülün yok bana diye. İyi bir cırlamak lazım sanırım.

Ben adamın bebeklerle beraber bunaldığını hissettim sanki. Bebeklere patlayamadığı için acısı sizden çıkıyor gibi. Yeni yaşama adapte olamamış. Ne kadarlık çocuklarınız?

Iyi de zaten 1 aydır değişmiş. Son 1 ayda bu kadar sana dokunmasini istemeyecek hale geldin mi?
Bende ciddi problem var galiba.
O kadar hayal kırıklığı yaşıyorum o konuda soğumuyorum hiç
Ya çok değişti ama kndinede dyorum çok değiştn bi dr gt tmm diyo.yerin dibine sokuyor her dakka bi insan sze senden nefret ediyorm Allh belanı vrsin desd sz istermsnız dokunsun

%100 eminim eşinizin birşey in acısını çıkartıyor sizden. Yani kavga çıkartsa olmayacak ama sustukça da ona batan birşey. Şöyle bi hafızayı yoklayın bakalım. Ne oldu aranızda. İçten içe sana öfke dolu. Maddiyat olur cinsellik olur ailesi ile alakalı olur

Aynen böyle marygold ağzyla diyor zten bi çocuk daha olsa kaçar gderm flan diye babalığa hç alışamadı zten dşün bi yre gttik çocuga brine o dgerine ben bakıyodum kaybetti zor bulduk

Maddiyatta istioki gıdaya bile para gtmesin zaten giyime para harcayan biri değilim bayramdan bayrama bi gıda alıyo onu aldırırken biraz söyleniyorum çünkü almıyor o kadar aile olarak bi sorunum yok hatta severler bni ama her fırsatta çıkarcı olduklarını derim.o da kabul eder başkada aramzda bişe olmadı

Valla tek verebileceğim tavsiye, eşin evdeyken çocukları göz önünden uzak tutup oyalaman. Bir süre dırdır yapma, evde sessizlik sağlamaya çalış, gündüzki sorunları akşam eşine taşıma. Eğer sana karşı düzelme varsa bil ki huzuru kaçmış odunun, ondan bu tavırları. Değilse bilemeyeceğim, evlenmeseymiş keşke. Herkesin çoluğu çocuğu var herkes büyütürken gürültü patırtı eksik olmuyor.

Dolduran olabilir ama nasıl anlıycam bnu
Gayet sakin ve sevecen bir sekilde onun da iyi oldugu bir zamanda askim sendeki bu değişime akil veremiyorum cunku benim kocam soyle iiiydi boyle iiydi ama sen baska biri olup cikiverdin bana anlatamadigin canini sikan bisey mi var askim diyeceksin yok derse kendimi sorguluyorum surekli ne olabilir diye acaba biri benim hakkimsa seni olumsuz mu etkiliyor diyee geliyor cunku eskiden boyle degildin dersin

Deneyeceğim çocukları durdurabilirsem ama hep böyleydi 1 aydırmı aklına geldi rahatszlık duydu

Bir kez dedim sıcaktan bunalıyorum flan diyip geçiştiriyor

Çocukların suçu da sizin. Siz doğurdunuz ya onları. Beyefendiye sorumluluk fazla gelmiş dolmuş dolmuş 1 aydır patlıyor belli ki. Bence maddi sorunlarda üstüne gelmiş olabilir
2 çocuguda kendi çok istedi ama o saksı gbi kenarda duracaklar sanmış.maddi olarak borç var ama brikimde var çok şükür durumu 1 yıldır her zamankinden iyi

2 çocuguda kendi çok istedi ama o saksı gbi kenarda duracaklar sanmış.maddi olarak borç var ama brikimde var çok şükür durumu 1 yıldır her zamankinden iyi
o zaman eline degnegi alip bana bak adaammm hem 2 çocuk isteyip hem bana baktirip canimi çıkartıp hem de tavir yapamazsin adam ol aklını alirim moduna gir. Ac degilsin acikta degilsin aksam eve gelip 2 saat tahammul edemiyorsan ben koyup kacayim bu evi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…