mesela acsanız bıraz...Eşim çok pimpirikli
Hayırlısı olsunEşim çok pimpirikli
İşiniz çooook zor hayat çekilmez olur. Siz sakin olmaya çalışın ve onu sakinleştirin, kontrol sizde olsun hep.Eşim çok pimpirikli
Babam cok pimpirikliydi annem cok cekti halada cekiyorMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar
bence bu kendı yapısıMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar
Pimpirikli değilde aşırı planlı gibiMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
31 yaşındayım eşim 38 ufak tefek yansıtmıştı bu derece düşünmemiştimEvlılık oncesi surecte bılıyormuydunuz bu huylarını? Yaşlar kaç acaba?
Sorumlulukla ilgili sorunu yok ki anlattıklarınız daÇünkü ailesi hep arkasında durmuş sorumluluk vermemişler benim babam eniştelerim tek başlarına hayatta kalmayı ailesi desteği olmadan hayatta kaldı benim cevremdeki erkek örnekleri hep güçlü auakta kalabilen tuttugunu koparabilen rollerdi o şekilde gördüm yetiştim ben bile bazen eşimden daha güçlü opdufımu düşünüyorum
OlabilirPimpirikli değilde aşırı planlı gibi
Çocuk yapma konusunda fedakar olma konusunda eşim burada oturmak istemiyor diye düşünmüyor sadece işine yakın oldugu için oturduğu semtten vazgeçemiyor fedakarlıkta bir sorumluluk değilmidir benim babam kızlar tam 30 sene bir fiil anadolu yakasından Avrupa yakasına calışmya gitti keza kendi babası kayınpederim adam sabahlara kadar hafta içi sonu demeden iki işte calışmış çocuklarını okutmak için kıyaslama yapıyor diyeceksiniz ana ben böyle düşünüyorum adam benimle ertesi günü işe gidicem diye ilişkiye girmiyoe sorunlulukTan kastım fedakarlıkSorumlulukla ilgili sorunu yok ki anlattıklarınız da
Balayında otelde gerdeğe girmedi benimle sırf sorunlu gecerse yani kanama vs olursa otel odalarına sesler giderse vs düşünün artıkOlabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?