• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok sinirli,hayat böyle nasıl geçer bilmiyorum.

Geceeee

sensiz mutsuzum!
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.385
13
158
İstanbul
Eşim çok sinirli en ufak birşeye sinirleniyor,bağırıp çağırmaya başlıyor.Daha 2 yıllık evliyim canımdan bezdirdi beni.Bir ömür böyle nasıl geçecek hiç bilmiyorum.Benim ailemin yanında demediğini bırakmıyor bana,anneme kötülemeler kızın öyle yok kızın böyle bıktım valla...Kendi ailesinin yanında hiç birşey söylemiyor.Sevgiliyken ve nişanlıyken hiç böyle bir sinirli yanını göstermemişti gayet sakin ve anlayışlıydı,evlendik gerçek yüzünü,sinirli tarafını gösterdi :43::43:

tabi kendi ailesinin yanında konuşup niye onları huzursuz etsin ki! demek ki canı istediğinde sinirlerine hakim olmayı becerebiliyor.

ay benim nişanlımda çok sinirli :19: benimki psikiyatriste gitti antidepresan kullanıyo şuan fark var arada bence eşinizde destek almalı

ay canım benim sinirli insanla yaşamak çok zor:59: zaten göstermezler evlenene kadar herşey ondan sonra bi rahatlık çöküyo üstlerine.. annen ne dio peki kızmıyomu sen kim oluyosunda benim kızımı şikayet ediyosun die.. valla annem bi kere böle şikayetlenmiş bizimki '' işin kolayı var oğlum alırız biz kızımızı demiş yalvaran evlenmek için ölün sendin demiş şimdi noldu demiş'' öle deyince kapamış çenesini .. bence aiilen bi sıkı verisn şapşal kendini ne sanıyoo :20:

tabi kendi ailesinin yanında konuşup niye onları huzursuz etsin ki! demek ki canı istediğinde sinirlerine hakim olmayı becerebiliyor.

Kendi ailesi bizi iyi güzel mutlu sansın ama benim ailem tartıştığımız herşeyi bilsin.Söyleme benim aileme deyince yabancıya mı söylüyorum diyo...

Eşim çok sinirli en ufak birşeye sinirleniyor,bağırıp çağırmaya başlıyor.Daha 2 yıllık evliyim canımdan bezdirdi beni.Bir ömür böyle nasıl geçecek hiç bilmiyorum.Benim ailemin yanında demediğini bırakmıyor bana,anneme kötülemeler kızın öyle yok kızın böyle bıktım valla...Kendi ailesinin yanında hiç birşey söylemiyor.Sevgiliyken ve nişanlıyken hiç böyle bir sinirli yanını göstermemişti gayet sakin ve anlayışlıydı,evlendik gerçek yüzünü,sinirli tarafını gösterdi :43::43:

Sende bu tepkisinden sonra konuşma ağırlığını koy barışma kolay kolay gerektiğinde kozunu kullan sonra belkı vazgecer bazı seylerden magrum et uzuldugunu goster ona kavga etme ama ıse yaramaz daha cok sinirlenir

seni o kadar iyi anlıyorum ki fazlası var eksiği yok bende bide sinirlenince kırar döker ortalığı ve tabi ki bir ömür böyle geçmez ben de karşılık verirdim önceleri ortalık daha beter olurdu ama ne zaman ben karşısında o ne yaparsa yapsın sakinliğimi koruduysam oda yaptığından utanıp şakaya vurmaya başladı şimdi de sinirli ama birden aşırı derecede sinirleniyor ve benim sakinliğimden utanıp şakaya vuruyor ben çareyi bunda buldum bi erkeği bu sebeple dr götürmek hiçde kolay değil eşim bu konu açılınca senden utanıyorum sinirlenince diyor aslında o kadar zor ki

ay canım benim sinirli insanla yaşamak çok zor:59: zaten göstermezler evlenene kadar herşey ondan sonra bi rahatlık çöküyo üstlerine.. annen ne dio peki kızmıyomu sen kim oluyosunda benim kızımı şikayet ediyosun die.. valla annem bi kere böle şikayetlenmiş bizimki '' işin kolayı var oğlum alırız biz kızımızı demiş yalvaran evlenmek için ölün sendin demiş şimdi noldu demiş'' öle deyince kapamış çenesini .. bence aiilen bi sıkı verisn şapşal kendini ne sanıyoo :20:

Bir keresinde annemler bizdeydi ufak birşeyden tartıştık anneme al git kızını dedi,annemde hazırlan gidiyoruz dedi.Ben hazırlanınca nereye gidiyorsun bana sordun mu diyo

Bak simdi sana ne dicem:
Ben esimle evlenmedn once 6 sene ciktik gecen sende evlendik.
Ilk ciktigimiz aylar iyidi sora bi baktim herseye kiziyo sinirleniyor kufrediyor ve 6 sene boyunca sinirine katlandim bazen ayrildik küstük ve ben cok yoruldum hatta dedim evlenemem boyle bir insanla cunku asiri derecede sinirliydi ama cok cabuk yumusayan biriydi allahdan. Ben hep bak oyle yapma boyle deme ayip terbiyeli ol diYe diye dilimde tüy kalmadii..
Yillar gectikcede bu beni iyice slkmaya basladi kufretmesi bagirip cagrmasii millete satasmasii ve ayrildm.
Ozur diledi bidaha olmicak dedi ve barstm hu hep boyle gitti zamanla zamanla bide baktimki artik kufur etmiyor benm cok kiziyodm cunku arada bi agzndan kacirirdi onada kizdm dikkatli konus diyee ve sinire gelincede hep sustm ama tabi bende insanm
Biyere kadar son seneler artik iyice patlam bende bagrdm hatta onun gibi kufur ettm baktiki olmicak bu boyle... Ve biz frkinda olmadan rol degtrdk busefer ben cok sinirliydm hep. Ondan sonra evlendik ve ben hala sinirliyim arada bi ondada oluyoduu ama eskisi gibi degil sora bende kwndme ceki duzen verdm ve onunla hep guzel konstm kizmaya basladigi an ona bakiodm ve niye bahirisonki seni duyabiliorm normal konusmicaksab konusmiyalm diyodm ve inanirmsn cok sukur rabbime suan
melek gibi kizsa bile bagrmaz cagrmaz kendince mizmizlanir sora yanima gelir opusup koklasirz:16:
Eskiden olsa surat yapar aramaz sormz konsmazdm inat yapardimm:51:
Simdi kizamiyorm bile ona cunku 3 gunluk dunya diyorm bosver :68:

Esinle hep guzel konus san annenin yanida oyle diyosa gulerek yok anne ya falan
Eve gidincede dersn hayatim ayip degilmi oyle anneme bunlari soylemen fln de:54:

bence onunla hiç tartışmaya girme erkeklerin kendilerine sinirli demsi işlerine geliyor ben sinirliyim kızarım pöff
o sinirlenince sakin dur ve sanki hiç bişey olmamış gibi davran utandır biraz

Bir keresinde annemler bizdeydi ufak birşeyden tartıştık anneme al git kızını dedi,annemde hazırlan gidiyoruz dedi.Ben hazırlanınca nereye gidiyorsun bana sordun mu diyo

ay kardeşler herlade :60: bikere babm vardıgidersen git dedi tama dei babamda ay önümüze geçti gidemezsin dedi.. ama benimki dayakla bitiyodu hep canımm dövdükten sonrada beni suçluyodu senin yüüzünden die:59: okadar basit şeylere sinirlenirdiki gülermisin ağlarmısın ... mesela neden kahvaltıda salatalık doğramadın..
neden o ses tonuyla tamam dedin..
neden burası yamuk..
neden git dediğim yere gitmiyosun..
şaka zaten yapmak mı aman allah korusun bu sebeplerden tartaklandım kaç defa:59:

Sende bu tepkisinden sonra konuşma ağırlığını koy barışma kolay kolay gerektiğinde kozunu kullan sonra belkı vazgecer bazı seylerden magrum et uzuldugunu goster ona kavga etme ama ıse yaramaz daha cok sinirlenir

Surat yapıyorum,konuşmuyorum bu sefer daha çok sinirleniyor niye konuşmuyorsun surat yapıyorsun bana diye..Kavga etmiyorum gayet sakin biriyim ama olmuyor

Surat yapıyorum,konuşmuyorum bu sefer daha çok sinirleniyor niye konuşmuyorsun surat yapıyorsun bana diye..Kavga etmiyorum gayet sakin biriyim ama olmuyor

O zaman bi sakinleştirici ilaç al yemeğine koy benim yengem amcama öyle yapardı cunku cok yanı adam durmuyo hep kufur herseyı kırıp doker en azından bıraz sakınlestırır cok agır bı ılac değil tabiki

ay kardeşler herlade :60: bikere babm vardıgidersen git dedi tama dei babamda ay önümüze geçti gidemezsin dedi.. ama benimki dayakla bitiyodu hep canımm dövdükten sonrada beni suçluyodu senin yüüzünden die:59: okadar basit şeylere sinirlenirdiki gülermisin ağlarmısın ... mesela neden kahvaltıda salatalık doğramadın..
neden o ses tonuyla tamam dedin..
neden burası yamuk..
neden git dediğim yere gitmiyosun..
şaka zaten yapmak mı aman allah korusun bu sebeplerden tartaklandım kaç defa:59:

Sen benim eltim misin yoksa :52::52: yok benimkinin dayağı yok Allahtan..Çok zor sinirli bir insanla yaşamak ya.Az önce mesela aradı annesine gidecektik o iş'den çıkınca,sen git beni bekleme diyo.Evde işim var akşama kadar anca bitiririm dedim.Yok 1 saatlik işin var gitmezsen gitme deyip bağırmaya başladı.

Sen benim eltim misin yoksa :52::52: yok benimkinin dayağı yok Allahtan..Çok zor sinirli bir insanla yaşamak ya.Az önce mesela aradı annesine gidecektik o iş'den çıkınca,sen git beni bekleme diyo.Evde işim var akşama kadar anca bitiririm dedim.Yok 1 saatlik işin var gitmezsen gitme deyip bağırmaya başladı.

aman olamsın dayak canım çok kötü çokkk ozamn zaten iş çığrından çıkıyoo sen sakin ol madem çıkarma sesini ağla felan duygu sömürüsü yap:82:

Back
X