Eşim çok pimpirikli

Eşim gercekten bana göre cok farklı huyları olan biri yani bilmiyorum cok farklı ailemde cevremde tanıdıklarımda görmediğim karaktere sahip belki bu yüzden fazla yargılıyorum sabah hiç bişeyi yokken ilaç arıyor sebebi çok az üşümüş ben çok az yada biz çok az üşüdüpümüzde ne bilim bi hırla giyerdim ilaç içmezdim az terleyince üstünü değiştiriyor neymiş üşürmüş üşütürmüş ha yani evin içinde bu havada ne olacak ki diyorum kendimce hafta içi beni red ettiğü çok oldu işe gideceğim diye sabah 6 bucukta kalkıyor 10 11 gibi yatıyor ha ben yatmasını değil de cinselliğimizi planlıyoruz yani haftasonuna bırakıyor oyda cinselliğin günü olmaz ne zaman istersen o zaman yaparsın derdini anlatmaz durduk uere surat asar neyin var dediğimde hastayım der oysa hiçbişisi yok turp gibi maşallah yani diyorum çoluk çocuk olacak yorgun olacaksın illa ki uyuyamayacaksın yeri gelince yani bütün bunlara alışması lazım ama yok yani rahatına fazla düşkün ayrıca tv sesini gece asla acmaz yani anlamıyorum diyorum yok insanlar rahatsz olurmuş yüksek sesle konuşmaz ben bagırırak konuşurum bazen mutfakta gece gec saatlerde tabak canak sesi yapmamı istemez rahatsz olurlarmış onlar yapıyor ama diyorum

Bu farklara ragmen nasil evlendiniz?
Esinizi suclu veya hatali bulmadim. Sadece cok farklisiniz. Esiniz hassas, naif buyutulmus ve planli olmayi seviyor.

6.30da kalkacak adamin 11de uyumasi normal. Ama 11e kadar bence guzel seyler olabilir :))

Yuksek sesle tv, konusma, tabak canak sesi istememesi cok dogru bir davranis. Neden bagirarak konusuyorsunuz ki?

Ablacım hem sorumluluk vermemişler sorumluluk yok diyorsun hem planlı programlı şu bu diyorsun tezatlıkla dolu Adam sorumsuz değil plan program yapıyor. Çoğu kişi kocanızın yaptıklarını yapıyor. Konuma otoparka bakmayan mı var bu devlrde

Bagırarak derken diğer odadan öteki odaya sesimi duyurmak için çünkü benim büyüdüğüm evde böyle kurallar yoktu gayriihtiyari sesimi duyurmak için konuşabiliyorum normal bir şey farklı büyütülmüş fazla hassas evet ertesi günü bi yolculuğa giderken 6 da kalkılıcaksa 9 yatıyor ben şahsen 6 da kalksam bile 12 de yatıyorum alt tarafı araba kullanacagı yolculuk yapacak hoş 6 saatlil bi mesafe değil 2 saatlik yol yani demek istediğim ben hayatımı planlı programlı yaşamaya alışık olmasıgım için yıllardır bende iş hayatında bulundum 1 yatıp 6 da kalktıgım da oldu demek istediğim bir erkek olarak uykusuz kalsa bile bunun üstesinden gelebilme düşüncesini kendisine empoze edemememiş erken kalkmak bir örnek aslında bilmiyorum ama fazlasıyla fikir uyuşmazlığımız var hoş biz yeni evliyiz erken kalkıyorum diye 1 de uyuyabilir eşimle vakit gecireyim yeni evliyiz bugünler bidaha geri gelmez düşüncesinin kafasında bulundurmasını isterdim

Ailesi her zaman arkasında olmuş olsa bu kadar panik olmaz bence eşiniz sürekli kaygılı büyütülmüş

Sorumluluktan kastım fedaaaakarlıkkk yanlış söylemiş olabilirim tezatlık yok anlayan gayet iyi anlayabiliyor adam evi geçindiremem diye cocuk yapmıyor istemiyor ev kira değil kendimizin çok şükür ben zaten işimden yeni ayrıldım çok asırı masrafımız borcumuz yok diyorum millet kirada asgari ücretle 3 çocuk geçindiriyor diyorum adamm oralı degil diyorum bilmem anlatabildim mi

"İlk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor"

Şurda ne sorumsuzluk var???? Hastalik hassasiyeti ve devamli usurum uykusuz kalirim konusu sikintili ama bunlarin da sorumluluk almamakla alakasi yok.

Biseyi ilk defa kullaniyorsa araştirmasi dogru olan zaten.
Ayrica gidilen yere gore parketme konusu cidden sıkıntı dogurabiliyor insan bundan niye rahatsiz olur...

Arabayla gidilecek yolu , otopark konusunu bakması biraz acemi şoför olduğundan olabilir. Ben de örneğin yolda tabelalara göre hareket edemem, önceden güzargahi bilmem lazım, örneğin defalarca bir ilçeye gittim duruşma için , her defasında haritalar uygulamasından yolu kontrol ettim. Erken yatma konusu , uykusuz ise gitmeyi sevmiyordur ve yıllarca alışkanlık olunca aynı saatte uyuması normal. Ama cinsellik konusu biraz sıkıntı çünkü siz evleneli çok olmamış , zaten cinsellik öyle saatlerce süren bişey değil. Uyumadan once de yapabilir. Kişilikleriniz çok farklı gibi , umarım zamanla eşinizin ve sizin huylarınız biraz törpülenir. Uyum sağlarsınız birbirinize.

Bunlar sorumlulukla.alakali değil
Ama.esinizde kalip dusunceler var, cok katı hic esneme payi bırakmıyor
Bir de kafasında belli sınırlar var onun dışına çıkmıyor garantici desem bu garantinin de garantisini isteyecek kadar takıntılı
Plan program iyidir ama her seyi en ince ayrintisina kadar tasarlamak da fazla korkutucu, kontrol manyakligi bile hafif kalıyor
Ben bu tip.davranislari basak burclarinda cok gozlemledim :) (kizmayin valla icimden geceni yazmak istedim)
Doktor falan degilim ama okb bile olabilir gibi geldi, kesinlikle uzman destegi alin. Yani hayat sadece onun sartlarina uyarak gecmez , 38 yaşına gelmis bir adamin bu kadar askeri duzende yasamasi da fazla
Özellikle cinsellik ve cocuk konusu abarti geldi yani bazı seyler akisinda yasanir, cocuk olunca size aman sustur sunu aglamasin da diyebilir. Tv sesine bile sorun cikaran insan bence sorunludur

Kesinlikle garantici asla risk almayı sevmez almayı bırakın risk payı bile bırakmaz belli kalıp düşüncelerinin dışına cıkmadıgı da doğru ben anksiyete oldugunu düşünüyorum çok aşırı terlemesi de var cünkü güzel açıkladıgınız için teşekkür ederim

B
Bence adam normal bakınız şu cümleye asgari ücretle 3 çocuk yapanları örnek veriyorsunuz matah bir şey gibi. Adam ekonomik olarak sıkıntıya düşeceğini kestiriyor bir çocuğa her şeyiyle yetemedıkten sonra karnını doyurmakla evlat yetişmez. Bunun sağlık eğitim bir çok yönü var. Hele şu an siz çalışmayı bırakmışken tek maaşla hafta içi size ilgisizliği dışında bir şey göremedim

Eşiniz içine kapanık birisi mi yapı olarak?
Evet coook sohbet ortamında çok konuşmaz dinler sadece derdini çok anlatmaz ben zar zor söyletirim iletişim yok bi konumuz varsa lafı değiştrir durum degerlendirmesi yapmaz kendi kalıplaşmış dülünceleri dışında bi konu hakkında atıyorum ev taşıma cocuk planlaması gibi planlar yapmaz

aynı evde yasayınca fark etmıstır:)
cınsellık olmadan 1 ay aynı evde yasama suresı olsa :))ehlıyet verırken bıle 40 tane asamadan gecırıyorlar:)

Hic ortak sohbetiniz ya da planlariniz yok mu? Mesela cocuk konusunda evlilik öncesi konuştunuz mu? Ya da cinsellik konusunda illa haftada bir olacak dedi mi ? Bence bu adam evlenmeden önce de bir seyler yasamamistir ya da dogru duzgun iliski yurutememistir çünkü flortte bile esneklik gerekir.

Ailesinden destek görüyor maddi manevi sağolunlar biz istemesekte ayrıca kenarda çocuga ayırmış birikimimiz var ben etrafımda hem ev kredisi ödeyip hem tek maaşla hemde tek cocuğun okul masraflarını karşılayabilen kişiler görüyorum ben zaten herseyiyle yetebileceğimizi düşündüğüm için cocuk yapma isteginde bulundum zar zor geçinebilsem neden isteyim ki ailesi de bu konuda ısrarcı kendi helmiş belli bir yaşa aile kurmaktan korkacaktı evlenmeyecekti o zaman

banada normal geldı konu sahıbının esı..su hafta ıcı olayı harıc:)
rahmetlı esımın kontrolcu olması benım rahat olmamı dengelıyordu bence..kapı kılıtlenmısmı dıye konrol etmesı vb..
ama konu sahıbı arkadasla esının kafa yapıları uyusmuyor..bu nedenle bu evlılık ıskenceye donusebılır..konu sahıbı rakadas daha rahat bırıyle evlense daha mutlu olabılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…