- Konu Sahibi prensesciik
-
Sevgili kızlar siteyi takip ediyordum fakat aranıza yeni katıldım. Eşimle 3 yıllık evliyiz ikimiz arasında güzel bi ilişki var(ne zaman ailesi söz konusu olmazsa). Eşimin ruhsal sorunları doruk noktasında olan bir erkek kardeşi var adı Murat. Bunlar 2 yıl önce aynı şirkette çalışıyorlardı ve eşim sayesinde işe alınmıştı. Murat'ın şirkette sataşmadığı, kavga etmediği tek bi kimse kalmamıştı. Eşim şirketin en iyilerinden biriyken kardeşi yüzünden muratla birlikte o da istenmeyen adam oldu. Eşim erkek kardeşimle 2012 ortalarında yeni bir şirket kurdu. E tabiki Murat'ı işe alma konusunda şüpheleri vardı. Benimde gaz vermem doğrultusunda Murat'a başka bir arkadaşının ofisinde iş bulduk. Eeeee Murat bu Prenses'in erkek kardeşi o şirkette de ben neden yokum diye sen benim kocayı karşına al bunlar zıtlaşsınnn bu Murat'da benimkine girişsin ağız burun bırakmasın. Eşimde suçlu olduğunu biliyor bu olay yüzünden 7-8 aydır küsler. Kayınpederim kanser. Murat evli değil ve kayınpederim ve kayınvalidem ile yaşıyor. Ama o evde bulunduğu için biz hiç gitmezdik. Ne zaman o yok biz o zamanlar gider el öperdik. Eşime kardeşi konusunda çok fazla kızıyorum. Biz 3 yıllık evliysek 2.5 yılımız bu adamın hacizlerini borçlarını ödemekle geçti. Kayınpederle Kayınvalide'de sen arabulucu ol diyorlar. Sağolsun sazan eşimde çark etmek için yer arıyor. Özür dilerim abi dese güle oynaya affeder. Ama ben eşimi tekrar yıpratacagını biliyorum ve bunu ona hep söylüyorum. Burdan da kavga çıkıyo. Bana yardımcı olun kızlar ne yapmalıyım susup eşimin defalarca daha yıpranışını mı seyredeyim, yoksa masaya yumruğu vurup bu iş böyle gitmez mi demeliyim?
Sevgili LadyPenny adamın kabuslarına bile giriyoreşimde ilişkimizde zarar görüyor bunun için kararsızım... Onu üzmekde istemiyorum
Kardeşlerin arasına girme bence, sonra sen kötü olursun
Eşin sonuçta yetişkin bir insan, daha fazla zarar görmemek için tedbirini alır muhakkak ama sen uzak dur dersen ters tepebilir. Bırak aralarında halletsinler
Annesiyle babası ne güne duruyor ki prensescik . Biraz da onlar uğraşsınlar. Benim babamda böyle hep halamın açıklarını kapatır borçlarına yardım eder falan oradan biliyorum neler çektiğinizi. Sadece eşine değil sana da yansıyodur eminim. Gerçekten başka bir çözüm bulman şart. Bu böyle gitmez ki.
Bu kadar olan olaylara ragmen esiniz kardesinin ona surekli zarar verdiginin ve vereceginin farkina varamamissa yapacak fazla biseyiniz yok gibi.
Benimde buna benzer bir durumum vardi ve inanin ben soyledikce esim bna karsi tavir aldi ama ne zaman susup ne halin varsa gor dedim ve cok gecmeden gordu dersini aldi simdi artik herseyin farkinda soyleyince dinlemiyorlar malesef yasayinca afedersnz kazigi yiyince idrak ediyorlar.
Annesiyle babası murat'ı savunuyor eşime. Beni anlayan birini bulmak çok hoş. Kesinlikle banada yansıyor. Eşimi boğmak istiyorum bazen. Bi insan nasıl bu kadar kör olur!!
olsun yine de bence eşinizin ailesiyle ilişkisine karışmayın hatta mümkünse olumsuz yorum bile yapmayınn.. sonuçta kardeşi, barışırlar ve siz kötü olursunuz..
Eşime kazık fayda etmez. Ağzını burnunu kan içinde bıraktı yetmez mi?
Ağabey olduğu için onu korumak kollamak istiyor olabilir , kardeşler her zaman değerlidir. Ama dediğim gibi bu sürekli tekrarlanan bişeyse artık zarar verir. Bize verdi zarar. Babam şu an halama rest çekti , konuştu ve bana zarar veriyorsun artık seni toparlamaya çalıştıkça ben batıyorum dedi , babaannemde hep halamı savunurdu. Artık halamla alakalı problem yaşamıyoruz kendi halinde yuvarlanıp gidiyorÇok ciddi konuşmayı dene
Gercekten cok yufka yurekli o zmn esiniz.cok zor bir durum gercekten.siz sonuna kadar haklisiniz da iste nasil halledilir bu durum artik bilemedim :S
Gerçektende çok yufka yürekli. Salak bi adamda değil bunları göremiyo diyip kendimi teselli de edemiyorum. Kardeşlik duygusu sanırım ne yaparsa yapsın vazgecemiyor ancak değmiyorda. Allah karşı tarafa hiç vermemiş o kardeşlik duygusunu
eğer benim evliliğimi maddi / manevi her anlamda yoruyorsa, huzurumuzu kaçırıyorsa abi-kardeş-anne-baba dinlemem öyle bir karışırım ki
eşimle birlikte çalışıcaz kazanıcaz psikopat bir kardeşin borçlarını ödemekle geçiçek yıllarımız, üstüne bir de dayak yiycem , yok öle
tabi ki müdahele etmelisiniz, siz burda masum bir insana karşı dolduruşa getirmiyorsunuz ki eşinizi, hakkınızı savunuyorsunuz.
herkes haddini bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?