• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cok kiskanç.

Düzelir düzelir canım. Yaşlarınız çok küçük ama tam kişiliğinizi oturtma döneminiz. Akserden gelince rahatlarsın. Allah yardımcın olsun. Konuşmaktan başka çare yok gibi gözüküyor. Kv ile oturmuyo olsan her anını da haber etme amaaaan dicektim ama o da sıkıntılıymış. Bir süre kendi ailende kalsan da azcık çıkıp dolaşabilsen?
daha misfirliğe godemıyor cahil işte bu yaşta evlenırsen olacagı anca budur

2 bucuk yıllık evliyiz 16 aylik bi kizimiz var. 4 ay oldu eşim askerde bende kaynanamlarla birlikte kaliyorum. Esim cok kiskanc hic bir yere tek gitme diyor. Dogru düzgün bi amcamlara gidemiyrum kuzenlerimi bile kiskaniyor. Sadece babamlarda birz normal. Sürekli bu yuzden tartisiyoruz. Alttan almaya calisiyrum bazen duzeliyoruZ. Ama yine ayni oluyruz iki üç gun sonra. Asker psikolojisi farkli olur. Değişiyorlar demislerdi de inanmazdim. Sizce nasil davranmaliyim. Elimden geleni yapiyorum ama bi yere kadar
Neyini kıskanıyor ki senin?
Eşin normal değil bence.
aklı başında adam karsıını durduk yere kıskanması için bir sebep lazım.

Asker psikolojisiyle ne alakası var ya. Benim eşim askerdeyken bir haftasonu dışarı çıkmasam azar atardı niye çıkmadın kafanı dağıtsana diye. Akrabaları falan geçtim, kız arkadaşları arabaya doldurup fıldır fıldır gezerdim. Çünkü benim mutlu olmamı önemseyen biri. Bu arada benim eşim de normalde kıskanç biri, bana kıskançlığı bana zarar gelmemesi ve beni sakınmak üzerine. Akrabaya gitme demek kıskançlık değil ruh hastalığı.

21 yaşında 16 aylık çocuk :KK57:
Umarım askerlikten böyledir. Çok küçüksünüz, şimdiden çok yıpranmışsındır. Umarım keşkelerin yoktur (olmama ihtimali sıfır gibi).

2 bucuk yıllık evliyiz 16 aylik bi kizimiz var. 4 ay oldu eşim askerde bende kaynanamlarla birlikte kaliyorum. Esim cok kiskanc hic bir yere tek gitme diyor. Dogru düzgün bi amcamlara gidemiyrum kuzenlerimi bile kiskaniyor. Sadece babamlarda birz normal. Sürekli bu yuzden tartisiyoruz. Alttan almaya calisiyrum bazen duzeliyoruZ. Ama yine ayni oluyruz iki üç gun sonra. Asker psikolojisi farkli olur. Değişiyorlar demislerdi de inanmazdim. Sizce nasil davranmaliyim. Elimden geleni yapiyorum ama bi yere kadar

21 yasindasiniz 2.5 senedir evlisiniz birde 1 yasindan buyuk bebeginiz var derdiniz neydi bu kadar acele edecek daha askerligini bile yapmadan evlenmissiniz, hatta bebeginiz olmus simdi kv yanina yasamak zorundasiniz hemde ordan sizi kisitlamaya calisiyor ah bu cahillik ah. Once askerligini yapsa gelse guzelce isine girse yasiniz soyle biraz daha ilerlese karakterler otursa kendinize birbirinize guvenmeyi ogrenseniz daha olgun temellerde evlilige baslasaniz bunlarin hicbiri olmaz. simdi ne diyelim biz size idare edecekseniz mecburen o adam hem askerde bunalmistir hemde yasi kucuk cahilce dusuncelerle kendini ve sizi bunaltiyor insallah yaniniza dondugunde bu kiskanclik biraz daha azalir yoksa bu adam gencliginizi heba eder size. Biraz da zihniyet meselesi var bu cok kiskancligin arkadasinda etrafinda yakininda boyle carpik iliskilere sahit olduysa herkesten herseyi bekler ve herkesi herseyle suclar hale geliyor insanlar ve bu sekilde eslerini kiriyorlar. Dedigim gibi insallah gecicidir ve duzelir. Idare etmekten baska careniz yok ne yazikki.

askerden gelince düzelir
hatta bir iki sene geçsin rahat bırakır seni

Ayyy ikinizde 21 yasindasiniz ve 16 aylik bir cocugunuz mu var?
Biz cok gec kalmisiz sanirim.Bende 30 a ramak kala ikinci bebegimi doguracagim diye kendimi sansli hissediyordum:KK53:

Askerlik onceside bu kiskanclik var miydi peki?
Ewt canım kiskancti ama bu kadr degil

daha misfirliğe godemıyor cahil işte bu yaşta evlenırsen olacagı anca budur
Bilip bilmeden insanlri yargilamak bir türkün en büyük ozelligidir. Biz türkler böyleyiz. Ama malesf aile meselesi oldu. Yanlis anlamayin birlikte falan olmadk cikarken. Sadece sevgiliyken babam mesajlari gördü gururuna yediremedi. Bni cok dövdu Ben daha lise 3 e yeni gecmisken babam beni birkti amcamlarda kaldım 15 gun istenmedim artk. Mecburen amcam arayi yapti evlendik. Aslinda cok seviyorduk birbirimizi askerden snra evlenecktk ama kader boyleymis. Babam da yaklasik 7 ay konusmadi benimle cok zordu. Aileden kopuk olmak. Yorum yapmadan once bi düşünün bende isterdim hedeflerimi isreklerimi yapmayi. Evlilik ikinci planda olmuştu çünkü daha küçüktüm ama ummadigin anda oluveriyor bazen hersey. Bana cahil diyenler utansin. Ayip ya daha neler oldu. Ceken bilir.

21 yasindasiniz 2.5 senedir evlisiniz birde 1 yasindan buyuk bebeginiz var derdiniz neydi bu kadar acele edecek daha askerligini bile yapmadan evlenmissiniz, hatta bebeginiz olmus simdi kv yanina yasamak zorundasiniz hemde ordan sizi kisitlamaya calisiyor ah bu cahillik ah. Once askerligini yapsa gelse guzelce isine girse yasiniz soyle biraz daha ilerlese karakterler otursa kendinize birbirinize guvenmeyi ogrenseniz daha olgun temellerde evlilige baslasaniz bunlarin hicbiri olmaz. simdi ne diyelim biz size idare edecekseniz mecburen o adam hem askerde bunalmistir hemde yasi kucuk cahilce dusuncelerle kendini ve sizi bunaltiyor insallah yaniniza dondugunde bu kiskanclik biraz daha azalir yoksa bu adam gencliginizi heba eder size. Biraz da zihniyet meselesi var bu cok kiskancligin arkadasinda etrafinda yakininda boyle carpik iliskilere sahit olduysa herkesten herseyi bekler ve herkesi herseyle suclar hale geliyor insanlar ve bu sekilde eslerini kiriyorlar. Dedigim gibi insallah gecicidir ve duzelir. Idare etmekten baska careniz yok ne yazikki.
Cahillik degil kesinlikle. Sevmek suç degil. Ben yanlizca sevdim. Ama kader herşey. Olmayinca olmuyr.

Daha 18 yaşındayken adam askerlik yapmadan evlendiniz bir de çocuk mu yaptınız?
Cesaretinize hayran kaldım.

Kusura bakmayın ama o kıskançlık da askerlik psikolojisinden değil daha kişiliğin oturmamış olmasından.
Sana hic cewp vermicen çünkü aşağıda yazdim olan biteni oku belki insanlari dinlemeden once yargilamaman gerektigini ogrenirsin

çocuk yaşta evlenirseniz olcağı budur. kusura bakma konu sahibi önce bir okulunuzu bitirin meslek elinize alın eliniz ekmek tutsun öyle evlenin. daha askerlik yapmamiş adama nasil kız verırler anlamıyorum. daha eviniz bile yok kvde yanında koca bekle. olgun en az 25 olsanız böyle sacma sapan şeyleri yaşamazsınız. kuzene gıdememelme demek ya. askerlıkle alakası yok bunun belkı yuzde 10 gerısı cocukluk. dahadöecekte iş bulavakta sız evı ayırcaksınızda oda belkı.kocaya gıtmek icin can atmasın kızlarımız önce elınız ekmek tutsun
Can falan attığımiz yok bazen hayat oyle kaziklar atiyor ki oluyr oyle boktan seyler

Back
X