Evet dığru düzgün ilişkisi olmamış evlenmeden önce cinsellik konusunda konuşmalarımız baya iyidi beklentim yüksekti ama evlenince hayal kırıklığı yaşadım çocuk konusundada o çok ısrarcıysı hemen yaparız diyordu ben de hemen değilde durumumuzw göre bakarız diyordumHic ortak sohbetiniz ya da planlariniz yok mu? Mesela cocuk konusunda evlilik öncesi konuştunuz mu? Ya da cinsellik konusunda illa haftada bir olacak dedi mi ? Bence bu adam evlenmeden önce de bir seyler yasamamistir ya da dogru duzgun iliski yurutememistir çünkü flortte bile esneklik gerekir.
çocuk konusunda bende o sekıldeydım maddı değil sadece manevı olarakta bır ınsanın tumhayatının sorumlulugu bıze aıt olacak..yasamımız boyunca bununla basa cıkabılecekmıyız..bebeklıkten ergenlıge bır cok evreden gecılıyor..Ailesinden destek görüyor maddi manevi sağolunlar biz istemesekte ayrıca kenarda çocuga ayırmış birikimimiz var ben etrafımda hem ev kredisi ödeyip hem tek maaşla hemde tek cocuğun okul masraflarını karşılayabilen kişiler görüyorum ben zaten herseyiyle yetebileceğimizi düşündüğüm için cocuk yapma isteginde bulundum zar zor geçinebilsem neden isteyim ki ailesi de bu konuda ısrarcı kendi helmiş belli bir yaşa aile kurmaktan korkacaktı evlenmeyecekti o zaman
iyide siz hem işten çıkıyorsunuz adama çocuk yapmıyor diye kızıyorsunuz asıl sorumsuz olan sizsiniz asgari ücretli adam evet bakıyor üç çocuğa ne şartlarda bakıyor peki onu da düşünüyor musunuz orda burda büyüyor eşiniz daha eli bol olunca daha iyi şartlar ile büyütmek istiyor belki bu çok mu garip bide eşiniz çok naif biri bizim ailemiz de aynı eşinizin ailesi gibidir kimseyi rahatsız etmez gürültü yüksek ses asla sevmez evleneceğim erkek siz gibi olsa çok sıkıntı yaşarım mesela ben çok rahatsız olurum adamda ben hiç bi sıkıntı görmedim sabahın köründe kalkıyormuş erken yatmak istemesi de çok doğal bi tek cinsellik konusunda biraz haksız onun harici herşeyi çok düzgünSorumluluktan kastım fedaaaakarlıkkk yanlış söylemiş olabilirim tezatlık yok anlayan gayet iyi anlayabiliyor adam evi geçindiremem diye cocuk yapmıyor istemiyor ev kira değil kendimizin çok şükür ben zaten işimden yeni ayrıldım çok asırı masrafımız borcumuz yok diyorum millet kirada asgari ücretle 3 çocuk geçindiriyor diyorum adamm oralı degil diyorum bilmem anlatabildim mi
Kesinlikle kafası rahat olmalı çünkü aşıtı geriliyorum arkadaşımbanada normal geldı konu sahıbının esı..su hafta ıcı olayı harıc:)
rahmetlı esımın kontrolcu olması benım rahat olmamı dengelıyordu bence..kapı kılıtlenmısmı dıye konrol etmesı vb..
ama konu sahıbı arkadasla esının kafa yapıları uyusmuyor..bu nedenle bu evlılık ıskenceye donusebılır..konu sahıbı rakadas daha rahat bırıyle evlense daha mutlu olabılırdı
bence anlasamıyorsunuz..Kesinlikle kafası rahat olmalı çünkü aşıtı geriliyorum arkadaşım
Bak bir yanlış daha koca insanlarsınız aşkenin maddi desteğiyle demek ki yürütüyorsunuz. Siz de pek ala çalışabilirsiniz. Çalışıp çalışmamak size kalmış anca şöyle bir gerçek var eşinizin ailesi maddi yönden yardım yaptığı için rahatsınız halbuki kendi aileniz için onların değil sizin eşinize yardımcı olmanız gerek ailesine bu durum düşmüyor. Tek maaşla çocuk büyümez öyle eş ailesi nasılsa yardım ediyor diyip sizin yapacağınız çocuğada finansör olacak halleri yok. Çevremde öyle sizin dediğiniz gibi asgari ücretle üç çıcuk yapan var merak etmeyin ama o çocukların halleride ortada oluyor.Ailesinden destek görüyor maddi manevi sağolunlar biz istemesekte ayrıca kenarda çocuga ayırmış birikimimiz var ben etrafımda hem ev kredisi ödeyip hem tek maaşla hemde tek cocuğun okul masraflarını karşılayabilen kişiler görüyorum ben zaten herseyiyle yetebileceğimizi düşündüğüm için cocuk yapma isteginde bulundum zar zor geçinebilsem neden isteyim ki ailesi de bu konuda ısrarcı kendi helmiş belli bir yaşa aile kurmaktan korkacaktı evlenmeyecekti o zaman
İyi de zaten benim işten cıkacagımı biliyordu evlenmeden önce işyerimin durumu iyiye gitmiyordu haberdardı bu durumdan bunu göze alarak evlendik zaten eşim hiçbi zaman benim paramı istemedi çünkü 2 kişiyiz evimiz kira değil ailesinin de kira gelirini alacagını onlarla bu konuda konuştugunu ailesinin de her konuda bize olan desteği var yani ki ben ona söyledim zaten çalışmaya başlayabilirim dye ama çocuğumuz olursa bakabilcrğimiz kimse yok aileltimiz uzak yani biz bunları otırduk konuştuk çalışıp çalışmamayı bana bıraktı zaten şu an pandemifen dolayı işten çıkartıldım ben eşime her zaman desteğimi söyledim biliyor kendisi ben oturayım sen para getir ben çocuk yapayım paralarını yiyeyim gibi bi düşünceye sahip değilimiyide siz hem işten çıkıyorsunuz adama çocuk yapmıyor diye kızıyorsunuz asıl sorumsuz olan sizsiniz asgari ücretli adam evet bakıyor üç çocuğa ne şartlarda bakıyor peki onu da düşünüyor musunuz orda burda büyüyor eşiniz daha eli bol olunca daha iyi şartlar ile büyütmek istiyor belki bu çok mu garip bide eşiniz çok naif biri bizim ailemiz de aynı eşinizin ailesi gibidir kimseyi rahatsız etmez gürültü yüksek ses asla sevmez evleneceğim erkek siz gibi olsa çok sıkıntı yaşarım mesela ben çok rahatsız olurum adamda ben hiç bi sıkıntı görmedim sabahın köründe kalkıyormuş erken yatmak istemesi de çok doğal bi tek cinsellik konusunda biraz haksız onun harici herşeyi çok düzgün
Aslan yükseleni yengeçEşinizin burcu nedir acaba?
Tamam sizi beklentiye sokmus ve sozunden caymis bence bunlar bile sorunEvet dığru düzgün ilişkisi olmamış evlenmeden önce cinsellik konusunda konuşmalarımız baya iyidi beklentim yüksekti ama evlenince hayal kırıklığı yaşadım çocuk konusundada o çok ısrarcıysı hemen yaparız diyordu ben de hemen değilde durumumuzw göre bakarız diyordum
Tahmin etmiştim ben de aslan burcuyum planlı olmayı severim.beni rahatlatır. Aksi durumlarda geriliyorum. Sesi gürültüyü sevmem dinlenemem . Öyle kabul etmek lazım belki deAslan yükseleni yengeç
Bence bilip bilmeden yargılıyorsunuz 1. Eşimle parası için evlenseydim çalışmaya devam etmezdimBak bir yanlış daha koca insanlarsınız aşkenin maddi desteğiyle demek ki yürütüyorsunuz. Siz de pek ala çalışabilirsiniz. Çalışıp çalışmamak size kalmış anca şöyle bir gerçek var eşinizin ailesi maddi yönden yardım yaptığı için rahatsınız halbuki kendi aileniz için onların değil sizin eşinize yardımcı olmanız gerek ailesine bu durum düşmüyor. Tek maaşla çocuk büyümez öyle eş ailesi nasılsa yardım ediyor diyip sizin yapacağınız çocuğada finansör olacak halleri yok. Çevremde öyle sizin dediğiniz gibi asgari ücretle üç çıcuk yapan var merak etmeyin ama o çocukların halleride ortada oluyor.
Mumkun değilAslan yükseleni yengeç
bence uzman yardımı cozmen bu karı kocayı..çok nadır bosanın dıyen bırıyım ama tek cozum bosanma..cunku ayrı dunyaların ınsanları..ıkı tarafı farklı bır ınsan olmaya zorlamak psıkolojık sıddet gıbı olmazmıTamam sizi beklentiye sokmus ve sozunden caymis bence bunlar bile sorun
Diger arkadaşlar olaya farkli acidan yaklaşmışlar, haklilik payi illa ki vardir ama ben şahsen esimin yaninda kendim olmak isterim, her an neye kizacak, neyi takinti yapacak diye kafa yormak istemem. Elbette tv sesi cok yüksek olmasin insanlari rahatsız etmeyelim ya da bir yere giderken navigasyona bakalim, trafik var mi önlemimizi alalim ama herşey kaliplara bagli yaşanmıyor biraz esneklik payi da birakmak lazim.
Esiniz bir kadinla nasıl iletisim kurulur bilmiyor bence, siz idare etmeseniz kimse onu çekmez soyleyeyim. Şahsen ben boyle bir adamla 1 saat konussam anlarim ne olduğunu siz anlamamis ya da duzelir diye düşünerek evlenmeyi tercih etmissiniz gerci bazi beklentileri karsilamamis ama nereye kadar cekersiniz bilemiyorum.
Cocuk konusunda da net olun madem istiyordu o zaman simdi geri adim atmayacak. Ama tavsiyem gozlemleyin, gerekirse uzman destegi alin. Esiniz gitmese bile siz gidin.
gezıp tozdugunuzda bekarken nasıldıBence bilip bilmeden yargılıyorsunuz 1. Eşimle parası için evlenseydim çalışmaya devam etmezdim
2.paragöz bir insan olsaydım daha önce karşıma eşimden daha durumu iyi insanlarla tanıştım onları tercih ederdim
3.eşimle severek evlendik maddi durum vs söz konusu değil parayla saadet olmaz
4.çocuk konusunda baskı hiç birzaman yapmadım ama bana beni strese sokma diyecegine bakarız canım bende istiyorum yada maddiyatımz el vermiyor sende işten çıktın diyebilir ben tüm hayat hikayemi detayları anlatmıyorum sizlere sorunumu anlattım daha düzgün kibar eleştirirseniz iyi olur ön yargıyla değil
Ben de aslanim evet disaridan ya da binadan gelen gürültüleri sevmem, planli olmayi da severim ama konu sahibinin eşi asiri kati, hic bir esneme payi yok o kadarı bence daha klinik bir vakaTahmin etmiştim ben de aslan burcuyum planlı olmayı severim.beni rahatlatır. Aksi durumlarda geriliyorum. Sesi gürültüyü sevmem dinlenemem . Öyle kabul etmek lazım belki de
Şöyle, farkli insan olmaya zorlamaktan ziyade bazen sevdiklerimiz icin bazı fedakarliklar yapmamız gerekebilir. Evli degilim ama evli olsaydim da esimle orta yol bulmaya calisirdim, hep benim dediğim olacak sen bana uymalisin tavrı yanlis. Mesela adam 11de yatiyor, peki 11den önce ne yapiyor? Hafta ici iliski istemiyormus, sabah kalkinca ay hastayım galiba diye ilac aramak falan bunlar gercekten obsesif tavırlar. Belki adam bunu tek doğru goruyor ve belki de bir uzman gorusu sayesinde yanlis oldugunu farkedecek? Bazen yakinimiz bize bir sey söylediğinde ters tepki verebiliriz ama baskasi söyleyince kendimize objektif bakariz. Yani adamda esneme payi sıfırsa, kimse onu cekmez zaten :)bence uzman yardımı cozmen bu karı kocayı..çok nadır bosanın dıyen bırıyım ama tek cozum bosanma..cunku ayrı dunyaların ınsanları..ıkı tarafı farklı bır ınsan olmaya zorlamak psıkolojık sıddet gıbı olmazmı
Ben kibarım zaten normal bir yorum yapıyorum. Gerçekleri yazıyorum. Lakin ben size eşinizle parası için evlenmişsiniz mi dedim şu sıraladığınız şeyleri nasıl yorumumdan çıkardınız şokumBence bilip bilmeden yargılıyorsunuz 1. Eşimle parası için evlenseydim çalışmaya devam etmezdim
2.paragöz bir insan olsaydım daha önce karşıma eşimden daha durumu iyi insanlarla tanıştım onları tercih ederdim
3.eşimle severek evlendik maddi durum vs söz konusu değil parayla saadet olmaz
4.çocuk konusunda baskı hiç birzaman yapmadım ama bana beni strese sokma diyecegine bakarız canım bende istiyorum yada maddiyatımz el vermiyor sende işten çıktın diyebilir ben tüm hayat hikayemi detayları anlatmıyorum sizlere sorunumu anlattım daha düzgün kibar eleştirirseniz iyi olur ön yargıyla değil
11 den önce çay içip film izliyor kaç kere dedim çay içmesekte başka şeyler yapsak diyeŞöyle, farkli insan olmaya zorlamaktan ziyade bazen sevdiklerimiz icin bazı fedakarliklar yapmamız gerekebilir. Evli degilim ama evli olsaydim da esimle orta yol bulmaya calisirdim, hep benim dediğim olacak sen bana uymalisin tavrı yanlis. Mesela adam 11de yatiyor, peki 11den önce ne yapiyor? Hafta ici iliski istemiyormus, sabah kalkinca ay hastayım galiba diye ilac aramak falan bunlar gercekten obsesif tavırlar. Belki adam bunu tek doğru goruyor ve belki de bir uzman gorusu sayesinde yanlis oldugunu farkedecek? Bazen yakinimiz bize bir sey söylediğinde ters tepki verebiliriz ama baskasi söyleyince kendimize objektif bakariz. Yani adamda esneme payi sıfırsa, kimse onu cekmez zaten :)
Iste iletisim bence bir iliskinin/flortun/evliliğin temeli çünkü insan esiyle.seffaf bir sekilde konusamayacaksa kimle.konusacak ve o zaman hayat arkadasi olmanin ne anlami kalir? Belki evli olmadigim icin yanlis düşünüyorumdur bilmiyorum ama sahsen en ozelimi paylaştığım insana ben icimi rahatca dokebilmeliyim. O hayatı musterek yaşamıyorsak zaten eş denmez ki11 den önce çay içip film izliyor kaç kere dedim çay içmesekte başka şeyler yapsak diyebrn her zaman sorunları konuşmaktan iletişim kurnaktan yanayım söylr diyorum hatalarımı yanlışlarımı sen söylemezsen ben bilemem diyorum ha o demiyor kendi kendime napsam yada naptım diye kafa yoruyorum sorunlarımozla ilgili iletişimiz çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?