Eşim çok pimpirikli

masal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
110
96
98
35
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar

Son düzenleme:
Babam cok pimpirikliydi annem cok cekti halada cekiyor yaşla beraber belki bi değişim olur ama belliki eşinizin genel yapısı böyle yani sizin değiştirmeniz zor görünüyor en iyisi terapiste görünmek olabilir.

Gidilecek konumu araştırmak, park sorunu var mı diye bakmak, iş ve evin yakın olması bence önemli konular. En azından sorumluluk almasını biliyor, önemsiyor, çocuk gibi değil, güvenilir bir insan. Ama cinsellik konusunda bu kadar kontrolcü olmak iticidir genelde, elinden tutun gitmesine müsaade etmeyin tutulursak tutulalım üşütelim nolcak genç insanlarız, şimdi böyle yaparsak 10 sene sonra nasıl oluruz bu kadar kasma en azından yatak odamızda sınırlar olmasın diyin. Her sefer tekrarlayın usanmadan. Belki bişeyler canlanır kafasında

Bazi konularda siz onu hosgorun bazi konularda o zamanla gevser orta yolu bulursunuz benim esimde titizdir ama oyle kabul edip onunda hayatini kolaylastirmak ikimizinde isine geliyor.
Daha cok yenisiniz hersey degisir

bence bu kendı yapısı
sorumluluk sahıbı olması ıle ılgısı yok..
aılesının ne kabahatı varkı yapı bu..
benım rahmetlı esım kapı kılıtmeme konusunda ev araba kapısı sureklı kontrol ederdı..huy yanı..
ben terapı ıle duzelecegını sanmam..

Beni hep baskalarıyla özenmeklw suçluyor oturduğumuz yeri begenmiyorum çok kalabalık bir yer çocuk yetişmez burada diyorum sitede olsa diyorum ablanlara özeniyorsun diyor cinsellikte şöyle şöyle yapsak olsak keşke diyorum izlediğin dizilere özeniyorsun diyor çocuk yapalım diyorum yaşımız geçiyor diyorum beni strese sokma allah nasip ederse diyor öylede sen yapmazsan tövbe allah nasıl versin ditorum ya herseye bi kulp bulıyor arabamız var onu da kavga gürültü aldrmıştım arabayı da sırf park edemem oark yeri arıcam diye almadı bi süre en sonunda ailesi ile işbirliği sonucumda aldı

Evlılık oncesi surecte bılıyormuydunuz bu huylarını? Yaşlar kaç acaba?

Pimpirikli değilde aşırı planlı gibi

Çünkü ailesi hep arkasında durmuş sorumluluk vermemişler benim babam eniştelerim tek başlarına hayatta kalmayı ailesi desteği olmadan hayatta kaldı benim cevremdeki erkek örnekleri hep güçlü auakta kalabilen tuttugunu koparabilen rollerdi o şekilde gördüm yetiştim ben bile bazen eşimden daha güçlü opdufımu düşünüyorum

Sorumlulukla ilgili sorunu yok ki anlattıklarınız da

Sorumlulukla ilgili sorunu yok ki anlattıklarınız da
Çocuk yapma konusunda fedakar olma konusunda eşim burada oturmak istemiyor diye düşünmüyor sadece işine yakın oldugu için oturduğu semtten vazgeçemiyor fedakarlıkta bir sorumluluk değilmidir benim babam kızlar tam 30 sene bir fiil anadolu yakasından Avrupa yakasına calışmya gitti keza kendi babası kayınpederim adam sabahlara kadar hafta içi sonu demeden iki işte calışmış çocuklarını okutmak için kıyaslama yapıyor diyeceksiniz ana ben böyle düşünüyorum adam benimle ertesi günü işe gidicem diye ilişkiye girmiyoe sorunlulukTan kastım fedakarlık

Bazilarinda hak veririm ama bazi konulari cok abartmissiniz.
Otopark arastirmak, yola önceden bakmak, ise uzak semte tasinmak istememek, ilk kez yapacagi bir seyi arastirmak cok makul seyler.

Bunyesi nasil, kolay hasta oluyorsa o konularda da hakli. Bagisikligi kuvvetli mi? Eger kolay hasta olmayan biriyken bu tedirginlikleri yasiyorsa siz burda haklisiniz.

Cok erken kalkacaksa erken yatmak da makul. Mesela kacta kalkmak icin kacta yatiyor? 8de kalkmak icin 9da mi yatiyor?

Ama hafta ici birlikte olmamak konusunda biraz siz destek olun. Illa gec saatlere kalmasi gerekmez :) kaygili bir yapida anlasilan, bazi konularda cesaretlenmeye ihtiyaci olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…