- 19 Haziran 2016
- 80
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi kaderin benle bu derdi ne
Ben kadromu beklyrm dedm isimi açıklamak için öyle yazdm.kadryla ne alksi vr acba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaderin seninle bu derdi ne dedirttin vallahi...
Sende haklsnFakesin değil mi ? Bu kadar mantığı devre dışı kalmış bir genç kızın varlığı gerçekten üzücü.
Aradaki yaş farkı ve bu yasdiklariniza rağmen hala ayrılıp ayrılmama düşüncesi ?
Hayli değil yalnda dgl malsf ailem basta hic istemdmi şimdi de br ayrl dyrlar br ayrlma dyrlr esimn Yann da calsyrdm.evlnmdn önce hc brsyde yasamdm bir gün bbmla kavga ettik ve kactm...okurken gözlerim acıdı. baban olacak yaştan bile büyük bir adamla ne paylaştın? kaç yaşında tanıştınız da kaçacak kadar gözlerin kör oldu? ailen nasıl müdahale etmedi? o yaşta bir adamla kaçmışsın ve ailen yeri geliyo bu adama sen haklısın mı diyor? beynim yandı yeminle. umarım bunlar hayal gücünün ürünüdür.
+1konu sahibi gerçek gelmedi bana.
olaya direkt yaşları yazmasının daha çok yorum almak, tepki çekmek amaçlı olduğunu düşünüyorum. yoksa direkt olayları anlatabilirdi.
dünya üzerinde sesli harfleri yutarak konuşan pek kimse kalmadı ayrıca.
ha gerçekse de, boşan.
Tanıştırayım: a,e,ı,i,o,ö,u,ü.valaha edıyor.. hıcde duzlmyr naprsam yapym olmuyor anlsmyrz artk yası buyuk dedım anlyslı dedım hayl kırıklgna ugrdm napcm ben kızlr artk daynmyrm cıldrmak uzrym![]()
21 yasındayım eşim 43 yasında 2 yıldır evlıyız eşim surklı yalan konusyor bır suru borcu var aılesının soznu dınlyor ne yappmalym yardım edın kafyı sıyırcam artık![]()
Nye yutyrm diye gerçek olmamasmi oluyor yada amcm ne bu KDr. Syi uydrym bni tnmdn bu kdr emn knsma yukarda Allah varkonu sahibi gerçek gelmedi bana.
olaya direkt yaşları yazmasının daha çok yorum almak, tepki çekmek amaçlı olduğunu düşünüyorum. yoksa direkt olayları anlatabilirdi.
dünya üzerinde sesli harfleri yutarak konuşan pek kimse kalmadı ayrıca.
ha gerçekse de, boşan.
Gerçekten hic bir sözüne inanmiyorum artik ailemde bosanmama razi değil onun için isin içinden cikamyorumBenim de aynı ve asla degismicek
Ve sen de her söylediğini acaba buda mi yalan diye sorgulayarak ömür gecireceksin
Çok zor çok
Çocuk yoksa ve eve de bakmıyorsa aileninde lafına gidiyorsa yalanda var
Hemen boşa
19degl 21 22 ye gircm cocgm yokİlk cümle yetti.
19 yaşınızdayken, 41 yaşında biriyle evlenmeyi kabul etmekten öte, o yaşta bir adamın daha yeni reşit olan bir kadını kendine eş olarak seçmesi daha vahim bir durum.
Sadece buradan bile o adamın düzgün olmadığını söylebilirim.
Peki sen napmyi dusnyrsnBenim de aynı ve asla degismicek
Ve sen de her söylediğini acaba buda mi yalan diye sorgulayarak ömür gecireceksin
Çok zor çok
Çocuk yoksa ve eve de bakmıyorsa aileninde lafına gidiyorsa yalanda var
Hemen boşa