Esim cok sorumsuz..

suyum87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
5
0
36
İstanbul
cok doluyum arkadaslar, ben almanyada dogdum buyudum ve 2 sene once istanbula gelin olarak geldim.. 7,5 aylik hamileyim esimden yana cok dertliyim cok sorumsuz bunlarin altinda ilgisizlik yatiyor bana vaktini cok az ayiriyor ikimizinde beklentileri farkli olduguna inaniyorum cunku aramizda 12 yas farki var.. kendime hep sunu soruyorum ne hatasi yapiyorum duzeltmeye calisiyorum kendimi, buralara geldim kendi vatanimda olsa alismadigim noktalar oluyor bi yerde tikaniyorum.. cevrem yok .. butun gun evin icinde onu bekliyorum gelincede biseyler yapmak istiyorum , bunlarida göremiyorum.. ona bunlari paylasirim dert yanarim en fazla 1 ay boyunca ayak uydurmaya calisir ve daha sonra yine eskiye doneriz bunaliyorum artik bu gebeligimde bile zorla bisey aldiririm zorla yalvar yakar bi yere gideriz.. hep kendim bebegimin hazirligini yapiyorum, bunlarda bana cok koyuyor agrima zoruma gidiyor naapcami bilmiyorum elim kolum bagli , bi yerden sonrada onunlan konusasim bile gelmiyor cunku biliyorum bi ise yaramicagini, kimseylede bisey paylasamiyorum dokulemiyorum cok zor bi durum.. düsüncelerinizi lütfen benimle paylasin.

1.5 ay sonra sürekli ilgilenecegin bir meleğin olacak bence dert edipte bebeğini üzme biraz sabret bebeğinide güle güle büyüt şimdiden

çok zor birdurum gerçekten allah yardımcın olsun canım öncede böylemiydi evlenincemi değişti??

böyle oldugunu bilsem buralara gelirmiydimki .. biz hep telefonla irtibat icindeydik evlenmeden once kendisi 6-7 ayda bi gelirdi 1haftaligina 4 sene boyunca ozamanda hersey cok guzeldi.. naapacami inanin bilmiyorum

biz ayni durumdayiz senle hersey ayni bitek sen turkiyeye gelin gittin bende almanyaya gelin geldimmm...yaw yas fakindanmidir bilmiyorum ama gercektende bizimde birbirim izden beklentilerimiz cok farkli.......ama merak etme cocuk geldikten sonra cok farkli oluo hersey bu bunalimdan kurtulursunnn

canım senin adına inanki üzüldüm...bak bende almanyadan gelin geldim 3 yıl evvel...birde oğlum var 1 yaşında..benim llahıma şükür eşimle bu konuda hiç bi sorunum olmadı..tr yede hemen aliştım..ama eşimin desteği cok oldu..senin eşinde aslında sana el bebek gül bebek davranmalı..sonuçta sen onun için aileni bırakıp tanımadığın etmediğin bi yerlere geldin...ahh bu erkekler yok mu!!hepsi bir olmuyo işte..allah yardımcın olsun

sans iste.. keske senin kadar sansli olabilseydik.. elim kolum okadar bagliki asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik.. seytan diyorki vur kapiyi cek git ama ya sonra ya sonra diye sorularima cvp bulamiyorum

cnım bebişin gelince düzelir her şey, sıkma canını şimdi, ikinizin sağlığı her şeyden daha önemliii

arkadaşım senin kocan böyle gelmiş böyle gider bence.bebekle falan düzelmez böyleleri.tamamen bencillikten kaynaklı bir sorun.bence böle erkekler ya ailesiz büyüyor yani boşanmış,yada sevgisiz büyüyor aile ortamına uzak oluyorlar,görmedikleri şeyi veremiyorlar.senin yapman gerekn şey bu duruma alışman.kendine de bunu bilerek bir yön çizmek.kocanla olan zamanın,yapacakların,ihtiyaçların.kocan olmadan ki zamanın ve yapacakların.bebişinle mutlu ol.

sana cok hak veriyorum, aynende oyle .. ama zoruma gidiyor hazmedemiyorum hak etmedigime inaniyorum. kizimda dogcak böyle giderse ne kadar saglikli bi aile olabilirizki diyede düsünüyorum .. keske zamani geriye alma gibi imkanimiz olsa..

arkadaşlar evet burda dertlerimizi ve sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.elbette en doğal hakkımız.ama ben başka bi bakış acısıyla yaklaşmak istiyorum.şimdi önce insanları olduğu gibi kabul etmek.gerçekten bunu yapabilmek.bu çok önemli.sonra mutlu olmak.her şeyden.kuştan,çiçekten.en basit şeylere kahkaalrla gülebilsek.hepimizin ortak sorunu şu karşıdan beklentilerimiz.beklemeyelim arkadaşlar.hiç bir şey.bakın her şey daha güzel olacak.benimle ilgilenmiyor diyorsun.boşverrr.sen çocuğuna ciciler al beğen evde yaramaz bi çocuk gibi mutlu dolaş.şarkı söyle.gül kahkaha at.kendince mutlu ol.bak onu da çekeceksin o zman kendi mutluluğuna.anladığım kadarıyla kötü bir evliliğiniz yok.neler var bu sitede bir bilsen.anası,danası,dedesi,eltisi,kaynanası,görümcesi....sen ayrı bi evde tek başınasın kocanla.gençliğin ile kandır onu.bunu yapabilirsen her şey güzel olacak eminim.arkadaşım önce kendini mutlu et sonra o seni mutlu etmeyle çabalamayacak.zaten ortak bi mutluluk yakalayacaksınız.herkes en çok kendi için bir şey yapabilir.eşin bile olsa seniniçin hiç bişe yapamaz.kendini çook çook mutlu et arkadaşım.gerisi zaten çok güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…