• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok sinirli,hayat böyle nasıl geçer bilmiyorum.

O zaman bi sakinleştirici ilaç al yemeğine koy benim yengem amcama öyle yapardı cunku cok yanı adam durmuyo hep kufur herseyı kırıp doker en azından bıraz sakınlestırır cok agır bı ılac değil tabiki

Aynını ben de yapcam da.

Eczaneden istesem verir bi tane dimi? Reçete gerekir mi acaba?

melisa çayıda iyi geliyo sinir için akşam yapmadın içirebilirseniz işe yarayabilir:82:

Ben şu an değil de bikaç ay sonrası için plan yapıyorum aslında .

Çay filan olmaz içmez çünkü:(( direk ilaç olması lazım. Bugün bi eczaneye sorayım olmazsa..

ahh kizlar bir sinirlide benim basimda varr...

nisanlim cok sinirli yaa onceleri sinirliydi ama bu kadar degil, artk kontrolde edemiyo sinirini. herseye kiziyo walla korkmaya basliyorum bisi diyince, cekine cekine konusuyorum:53:

dunde tartistik yani aslinda tartismadikda, sinirlendi yine canimi sikiyorsun dedi bana yaa:53::53: ben ona cokkk kirildim ve son mesajimdada sana cok kirildim dedim ciktim msnden. simdi konusmuyoruz, oda ne ariyo ne soruyoo:50: ama gorur O, aksam msne girmicem konusmicam onla!!

ha bu arada benim nisanlimda sakinlestirici hap kulaniyo, ben kulanmasini istemiyorum cunku haplara baglanmasini istemiyorum, sinirini kendi kontrol etmesi lazim diye dusunuyorum.

nisanlim cok sinirli yaa onceleri sinirliydi ama bu kadar degil, artk kontrolde edemiyo sinirini. herseye kiziyo walla korkmaya basliyorum bisi diyince, cekine cekine konusuyorum:53:

dunde tartistik yani aslinda tartismadikda, sinirlendi yine canimi sikiyorsun dedi bana yaa:53::53: ben ona cokkk kirildim ve son mesajimdada sana cok kirildim dedim ciktim msnden. simdi konusmuyoruz, oda ne ariyo ne soruyoo:50: ama gorur O, aksam msne girmicem konusmicam onla!!

ha bu arada benim nisanlimda sakinlestirici hap kulaniyo, ben kulanmasini istemiyorum cunku haplara baglanmasini istemiyorum, sinirini kendi kontrol etmesi lazim diye dusunuyorum.

Canım bırak kullansın ben kendim katcam evlenince eşimin yiyceğine.

Peki doktor falan mı vermiş ilacı yoksa kendi mi almış?

Allah kolaylık versin canım çok zor çook...

Canım bırak kullansın ben kendim katcam evlenince eşimin yiyceğine.

Peki doktor falan mı vermiş ilacı yoksa kendi mi almış?

kendi almis. gecen ay kulandi ve baya ise yaramisti, hic kizmiyodu yani kizinca bile o an unutuyodu. ve bundan iki hafta birakti ilaclari, inanirmisiniz o kadar sinirli okadar kaba biri oldukii:53: :43: dun yine haplari aldigini soyledi. ama beni cokk uzuyoo, ve ona diyorum niye boylesin, bana diyo bazen icimdeki sikinti sinir seninle alakasi yok diyo. benimle alakasi yok ama bana patlamasini iyi biliyoo:43:
dun gece cok agladim sabaha kadar hep kabus gordum, bugunde konusmicam onla beni cokk kirdiiii

Kizlar sakin oyle hapla mapla isiniz olmasin. Benim kuzenimin komsusu kocasina gizliden gizlden yemegne bisile atiomus sakinlesmesi icin cunku adam cok sinirli asabiymis kadin bikmis artik cocuklarida var onlarda oyle. Hatta kizi babasndan nefret ediyoru sanirim dayak da vardi.
Ve suan varya adami kurtarmaya yeniden eskisi gibi olmasi icin cabaliyorlar cunku o haplar adami uyusturmus iyice deprsyona girmis adam hatta yanliz birakilmamali. Odada tek basina oturuomus karanlikta konusmuyor yemek yemiyormus.
Kadin bin pisman. Ni sikayet edilse hapsilik olur aslinda. Yaptigi cok kotu bisi.
Oyzden sakin haa sakinn!
Siz tatli dilli olun gerisi gelir:81:

kendi almis. gecen ay kulandi ve baya ise yaramisti, hic kizmiyodu yani kizinca bile o an unutuyodu. ve bundan iki hafta birakti ilaclari, inanirmisiniz o kadar sinirli okadar kaba biri oldukii:53: :43: dun yine haplari aldigini soyledi. ama beni cokk uzuyoo, ve ona diyorum niye boylesin, bana diyo bazen icimdeki sikinti sinir seninle alakasi yok diyo. benimle alakasi yok ama bana patlamasini iyi biliyoo:43:
dun gece cok agladim sabaha kadar hep kabus gordum, bugunde konusmicam onla beni cokk kirdiiii

iyi hoşta canım, adamın demekki gerçek kişiliği o, hap alınca uyuşuyo sadece, ya da psikolojik bi sorunu var bilemiyorum, bence kafasına göre ilaç alıp o anlık sakinleşceğine adam akıllı doktora gitsin, belki depresyonda falandır kendininde haberi yok belki
senin nişanlının yaptığı tozları halının altına süpürmek, ama o tozlar hala orada duruyo

aynı evde yaşamazken, seni görmez özlerken böyle, ya evlenince nolcak

Kizlar sakin oyle hapla mapla isiniz olmasin. Benim kuzenimin komsusu kocasina gizliden gizlden yemegne bisile atiomus sakinlesmesi icin cunku adam cok sinirli asabiymis kadin bikmis artik cocuklarida var onlarda oyle. Hatta kizi babasndan nefret ediyoru sanirim dayak da vardi.
Ve suan varya adami kurtarmaya yeniden eskisi gibi olmasi icin cabaliyorlar cunku o haplar adami uyusturmus iyice deprsyona girmis adam hatta yanliz birakilmamali. Odada tek basina oturuomus karanlikta konusmuyor yemek yemiyormus.
Kadin bin pisman. Ni sikayet edilse hapsilik olur aslinda. Yaptigi cok kotu bisi.
Oyzden sakin haa sakinn!
Siz tatli dilli olun gerisi gelir:81:

Çok dayanılmaz olursa ben yapıcam.bana psikolog söylemişti sabah çayına yarım at diye, başka birisi içindi ama olsun ben bunun için uygulamayı düşünüyorum:1:

bir tane de bende var o modelden şimdi daha iyi ama yine de daha sakin olmasını isterdim:31:
böyle biriyle yaşamak çok zor bilirim tek tavsiyem sakinliğini koru soğukkanlı ol o sinirlenince üstüne gitme elbet sakin bir anı vardır o zaman tatlılıkla konuş derdini anlat.yaptıklarının hoş olmadığını seni ne kadar üzdüğünü söyle.eşinde biraz anlayış varsa sana sevgisi varsa zamanla düzelir ama asla pamuk gibi olmaz bunu da bil canım:97:

eşin sana bağırdığında ''sesin eko yapıyor canım anlamıyorum ne dediğini '' de. işe yarıyor. ama işte ailenin yanında seni rencide etmesi hiç hoş değil. kadın da sıkılıyordur. annen de öyle bir durumda sen kimi kime şikayet ediyorsun dese bir daha ağzını açamaz haddini bilen biri.

iyi hoşta canım, adamın demekki gerçek kişiliği o, hap alınca uyuşuyo sadece, ya da psikolojik bi sorunu var bilemiyorum, bence kafasına göre ilaç alıp o anlık sakinleşceğine adam akıllı doktora gitsin, belki depresyonda falandır kendininde haberi yok belki
senin nişanlının yaptığı tozları halının altına süpürmek, ama o tozlar hala orada duruyo

aynı evde yaşamazken, seni görmez özlerken böyle, ya evlenince nolcak

yaa sorma yaa, ne yapacagimi sasirdim. bazen cokk iyi hatta bi ara deniyodum iki uc gun cok mutluyuz ama dorduncu gun:53: kiziyodu herseye. haplari birakmasini soyledim ama offf offff ne yapacam bilmiyorum, onu cokk seviyorum ins duzelir.

anlaşılan eşiniz köprüyü geçene kadar sakinmiş..
sizin ailenizin yanında konuşupta kendi ailesinin yanında susması bence bilinçli ..
bu derece sinirli bi insanla yaşamak çok zor...
acaba bugün ne için sinirlenecek diye düşünerek yaşamak sizinde zamanla psikolojinizi bozacaktır...
umarım en kısa zamanda bi çözüm bulursunuz..
allah kolaylık versin..

Son düzenleme:
bizim komşu psikiyatriste gidip kendini sinirli gösterip ilaç yazdırdı
eşinin yemeklerini acı yaptı
ve ilaçları havanda ezip içine attı

hatta ezdi,suyu kaynAtıp ilacı eritti kahvesine kattı. iyicede süzüyo tabi

papatya çayı,melisa v.s.. gibi çaylarıda siyah çaya karıştırıp içirdi:9:

napsın...çaresizdi:24:

bende zor bir insanım bende çok sinirliydim hiçbirşeye tahammülüm yoktu aniden sinirim yükselir hemn herşeyi bitirirdim karşımdakinin canını yakmak için inanmadığım şeyler söylerdim o anda mantıklı düşünmüyor insan. eşim ,o zamanlar sevgilimdi beni sakinleştirmek için alttan alırdı sesini çıkarmazdı sonrada pişman olurdum niye kalbini kırdım diye. nasıl geçti bilmiyorum ama zamanla haksızlık ettiğimi eşimin bu durumu haketmediğini düşüneye başladım.yavaş yavaş düzeldi evlenince hiç kalmadı başlarda yine kavga eder hemen evden çıkar giderdim sonra beklerdim arasın özür dilesinde eve gideyim diye :))) şimdi kalmadı eskisi gibi sinirlenmiyorum çok şükür.

bende gizlice ilaç vermeyi doğru bulmuyorum. ilaç içilecekse bunu kendi yapmalı. ayrıca ben bu tarz psikoloji ile ilgili durumlarda ilaç tedavisinede inanmıyorum. herşey insanın kafasında bitiyor. ilaçlar kalıcı değil anlık çözümler. bi ömür ilaç kullanılmazki başka çözümler bulmak lazım. kaybetme korkusu insanı frenleyebilir. yani bu şekilde sinirli bir insanla daha fazla yaşamayacağını yıprandığını ve seni kaybedeceğini hissederse acaba değişiklik olurmu.
hani zaman zaman herşey üstüne gelir insanın gergindir dönemsel gerginlikler olabilir ama sürekli gerçekten çok zor. bi üstte yazdım bende sinirli asabi bir insandım ama baktım ki böyle gitmez kocama üzülüyorum kendi kendime sakinleşmesini öfkemi kontrol etmeyi hoşgörülü olmayı empati kurmayı denedim hep ve geçti.şimdi hiçbir pürüzümüz kalmadı ilişkimizle alakalı

Eşin mümkünse spor salonuna gitsin,enerjisini atsın.İmkan yoksa,halı sahaya teşvik edebilirsin.
Sağlıklı beslenme diyerek,dönem dönem karışık vitamin ve özellikle B vitamini verebilirsin.B vitamini sinirlere çok iyi gelir.
Aynı şekilde,sağlıklı beslenme diyerek sakinleştirici bitkisel çaylardan içirebilirsin.

benimde başımda bi tane var allah sana kolaylık versin canım çok zor benim senin yazdığın sebeplerden dolayı belkide evliliğim biticek çünkü böyle sorunlar olunca insan uzaklaşmaya başlıyor.

Back
X