Eşim çok ilgisiz

Gmz38

Vurgunlardayımm
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
32
10
3
31
Çok mutsuzum tabi ailesel faktörler de var ama eşim artık çok ilgisiz ve sıkıldım ben her ne olursa olsun bi sözüyle bile mutlu olcam aslında ama o da yok her yolu denedim ama olmuyor işte :hasta: üstelik hamileyim bunun için pişmanlık yaşamak istemiyorum çünkü çok istedim çocuğumuzun olmasını

Uzaklaşın, telefonlarını hemen açmayın.Soru sorduğunda dalgın dalgın cevap verin.Madem rahatsızsınız.Öyle imiş gibi davranın

Uzaklaşın, telefonlarını hemen açmayın.Soru sorduğunda dalgın dalgın cevap verin.Madem rahatsızsınız.Öyle imiş gibi davranın

Teşekkür ederim denicem ama fayda etmez zannediyorum ya da ben çok çabuk ikna olup barışıyorum ayrıca o zaman da annene kardeşine sinirlenip bana çatıyosun diyo ama denicem pes etmeden

İnşallah, bu hayatta aldığımız kararlardan pişman etmesin Allah bizi. Bi derdi tasası mı var kocanın. Herşeyi yaptım diyorsun ne yaptın bide mesela.

Biz eşimle çok severek evlendik 5 yıl ayrı kaldıktan sonra bi mucizeydi yani dört dörtlüktü evlenene kadar en büyük faktör annesi ben hep ikinci plana kalıyorum binlerce sevgi sözü söyleyen adam adımla bile seslenmez oldu olsun dedim ben söyledim o annesini arar ben onu o annesiyle oturur dertleşir ben bi köşede sıra beklerken sabırla söylediği tek söz iyi geceler hepsine sabır sabır yani çatlıcam artık her konuda ben ona yaklaşıyorum utanmasalar gel oğlum beraber yatalım dicek o da gidecek abartmıyorum inanın

Eşinizle ne yaşarsanız yaşayın bebeğinizden pişman olmazsınız merak etmeyin O yalnızca eşinizin bi parçası değil Sizin de bir parçanızla var olacak Bunu dert etmeyin

Eşinizle neler olduğunu, neler yaşadığınızı konuya ekleyin bence Örnek olmadığı için yorum yapmak zor çünkü
Konuşmaya çalıştınız mı? Dinlemiyor mu?

Sevdiğinden eminim çünkü dedim ya biz çok sevdik ama ailem başkasıyla evlendirdi beni beş yıl evli kaldım çocuğum vardı boşandıktan sonra kendi buldu beni kapımızda yattı resmen ben seni bi kere kaybettim ne olursa olsun evlenicem diye herkesi karşısına aldı ne değişti bilmiyorum çocuğu da o istedi

Seni üzmek istemiyorum. Keşke sen abartıyor olsan, haksız olsan en azından belki konuşa konuşa yardımcı olurduk sana. Anlıyorum anlattıklarını. Aslında geç bile kalmışsın ilk günden itibaren onu seninle dertleşmeye alıştırmalıydın. En azından buradan başlamalıydın çok yanlışı var kocanın.

Annesiyle yaşıyoruz bi de kardeşi var kabul ettim beraber oturmayı ama etmez olaydım bişeyler konuşabilsek belki düzelecek ya da hiç sorun olmayacak biliyorum ama annesi işte bi laf da edemiyorum

Seni üzmek istemiyorum. Keşke sen abartıyor olsan, haksız olsan en azından belki konuşa konuşa yardımcı olurduk sana. Anlıyorum anlattıklarını. Aslında geç bile kalmışsın ilk günden itibaren onu seninle dertleşmeye alıştırmalıydın. En azından buradan başlamalıydın çok yanlışı var kocanın.
Alıştırmaya gerek yoktu ki eşim zaten öyleydi ben üzülürüm diye konuşacağı lafı seçer konuşurdu ama annesi gezmeye götürse küstü hediye alsa kavga çıkardı aşkım dese evden küs gitti şimdi bu şekilde davranıyor hiçbi sorun yok kızım kızım diye arkamda geziyor ama bi iyi davransın neler olur

Bir yerden yavaş yavaş bu sorunları çözmeye başlamalısınız artık. Sahada kötüye gider bu şekilde. O da sıkılır bir yerde. Tatlı dilli ol ama istediklerini fikirlerini anlat kocana.

Küçücük yaşına neler sığdırmışsın ya
Çocuğun nerde şimdi
Eski eşimde ailem istemedi alamadım velayeti eşimi o kadar çok seviyorum ki aramız biraz karı koca gibi olsa herşeye göğüs gericem ama o da olmayınca tutar bi dalım kalmıyor işt

Küçücük yaşına neler sığdırmışsın ya
Çocuğun nerde şimdi
Eski eşimde ailem istemedi alamadım velayeti eşimi o kadar çok seviyorum ki aramız biraz karı koca gibi olsa herşeye göğüs gericem ama o da olmayınca tutar bi dalım kalmıyor işt

Alıştırmaya gerek yoktu ki eşim zaten öyleydi ben üzülürüm diye konuşacağı lafı seçer konuşurdu ama annesi gezmeye götürse küstü hediye alsa kavga çıkardı aşkım dese evden küs gitti şimdi bu şekilde davranıyor hiçbi sorun yok kızım kızım diye arkamda geziyor ama bi iyi davransın neler olur
Kocan bunun ne kadar saçma birşey olduğunu görmüyor mu. Yani anacıgının söylediği şeyler ona mantıklı mı geliyor. Mecburen mi yapıyor.

Geçici olabilir tavırları
Başka bir sıkıntısı vardır belki
İş stresi para sıkıntısı falan varsa
Birde annesi kardeşi aynı evde zor olur ya yakın davranmak

Ailenizle velayetin ne alakası var, o bölümü anlayamadım ya neyse...

Siz baştan lades demişsiniz.
Bu toplumda ailesinin yanında karısına bal çiçek gibi davranan adam inanın nadir.
Normalde aşkım diye seslenen adam bile hişt pişt, versene, getirsene triplerine giriyor.
E siz zaten beraber yaşıyorsunuz ve sonuna kadar kaynana lakabını hakeden bir kadın var o evde.
Eşiniz ne yapsın ki?
Ve en kötüsü de zamanla bu durum alışılagelmiş olur, eskiler unutulur.
Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız ayrı eve çıkacaksınız, net...

Annesi tek başına bakıp büyütmüş karşı çıktı aramızı bozuyorsun dedi falan ama benim zorumla artık pes etti heralde

Back
X