- Konu Sahibi ZEYNEPEMINE
Ha
Huyu böyle demekki. Size tek söyleyebileceğim eşinize yaranmaya çalışmayın. Benzer bir dönem bende geçirdim cinsellikle ilgili değil ama hiç birşeyi beğenmeme huyu vardı eşimin. Ve birde farkettimki her ne yaparsam yapayım beğenmiyor. Birde hep fikrini sorardım. Buda onu havalara sokardım. Birgün kk sayesinde kendime geldim. Herşeyi kendim için yaptım aynada kendimi beğendim yemeği kendi zevkime göre yaptım o nun kötü dediğine ben çok beğendim dedim. O zamanla değişti eskisi gibi beni ben sormadan beğenip yada yaptığım bişeyi taktir etti ama artık umrumda değil çünkü benimde gözüm kulağım zevkim var ben güzel buluyorsam güzeldir. O ayıp gecelik dediğini her erkek beğenir diye bir kural yok. Kimi erkek eşinin giymesini ister kimisi doğallıktan yanadır.[/QUOTEHavaya girdiğini bildiğimden ona danışmıyorum oda bana danışmaz sadece hayata geçirecek fikrini söyler istemesem bile der ki sana söylemiştim kendini haklı çıkarmada üzerine yok işte kafama takmayayım diyorum ama olmuyor ne kadın oldugumu ne eş oldugumu biliyorum sadece sabah 8 akşam 6 mesaisi olan eve koştıra koştıra gelen bebeğni emzirp üzerimi bile değişmeddn mıtfaga giren bi insanım hayatım böyle ne beni yorgun oldugum için anlayan var nefe başımı guvenle yaslayabileceğim bi omuz var azıcık olsa beni anlamasını elimi tıtmasını bana sevgyle bakmasını bugunum seninle olsun diyen biri olsa çok mu ümkansz şeyler istiyorum mutlu çiftleri görmkten sıkılır hale geldim ben öyle olmadıgım için