• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz,mutsuzum.

mmaavvii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...Ama ciddi bir problemle katıldım sanırım...Arkadaşlar benim problemim şu: 5 senelik evliyim ve 2 yaşında bir çocuğum var...İlk başlarda eşimle herşey sorunsuz gidiyordu uzun bir flört döneminden sonra evlendik...Ama çocuğumuzun doğumundan sonra bazı şeyler değişmeye başladı... Şu anda eşim çok ilgisiz, odun gibi bir adam oldu... Hiç bir özel gün kutlamaz, bir yere gidelim desem ya annemle yada arkadaşlarımla gitmemi söyler.. Başka biri olmadığından eminim hemde çok, çirkin bakımsız bir kadınım desem, çalışan bir bayan olduğum için oda değil, maddi olarak ta çok sıkıntı çekmiyoruz..Sizce nedeni ne olabilir...Bana yardım edermisiniz, boşanmayı bile düşündüm ama sonra pişman olacağımı da biliyorum çünkü sevgim bitmedi... Acaba onun bana olan sevgisi mi bitti. Lütfen yardım edin...

valla çocuk olduktan sonra bişey oluyo bunlara anlamadım ben ne olduğunu...bebeğimiz oldu herşey güzel olucak derken 6 ayda ayrılıyoruz...bu erkekleri anlamak için kılavuz lazım...

Bu erkelerde sik rastlanan bir durummus...bende iki aylik bebek sahibiyim...cok korkmustum...uzaklasmasindan..benimkide tam tersi oldu ...kizimin benim etrafimda donmeye basladi...sanirim sirri 45 yasinda baba olmasi...ama bu psikolojik bazi erkekler bebekten sonra kadini sadece anne olarak gormeye basliyormus ve uzaklasiyormus...bence esinle konus ne kadar mutsuz oldugundan basset ..ben anneyim ama ayni zamanda kadinim de ve bunu kavramasini sagla...ben bunu esime daha hamileyken asiladim...hic uzak durmadim...benim hala senin ilgine ihtiyacim var bebek bunu degistirmez dedim...buna dikkat et dedim..yardim almayida deneyebilirsiniz...

Bu erkelerde sik rastlanan bir durummus...bende iki aylik bebek sahibiyim...cok korkmustum...uzaklasmasindan..benimkide tam tersi oldu ...kizimin benim etrafimda donmeye basladi...sanirim sirri 45 yasinda baba olmasi...ama bu psikolojik bazi erkekler bebekten sonra kadini sadece anne olarak gormeye basliyormus ve uzaklasiyormus...bence esinle konus ne kadar mutsuz oldugundan basset ..ben anneyim ama ayni zamanda kadinim de ve bunu kavramasini sagla...ben bunu esime daha hamileyken asiladim...hic uzak durmadim...benim hala senin ilgine ihtiyacim var bebek bunu degistirmez dedim...buna dikkat et dedim..yardim almayida deneyebilirsiniz...

Anne-kadın ayrımını yaptırabilme meselesi çok akıllıca :46:
Bunu aklımın bi kenarına yazıcam :1:

Cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar...Birileriyle paylaşmak biraz olsun rahatlattı beni... Ama adamla konuşamıyorum ki hemen sinirleniyor... Bizdeki sorun cinsel açıdan değil duygusal açıdan kaynaklanıyor... Geçen gün sırf tepkisini merak ettiğimden kayınvalidemle tartıştığımı söyledim (ki aramız iyidir). Verdiği tepki ''ne haliniz varsa görün banane'' oldu... 2 gündür hiç konuşmadım gelip nedenini bile sormadı... Bu kadar vurdumduymaz yani... Bu böyle ömür boyu mu sürecek...

canım şu hayatta en ağrıma giden şeylerden biri "umursamazlık".... yani bağır, kavga et hatta nefret et daha iyi... umursamazlık insanda sevilmiyorum, önemsenmiyorum, hiçim hisi yaratır. yaşadığın bana göre pskilojik şiddet.

adam yapıyor, bir de dile getirsen kızıyor... Allah sana sabır versin. sen de onu umursama. kendi hayatına bak. eğer bu bir dönem ise senin ilgini özleyecektir. o sana gelecektir.

canım şu hayatta en ağrıma giden şeylerden biri "umursamazlık".... yani bağır, kavga et hatta nefret et daha iyi... umursamazlık insanda sevilmiyorum, önemsenmiyorum, hiçim hisi yaratır. yaşadığın bana göre pskilojik şiddet.

adam yapıyor, bir de dile getirsen kızıyor... Allah sana sabır versin. sen de onu umursama. kendi hayatına bak. eğer bu bir dönem ise senin ilgini özleyecektir. o sana gelecektir.

Ağız tadıyla kavga bile edemiyoruz yani düşünün...Aslında size katılıyorum artık bende onun yöntemini kullanmayı deneyeceğim bakalım ne olacak...

Ben bunun icin bosanilacagini dusunmuyorum..insanlik hali, artik 5 yil olmus, insan ilk gunku gibi olmazki... sen iliskinize heyecan katmaya calis.. diyelimki bosandin bir zaman sonra tekrar evlendin bi kac yil sonra oda yani olacak))) dedigim gibi insanlik hali.. aldatma,siddet,kumar olmadiktan sonra bosanmayi dusunmeyin...

Cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar...Birileriyle paylaşmak biraz olsun rahatlattı beni... Ama adamla konuşamıyorum ki hemen sinirleniyor... Bizdeki sorun cinsel açıdan değil duygusal açıdan kaynaklanıyor... Geçen gün sırf tepkisini merak ettiğimden kayınvalidemle tartıştığımı söyledim (ki aramız iyidir). Verdiği tepki ''ne haliniz varsa görün banane'' oldu... 2 gündür hiç konuşmadım gelip nedenini bile sormadı... Bu kadar vurdumduymaz yani... Bu böyle ömür boyu mu sürecek...

Çok üzüldüm acaba eşinizin isyeriyle Yada ailesi veya ailenizle bir problemi olabilir mı?

insanlar dönem dönem değişir bu bir süreçtir bence çünkü eskiden öle değildi diyorsunuz yani demek ki isterse çok ilgili olabiliyor bence biraz sabırlı olun! birde eşinizin ilgisini çekmeye çalışın mesela karamsar mutsuz değilde neşeli heycanlı bakımlı pozitif olun sürekli şikayet halinde olmayın hoş sohbetler arasında sıkıntılarınızı dile getirin ...

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...Ama ciddi bir problemle katıldım sanırım...Arkadaşlar benim problemim şu: 5 senelik evliyim ve 2 yaşında bir çocuğum var...İlk başlarda eşimle herşey sorunsuz gidiyordu uzun bir flört döneminden sonra evlendik...Ama çocuğumuzun doğumundan sonra bazı şeyler değişmeye başladı... Şu anda eşim çok ilgisiz, odun gibi bir adam oldu... Hiç bir özel gün kutlamaz, bir yere gidelim desem ya annemle yada arkadaşlarımla gitmemi söyler.. Başka biri olmadığından eminim hemde çok, çirkin bakımsız bir kadınım desem, çalışan bir bayan olduğum için oda değil, maddi olarak ta çok sıkıntı çekmiyoruz..Sizce nedeni ne olabilir...Bana yardım edermisiniz, boşanmayı bile düşündüm ama sonra pişman olacağımı da biliyorum çünkü sevgim bitmedi... Acaba onun bana olan sevgisi mi bitti. Lütfen yardım edin...

canım;
ilk zamanlardaki heyecan,detay ve anlayış evliliğin ilerleyen yıllarından minimum düzeye iniyor malesef;

erkekler çocukda olduktan sonra eşlerini iyice elde keklik gibi gördükleri için, ekstra bir çaba içine girmiyorlar..

bunun nedeni de;

benim! ve çocuğumun annesi

yani bizden vazgeçemez

olgusu,

bunun verdiği rahatlıklada seni mutlu etmek için ekstra bişey yapmıyor...

onun gözünde ;

zaten rahatsın, çocuğuna bakıyorsun...seni gördüğü yer değişiyor doğal olarak...

bunun için biz kadınlar bu sürecin ardından daha bir çaba içine giriyoruz,

acaba beni sevmiyor mu?(hayır seviyor)

acaba beni beğenmiyor mu?(hayır beğeniyor ama her daim gözünün önünde olduğun için bunun üstünde durmuyor)

başka biri mi var?(orasını bilemem :)) ama eminim tuttuğu takımın futbolcularını düşünüyordur)

yani ortada kaygıalanak birşey yok...

sadece ilişki tekdüzeleşiyor...

Aynı durumu ben de yaşadım...
Çok kırıcı,derinden yaralayıcı..

Çözümü ben de ona karşı ilgisiz davranarak bulmuşdum..Sizden ilgi görmeye alışık olduğu için afallayacakdır ,durumu sorgulamaya çalışacak..
Maalesef bu durumlarda karşılıklı konuşmak fayda etmiyor çünkü zaten problem bu ,iletişim kurmak istemiyor ..

Onu onun silahıyla vurun,umarım en kısa zamanda sorunlarınız çözülür..

Ben bunun icin bosanilacagini dusunmuyorum..insanlik hali, artik 5 yil olmus, insan ilk gunku gibi olmazki... sen iliskinize heyecan katmaya calis.. diyelimki bosandin bir zaman sonra tekrar evlendin bi kac yil sonra oda yani olacak))) dedigim gibi insanlik hali.. aldatma,siddet,kumar olmadiktan sonra bosanmayi dusunmeyin...

Baslarda ki olmasını istemiyorum zaten...Ama bir evde iki yabancı gibi de olmayalım bir ömür geçireceğiz ennihayetinde.. Böyle gecer mı?

Eğer çocuktan önce böyle davranmadıysa düzelir bence.
Acaba sen mi onu ihmal ettin de araya mesafe girdi.

Ben "çalıştığım için bakımlıyım" demişsin oraya takıldım.Çalışmayan bayanlarda gayet bakımlı olabiliyor.Çalışmadığım için bunu da eklemek istedim...

ya cok ilgincc.
benim abimler
ablamlarin esleri erkek degilmi
onlar ne kadar düskün bebeklerine cocuklarina hanimlarina
benim esimde bebekten sonra benim girmedigin lohusa depresyonuna girdi
cok degisti
onun yüzünden sütüm gitti
ama sükür atlattiik
ama 4 ayde ne cektim
hic anlamiyorum bu adamlari yaaaa

Back
X