eşim çok üşengeç artık gına geldii

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
3
96
Bursa
eşim evine çok bağlıdır hiç dışarı aramaz gitmez kötü alışkanlıkları yoktur ev işlerine yardım eder çocuğun bakımına yemeğe yardım eder AMAAAAAAAAAAAAAA
sanki yaptığı yardımları içinden geldiği için değil yapmak zorunda olduğu için yapıyor bazen sıkıldığını dile getiriyor.üzülüyorum.sorun bu değil tabi akşam 6 gibi işten gelir ben daha erken gelirim yemeğimizi yeriz masadan toparlar sonra gider tv karşısında herzamanki koltuğuna uzanır yorgunum der öyle tv izler sonra uyur orda 9 gibi uyanır bi şeyler atıştırır tv izler müdahele etmesem hayatından çok menmun e uyuduğu için gecede geç uyur ben erken uyurum o da ayrı dert

evlenmeden önce kıpır kıpır hiç durmayan bir tiptim işten geldiğimde bile hiç dinlenme gereği duymam içimde bi enerji var ama o enerjimi eşimden dolayı git gide kaybediyorum onun gibi olmaya çalışyorum yani gün boyu evde oturup tv izlesek aralarda beslensek bana mısın demez.yani dışarı çıkmak istediğimden değil ama evin içinde bi enerji yok hareketlilik yok öyle kendi kendime çocukla oyunlar oynuyorum kitap dergi okuyorum evle ilgileniyorum ama sıkılıyorum eşim yokmuş gibi sanki.evde gelenimiz gidenimiz de yok eş dost akraba yok çok sıkılıyorum hayatımda bir o bir oğlum var o da öyle pasif davranınca iyce sıkılıyorum artık ümidim oğlum o büyüdükçe onun renkli cıvıl cıvıl hayatında ben de nasibimi alırım diyorum

bazende evde bir şey bozulur onu yapana kadar aylar geçer,bi şey istersin mesela tamire gidecek bi şey vardır her zaman bir bahane olur üşenir gitmez.2 günde bir saçını yıkasın duşunu alsın isterim ama ben dediğiimde dayattığımda alır duşunu yoksa haftada bir yıkanır olay biter.bir giydiği gömleği ben farkedip yıkamasam kirli kirli bir hafta giyer yakanın kiri çıkmaz artık.

bu tavırlarından ve içinde bulunduğum ruh durumundan dolayı cinselliğe karşı da çok isteksizim artık.kendime de pek bakmıyorum çünkü nasıl göründüğümle de pek ilgilenmiyor sanki.

sanki eşim mecuburi görevlerini yerine getiren ruhsuz biri gibi:25:

ne yapmalıyım onu nasıl değiştirmeliyim bilmiyorum

Çok mu kendi haline bırakıyorsun acaba ? Söylesen,ikaz etsen yapmaz mı ?
Bir de gelen giden olmuyor demişsin,ailenizden,şehrinizden uzak mı yaşıyorsunuz ?
Belki bazı akşamlar arkadaşlarınız gelse veya dışarı çıksanız,bu rutin kırılır.

Benim eşim de pek sever tv'nin içine düşmeyi,ağzı açık izler nerdeyse;bi konu açarım sohbet edelim diye,eliyle sus işareti yapar reklam olunca konuşalım demek oluyo bu yani
reklam olunca da onu getir yiyelim bunu getir içelim der ya da tuvalete gider :) öyle büyük şeyler istemem mutlu olmak için evimde olmayı çok severim ama iki yabancı gibi evde oturmak da
iyi olmuyo.İletişim herşeyi çözer diye düşünüyorum ki benim eşim ben konuşmaya başladığımda o da başlardı (tartışırken).Tabiri caizse önce dinlemeyi öğrettim ona;gerçekten ne istediğimi anlamasını sağladım.
Şimdi tv izlerken bi taraftan meyve yiyip bi taraftan sohbet edebiliyoruz :) Gerçekten erkekler evliliğe hemen uyum sağlayamıyor,doğalarına mı aykırıdır nedir bilemedim ki

Çok büyük bir dert değilmiş çok şükür

Hatta ev işlerine yardım eden bir eşe sahip olduğunuz için şanslısınız

Neden gelen giden bile yok anlamadım ama arkadaş edinebilirsiniz en azından

Eşinizle de güzelce konuşun, çok değilse bile arada bir dışarı çıkmak istediğinizi söyleyin

Önce siz bakımlı olun, sonra eşinizden talep edin

Sanırım çözülmeyecek şeyler değil bunlar..

aynı benim kocamı anlatmışsın benimkide çok yardımcıdır ama öyle anları varki boğasın geliyor.bende bekarken daha enerjiktim ama enerjim tükendi zamanla.ama ne yapayım adam her konuda bana yerdımcı bu yönünüde görmezden gelmeye çalışıyorum.mükemmel yok çünkü.ne kocalar var eşi çalıştıgı halde gelip evde tüm gün yatanlar ..

ya benım kocada oyle bızde sureklı bu konuda tartışırız allahtan senın koca sana yardım edıyo ben taş ver kafamı kırcam desem ona bıleüşenır ben onun aksına çok hareketlı hızlı enerjık bırıyım ama o benım tam tersım uykuya meyıllı daha bır filmı beraber oturup bıtıremedık ılk 10 dk da çoktan uyumuş olur benımkısı..yemekte bıle yardımcı değil ben bı kaşık oğluma verırım bı kaşık kızıma verırım sonra ben yerım demez ya bırınıde ben yedıreyım..hıç unutmam cok hastaydım mamayı yaparmısın dedım yapmam alışçan hep yap dıycen dedı bana ömrüm bıtse ben unutmuycam bu lafını...napalım bızımde kaderımız bu aramızda 9 yaş farkta var bundanmıdır bılemıyorum...ve gectıkçe daha cekılmez oluyo benımkısı kala kaldım bende...

Bence o adamdan hemen boşan.

Arkadaşlarımın kocasından görüyorum adamlar ev işleri konusunda nasıl istekliler anlatamam. Adam eve gelmeden saatler öncesinde karısını arıyor bulaşıkları yıkamak için sabırsızlandığını anlatıyor. Eve geliyorlarmış bütün çamaşırı, ütüyü, dip köşe temizliğini yapıyorlarmış ve bunun için o kadar mutluymuşki anlatamam. Hatta geçen gün arkadaşım sırf perdelerini kocasına ütületmedi diye boşanma noktasına geldi o derece yani.

Bütün erkekler ev işi yapmak için çıldırırken seninki neden isteksiz hayret. Hadi onu geçtim evde çılgınlar gibi dans edip enerji depolamak varken neden televizyon? Millet işe gidip akşama kadar uyuyup eve full enerji gelirken seninkisi evde uyuyor, valla pes bu kadar da olmaz. Yarından tezi yok kolundan tuttuğun gibi soluğu diskotekte alın bu adam anca böyle düzelir.

Arkadaşlarımın kocasından görüyorum adamlar ev işleri konusunda nasıl istekliler anlatamam. Adam eve gelmeden saatler öncesinde karısını arıyor bulaşıkları yıkamak için sabırsızlandığını anlatıyor. Eve geliyorlarmış bütün çamaşırı, ütüyü, dip köşe temizliğini yapıyorlarmış ve bunun için o kadar mutluymuşki anlatamam. Hatta geçen gün arkadaşım sırf perdelerini kocasına ütületmedi diye boşanma noktasına geldi o derece yani.

Bütün erkekler ev işi yapmak için çıldırırken seninki neden isteksiz hayret. Hadi onu geçtim evde çılgınlar gibi dans edip enerji depolamak varken neden televizyon? Millet işe gidip akşama kadar uyuyup eve full enerji gelirken seninkisi evde uyuyor, valla pes bu kadar da olmaz. Yarından tezi yok kolundan tuttuğun gibi soluğu diskotekte alın bu adam anca böyle düzelir.

bulaşıkları yıkamak için sabırsızlanıyormuymuş:52:
fanteziye bak bee:)

nerde bende o şans perdelerı yıkadığım gun kabusumuz olur ben çıkamıyorum merdıvene sen as dıyorum başlıyo bıdı bıdı hergun perdemı yıkanır yok bılmem hergun yıkıyosun sen bunlarrı asmıyorum zar zor astırana kadar...su yanında durur su ver der kendı alıp doldurmaz düşün bak çocukalr akşam ustunu acar neden örtmedın uyudunmu kalkamıyon senın yuzunden hasta oluyolar valla yağmur yağsa benden bılıyo halım hal değil ama napıyım aılemı uzmek ıstemıyorum...

:1::1::1::1::1::1::1:

Bu kadar dalga geçilecek bizim göremediğimiz ne gördünüz arkadaşın konusunda merak ettim...Eşine yardım etmeyen eşler kadar yardım edenlerde var...Konu sahibinin bebeği varmış eşinden yardım beklemesi neden lüks,olmayacak bir şey gibi algılanmış burada anlayamadım :ssz::ssz:

Son düzenleme:
Bu kadar dalga geçilecek bizim göremediğimiz ne gördünüz arkadaşın konusunda merak ettim...Eşine yardım etmeyen eşler kadar yardım edenlerde var...Konu sahibinin bebeği varmış eşinden yardım beklemesi neden lüks,olmayacak bir şey gibi algılanmış burada anlayamadım :ssz::ssz:

Siz yanlış anlamışınız. Konu sahibinin eşi zaten yardım ediyor AMAAAAA severek yardım etmiyor.

Dalga geçmemiş canim ironi yapmış. :)

benim odunda çok üşengeç senin eşin yine ev işlerine yardım ediyormuş benimki suyunu bile almaz.bugünlerde evde de pek durmuyor kahve kültürü edindi laf edince suçlu oluyorum abartıyormuşum:23:senin eşin en azından evdeymiş.sen kendin arada plan yapabilirsin dışarda yemek yiyelim sinemaya gidelim yürüyüş yapalım gibisinden:31:

"bana yardım edip evi 1 saatte silip süpürüp üzerine kahve mi içsek? ya da kadın mı getirsem acaba?"

böyle sor bakalım ne diyecek :1:

temizlikçi olayını söyledim dünden razı ama ben de öylesine söyledim temizlikçi istemiyorum başkasının temizliği beni pek sarmıyor.alışık değilim.
yazılanlardan gördüğüm kadarıyla erkekler genelde hep aynı
benim istediğim erkekleri yönetmeden yaşamak neden hep bir şeyleri biz isteyip biz bekliyoruz
şimdiden yarın yapacağımız yemeği düşünüyorum eğer ikimiz de evdeysek beraber yapıyoruz ama hiç görmedim eşimin acaba yarın ne yapsak dediğini ya da ayy lavabolar çok kirlenmiş yarın bi temizlesek mi
yani belki bu yazdıklarım komik ama sanki erkekler ipleri çekildiğinde oynatılan kukla gibiler.illa iplerini çekmek gerekiyo

Back
X