Eşim gercekten bana göre cok farklı huyları olan biri yani bilmiyorum cok farklı ailemde cevremde tanıdıklarımda görmediğim karaktere sahip belki bu yüzden fazla yargılıyorum sabah hiç bişeyi yokken ilaç arıyor sebebi çok az üşümüş ben çok az yada biz çok az üşüdüpümüzde ne bilim bi hırla giyerdim ilaç içmezdim az terleyince üstünü değiştiriyor neymiş üşürmüş üşütürmüş ha yani evin içinde bu havada ne olacak ki diyorum kendimce hafta içi beni red ettiğü çok oldu işe gideceğim diye sabah 6 bucukta kalkıyor 10 11 gibi yatıyor ha ben yatmasını değil de cinselliğimizi planlıyoruz yani haftasonuna bırakıyor oyda cinselliğin günü olmaz ne zaman istersen o zaman yaparsın derdini anlatmaz durduk uere surat asar neyin var dediğimde hastayım der oysa hiçbişisi yok turp gibi maşallah yani diyorum çoluk çocuk olacak yorgun olacaksın illa ki uyuyamayacaksın yeri gelince yani bütün bunlara alışması lazım ama yok yani rahatına fazla düşkün ayrıca tv sesini gece asla acmaz yani anlamıyorum diyorum yok insanlar rahatsz olurmuş yüksek sesle konuşmaz ben bagırırak konuşurum bazen mutfakta gece gec saatlerde tabak canak sesi yapmamı istemez rahatsz olurlarmış onlar yapıyor ama diyorumBazilarinda hak veririm ama bazi konulari cok abartmissiniz.
Otopark arastirmak, yola önceden bakmak, ise uzak semte tasinmak istememek, ilk kez yapacagi bir seyi arastirmak cok makul seyler.
Bunyesi nasil, kolay hasta oluyorsa o konularda da hakli. Bagisikligi kuvvetli mi? Eger kolay hasta olmayan biriyken bu tedirginlikleri yasiyorsa siz burda haklisiniz.
Cok erken kalkacaksa erken yatmak da makul. Mesela kacta kalkmak icin kacta yatiyor? 8de kalkmak icin 9da mi yatiyor?
Ama hafta ici birlikte olmamak konusunda biraz siz destek olun. Illa gec saatlere kalmasi gerekmez :) kaygili bir yapida anlasilan, bazi konularda cesaretlenmeye ihtiyaci olabilir.
Eşim gercekten bana göre cok farklı huyları olan biri yani bilmiyorum cok farklı ailemde cevremde tanıdıklarımda görmediğim karaktere sahip belki bu yüzden fazla yargılıyorum sabah hiç bişeyi yokken ilaç arıyor sebebi çok az üşümüş ben çok az yada biz çok az üşüdüpümüzde ne bilim bi hırla giyerdim ilaç içmezdim az terleyince üstünü değiştiriyor neymiş üşürmüş üşütürmüş ha yani evin içinde bu havada ne olacak ki diyorum kendimce hafta içi beni red ettiğü çok oldu işe gideceğim diye sabah 6 bucukta kalkıyor 10 11 gibi yatıyor ha ben yatmasını değil de cinselliğimizi planlıyoruz yani haftasonuna bırakıyor oyda cinselliğin günü olmaz ne zaman istersen o zaman yaparsın derdini anlatmaz durduk uere surat asar neyin var dediğimde hastayım der oysa hiçbişisi yok turp gibi maşallah yani diyorum çoluk çocuk olacak yorgun olacaksın illa ki uyuyamayacaksın yeri gelince yani bütün bunlara alışması lazım ama yok yani rahatına fazla düşkün ayrıca tv sesini gece asla acmaz yani anlamıyorum diyorum yok insanlar rahatsz olurmuş yüksek sesle konuşmaz ben bagırırak konuşurum bazen mutfakta gece gec saatlerde tabak canak sesi yapmamı istemez rahatsz olurlarmış onlar yapıyor ama diyorum
Ablacım hem sorumluluk vermemişler sorumluluk yok diyorsun hem planlı programlı şu bu diyorsun tezatlıkla doluÇünkü ailesi hep arkasında durmuş sorumluluk vermemişler benim babam eniştelerim tek başlarına hayatta kalmayı ailesi desteği olmadan hayatta kaldı benim cevremdeki erkek örnekleri hep güçlü auakta kalabilen tuttugunu koparabilen rollerdi o şekilde gördüm yetiştim ben bile bazen eşimden daha güçlü opdufımu düşünüyorum
Bagırarak derken diğer odadan öteki odaya sesimi duyurmak için çünkü benim büyüdüğüm evde böyle kurallar yoktu gayriihtiyari sesimi duyurmak için konuşabiliyorum normal bir şey farklı büyütülmüş fazla hassas evet ertesi günü bi yolculuğa giderken 6 da kalkılıcaksa 9 yatıyor ben şahsen 6 da kalksam bile 12 de yatıyorum alt tarafı araba kullanacagı yolculuk yapacak hoş 6 saatlil bi mesafe değil 2 saatlik yol yani demek istediğim ben hayatımı planlı programlı yaşamaya alışık olmasıgım için yıllardır bende iş hayatında bulundum 1 yatıp 6 da kalktıgım da oldu demek istediğim bir erkek olarak uykusuz kalsa bile bunun üstesinden gelebilme düşüncesini kendisine empoze edemememiş erken kalkmak bir örnek aslında bilmiyorum ama fazlasıyla fikir uyuşmazlığımız var hoş biz yeni evliyiz erken kalkıyorum diye 1 de uyuyabilir eşimle vakit gecireyim yeni evliyiz bugünler bidaha geri gelmez düşüncesinin kafasında bulundurmasını isterdimBu farklara ragmen nasil evlendiniz?
Esinizi suclu veya hatali bulmadim. Sadece cok farklisiniz. Esiniz hassas, naif buyutulmus ve planli olmayi seviyor.
6.30da kalkacak adamin 11de uyumasi normal. Ama 11e kadar bence guzel seyler olabilir :))
Yuksek sesle tv, konusma, tabak canak sesi istememesi cok dogru bir davranis. Neden bagirarak konusuyorsunuz ki?
Ailesi her zaman arkasında olmuş olsa bu kadar panik olmaz bence eşiniz sürekli kaygılı büyütülmüşMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar
Sorumluluktan kastım fedaaaakarlıkkk yanlış söylemiş olabilirim tezatlık yok anlayan gayet iyi anlayabiliyor adam evi geçindiremem diye cocuk yapmıyor istemiyor ev kira değil kendimizin çok şükür ben zaten işimden yeni ayrıldım çok asırı masrafımız borcumuz yok diyorum millet kirada asgari ücretle 3 çocuk geçindiriyor diyorum adamm oralı degil diyorum bilmem anlatabildim miAblacım hem sorumluluk vermemişler sorumluluk yok diyorsun hem planlı programlı şu bu diyorsun tezatlıkla doluAdam sorumsuz değil plan program yapıyor. Çoğu kişi kocanızın yaptıklarını yapıyor. Konuma otoparka bakmayan mı var bu devlrde
O da diğer bi bakış acısı teşekkür ederim bu acıdan bakmamıştımAilesi her zaman arkasında olmuş olsa bu kadar panik olmaz bence eşiniz sürekli kaygılı büyütülmüş
Eşim gercekten bana göre cok farklı huyları olan biri yani bilmiyorum cok farklı ailemde cevremde tanıdıklarımda görmediğim karaktere sahip belki bu yüzden fazla yargılıyorum sabah hiç bişeyi yokken ilaç arıyor sebebi çok az üşümüş ben çok az yada biz çok az üşüdüpümüzde ne bilim bi hırla giyerdim ilaç içmezdim az terleyince üstünü değiştiriyor neymiş üşürmüş üşütürmüş ha yani evin içinde bu havada ne olacak ki diyorum kendimce hafta içi beni red ettiğü çok oldu işe gideceğim diye sabah 6 bucukta kalkıyor 10 11 gibi yatıyor ha ben yatmasını değil de cinselliğimizi planlıyoruz yani haftasonuna bırakıyor oyda cinselliğin günü olmaz ne zaman istersen o zaman yaparsın derdini anlatmaz durduk uere surat asar neyin var dediğimde hastayım der oysa hiçbişisi yok turp gibi maşallah yani diyorum çoluk çocuk olacak yorgun olacaksın illa ki uyuyamayacaksın yeri gelince yani bütün bunlara alışması lazım ama yok yani rahatına fazla düşkün ayrıca tv sesini gece asla acmaz yani anlamıyorum diyorum yok insanlar rahatsz olurmuş yüksek sesle konuşmaz ben bagırırak konuşurum bazen mutfakta gece gec saatlerde tabak canak sesi yapmamı istemez rahatsz olurlarmış onlar yapıyor ama diyoru
Arabayla gidilecek yolu , otopark konusunu bakması biraz acemi şoför olduğundan olabilir. Ben de örneğin yolda tabelalara göre hareket edemem, önceden güzargahi bilmem lazım, örneğin defalarca bir ilçeye gittim duruşma için , her defasında haritalar uygulamasından yolu kontrol ettim. Erken yatma konusu , uykusuz ise gitmeyi sevmiyordur ve yıllarca alışkanlık olunca aynı saatte uyuması normal. Ama cinsellik konusu biraz sıkıntı çünkü siz evleneli çok olmamış , zaten cinsellik öyle saatlerce süren bişey değil. Uyumadan once de yapabilir. Kişilikleriniz çok farklı gibi , umarım zamanla eşinizin ve sizin huylarınız biraz törpülenir. Uyum sağlarsınız birbirinize.Eşim gercekten bana göre cok farklı huyları olan biri yani bilmiyorum cok farklı ailemde cevremde tanıdıklarımda görmediğim karaktere sahip belki bu yüzden fazla yargılıyorum sabah hiç bişeyi yokken ilaç arıyor sebebi çok az üşümüş ben çok az yada biz çok az üşüdüpümüzde ne bilim bi hırla giyerdim ilaç içmezdim az terleyince üstünü değiştiriyor neymiş üşürmüş üşütürmüş ha yani evin içinde bu havada ne olacak ki diyorum kendimce hafta içi beni red ettiğü çok oldu işe gideceğim diye sabah 6 bucukta kalkıyor 10 11 gibi yatıyor ha ben yatmasını değil de cinselliğimizi planlıyoruz yani haftasonuna bırakıyor oyda cinselliğin günü olmaz ne zaman istersen o zaman yaparsın derdini anlatmaz durduk uere surat asar neyin var dediğimde hastayım der oysa hiçbişisi yok turp gibi maşallah yani diyorum çoluk çocuk olacak yorgun olacaksın illa ki uyuyamayacaksın yeri gelince yani bütün bunlara alışması lazım ama yok yani rahatına fazla düşkün ayrıca tv sesini gece asla acmaz yani anlamıyorum diyorum yok insanlar rahatsz olurmuş yüksek sesle konuşmaz ben bagırırak konuşurum bazen mutfakta gece gec saatlerde tabak canak sesi yapmamı istemez rahatsz olurlarmış onlar yapıyor ama diyorum
Arabayla gidilecek yolu , otopark konusunu bakması biraz acemi şoför olduğundan olabilir. Ben de örneğin yolda tabelalara göre hareket edemem, önceden güzargahi bilmem lazım, örneğin defalarca bir ilçeye gittim duruşma için , her defasında haritalar uygulamasından yolu kontrol ettim. Erken yatma konusu , uykusuz ise gitmeyi sevmiyordur ve yıllarca alışkanlık olunca aynı saatte uyuması normal. Ama cinsellik konusu biraz sıkıntı çünkü siz evleneli çok olmamış , zaten cinsellik öyle saatlerce süren bişey değil. Uyumadan once de yapabilir. Kişilikleriniz çok farklı gibi , umarım zamanla eşinizin ve sizin huylarınız biraz törpülenir. Uyum sağlarsınız birbirinize.
Bende ona yolda yardımcı oluyorum zaten evet yıllarca araba kullanmamış yolları çok bilmiyor ama önceden otopark araması ne bilim ben nerde boş yer bulsam cekerim bi yere sokak arasına uygun bi yere müsaitse yani bana otopark araması tuhaf gelmişti bilmiyorum
Kesinlikle garantici asla risk almayı sevmez almayı bırakın risk payı bile bırakmaz belli kalıp düşüncelerinin dışına cıkmadıgı da doğru ben anksiyete oldugunu düşünüyorum çok aşırı terlemesi de var cünkü güzel açıkladıgınız için teşekkür ederimBunlar sorumlulukla.alakali değil
Ama.esinizde kalip dusunceler var, cok katı hic esneme payi bırakmıyor
Bir de kafasında belli sınırlar var onun dışına çıkmıyor garantici desem bu garantinin de garantisini isteyecek kadar takıntılı
Plan program iyidir ama her seyi en ince ayrintisina kadar tasarlamak da fazla korkutucu, kontrol manyakligi bile hafif kalıyor
Ben bu tip.davranislari basak burclarinda cok gozlemledim :) (kizmayin valla icimden geceni yazmak istedim)
Doktor falan degilim ama okb bile olabilir gibi geldi, kesinlikle uzman destegi alin. Yani hayat sadece onun sartlarina uyarak gecmez , 38 yaşına gelmis bir adamin bu kadar askeri duzende yasamasi da fazla
Özellikle cinsellik ve cocuk konusu abarti geldi yani bazı seyler akisinda yasanir, cocuk olunca size aman sustur sunu aglamasin da diyebilir. Tv sesine bile sorun cikaran insan bence sorunludur
Bence adam normal bakınız şu cümleye asgari ücretle 3 çocuk yapanları örnek veriyorsunuz matah bir şey gibi. Adam ekonomik olarak sıkıntıya düşeceğini kestiriyor bir çocuğa her şeyiyle yetemedıkten sonra karnını doyurmakla evlat yetişmez. Bunun sağlık eğitim bir çok yönü var. Hele şu an siz çalışmayı bırakmışken tek maaşlaSorumluluktan kastım fedaaaakarlıkkk yanlış söylemiş olabilirim tezatlık yok anlayan gayet iyi anlayabiliyor adam evi geçindiremem diye cocuk yapmıyor istemiyor ev kira değil kendimizin çok şükür ben zaten işimden yeni ayrıldım çok asırı masrafımız borcumuz yok diyorum millet kirada asgari ücretle 3 çocuk geçindiriyor diyorum adamm oralı degil diyorum bilmem anlatabildim mi
Evet coook sohbet ortamında çok konuşmaz dinler sadece derdini çok anlatmaz ben zar zor söyletirim iletişim yok bi konumuz varsa lafı değiştrir durum degerlendirmesi yapmaz kendi kalıplaşmış dülünceleri dışında bi konu hakkında atıyorum ev taşıma cocuk planlaması gibi planlar yapmazEşiniz içine kapanık birisi mi yapı olarak?
aynı evde yasayınca fark etmıstır:)Bu farklara ragmen nasil evlendiniz?
Esinizi suclu veya hatali bulmadim. Sadece cok farklisiniz. Esiniz hassas, naif buyutulmus ve planli olmayi seviyor.
6.30da kalkacak adamin 11de uyumasi normal. Ama 11e kadar bence guzel seyler olabilir :))
Yuksek sesle tv, konusma, tabak canak sesi istememesi cok dogru bir davranis. Neden bagirarak konusuyorsunuz ki?
Hic ortak sohbetiniz ya da planlariniz yok mu? Mesela cocuk konusunda evlilik öncesi konuştunuz mu? Ya da cinsellik konusunda illa haftada bir olacak dedi mi ? Bence bu adam evlenmeden önce de bir seyler yasamamistir ya da dogru duzgun iliski yurutememistir çünkü flortte bile esneklik gerekir.Evet coook sohbet ortamında çok konuşmaz dinler sadece derdini çok anlatmaz ben zar zor söyletirim iletişim yok bi konumuz varsa lafı değiştrir durum degerlendirmesi yapmaz kendi kalıplaşmış dülünceleri dışında bi konu hakkında atıyorum ev taşıma cocuk planlaması gibi planlar yapmaz
Ailesinden destek görüyor maddi manevi sağolunlar biz istemesekte ayrıca kenarda çocuga ayırmış birikimimiz var ben etrafımda hem ev kredisi ödeyip hem tek maaşla hemde tek cocuğun okul masraflarını karşılayabilen kişiler görüyorum ben zaten herseyiyle yetebileceğimizi düşündüğüm için cocuk yapma isteginde bulundum zar zor geçinebilsem neden isteyim ki ailesi de bu konuda ısrarcı kendi helmiş belli bir yaşa aile kurmaktan korkacaktı evlenmeyecekti o zamanB
Bence adam normal bakınız şu cümleye asgari ücretle 3 çocuk yapanları örnek veriyorsunuz matah bir şey gibi. Adam ekonomik olarak sıkıntıya düşeceğini kestiriyor bir çocuğa her şeyiyle yetemedıkten sonra karnını doyurmakla evlat yetişmez. Bunun sağlık eğitim bir çok yönü var. Hele şu an siz çalışmayı bırakmışken tek maaşlahafta içi size ilgisizliği dışında bir şey göremedim
banada normal geldı konu sahıbının esı..su hafta ıcı olayı harıc:)B
Bence adam normal bakınız şu cümleye asgari ücretle 3 çocuk yapanları örnek veriyorsunuz matah bir şey gibi. Adam ekonomik olarak sıkıntıya düşeceğini kestiriyor bir çocuğa her şeyiyle yetemedıkten sonra karnını doyurmakla evlat yetişmez. Bunun sağlık eğitim bir çok yönü var. Hele şu an siz çalışmayı bırakmışken tek maaşlahafta içi size ilgisizliği dışında bir şey göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?