Eşim çok yalan söylüyor:(

Babanın evine dönmüşsün 2 ay olmuş adam arayıp sormamış pişmanlık belirtisi geri döndürme çabası yok sen kendiliğinden neden şans tanıyasın ki ona...senden 2.ci bir şans bile istemeyen adam neden bunu tanıyasın???

Sizin eşinizinki sade yalan değilki, hırsızlkta var😳
Yakıştıramiyorsunuz belki ama adı bu malesef
Buda ancak terapi ile düzelir
Ayrı eve çıkmakla değil.
Zaten barışıp ayrı eve çıkmayı kabul etmissiniz ozaman bayramda neden kv kp gitmeyi düşünmüyorsunuz? Onların suçu neki? Varsada suçları en büyük suçlu eşini affetmissin.

Dertliyim 44 Dertliyim 44 bana kalırsa eşiniz uyuşturucu bağımlısı.
Hem çalışmaması, hem sizi gözünün görmemesi, hem tek başına bilezik bozup harcayacak kadar giderinin olması...
İlla ki biliyorsunuzdur, belki utandığınız için, belki emin olmadığınız için söyleyemediniz. Ama bir şey biliyorsam, evli bir adam çalışmayıp para kazanmayıp hazır olanı yiyorsa,, elde avuçta kalmayınca bikaç günlüğüne çalışıyorsa, o adamın uyuşturucu kullandığıdır.

El öpmeye neden gideceksiniz? Kendinizi hatırlatmak için mi? Yapmayın lütfen. 2 ay olmuş sizi kimse aramamış sormamış. Bu sadece sizin evliliğiniz gibi duruyor. Siz de bitirin bence.

adam mı yalvarıyor yoksa siz kendi kendinize mi bir şans daha veriyorsunuz?

buradaki konularda bunu çok görüyorum. kadın evi terkediyor. kimse yapma etme demiyor, adamda pişmanlık yok, arayıp sormuyor. kadın bi şans daha verdim diyor. e adam şans istememiş ki. kendi kendine çalıp oynuyosun.

:/Ah be guzel kardesim ne diye uzatirsin cocuk verirsin boyle adama bilmem ki. Hadi dondun babanin evine hala seni somuren adama ikinci bir sans niye.Hakkinda hayirlisi olsun ama bu boyle devam eder

aynen öyle otu çek köküne bak demişler çocuga kendı gibi yalancı olur onlada ugrasır

buradaki konularda bunu çok görüyorum. kadın evi terkediyor. kimse yapma etme demiyor, adamda pişmanlık yok, arayıp sormuyor. kadın bi şans daha verdim diyor. e adam şans istememiş ki. kendi kendine çalıp oynuyosun.
Gerçekten ya

Sorumsuz ve yalancı bir koca??
Nereye kadar devam edecek?
Kvalideye gitmeniz gerekmiyor tabi ki bu durumda. Ortalıkta kurtarılması gereken bir evlilik yok.

Sorun kv ile ayni evde oturuyor olmaniz degil ki,adam ayri eve de ciksa yine hirsiz,yine sorumsuz. Yani bunu degerlendiremiyor musunuz cok sasirdim.
Evden ayrildiginiz sure icinde kv kp sizi aradi sorduysa bayramda gidin. Cunku onlar baska esiniz baska insanlar. Esinize olan hinci baskalarindan cikarmayin

4 senedir evliyim. Severek evlendik. Bir oğlumuz var. Kaynanamla oturuyodum. Eşim sorumsuzun teki doğru düzgün sabit bir yerde çalışmaz eve doğru düzgün para getirmez. Üstelik çokta yalan söylüyor. Daha evliliğimizin 3. Ayında benden bilezik istedi sonra yerine koyucam dedi ben de verdim. Sonra başka gün baktım diğer bileziklerimide götürmüş benden habersiz. Bana yerine koyucam dedi ama hiçbirini koymadı. 1 sene beraber çalıştım borçları biter para biriktiririz ayrı eve geçeriz diye ama yerine koyucam ayağıyla elimdeki parayı da aldı. Geçen sene Ramazan ayında hamile halimle çalışırken o evde yatıyordu. Daha sonra anladım ki değmezmiş boş boşuna bir senemi heba etmişim bu adam için. En son oğluma takılan çeyreklerden birini de aldığını farkettim en son dayanamadım geldim babamın evine 2 aydır burdayım.. Ona daha önce de şans verdim oğlumuz olmasaydı bir şans daha vermeyecektim ama bu son şansı o da annemlere yakın ev tutacak ve bizi mağdur etmeyecekse.. Sizce buna rağmen bayramda kaynanamla kayınbabamın evine gitmem doğru olurmu? Sizin düşünceniz nedir?

Hayatınız zor, ayrılamıyorsunuz eşinizden. Ayrılsanız belki de önünüzde daha iyi bir hayat göremiyorsunuz. Ama emin olun o adamla olan hayatınızdan daha iyi olacağı kesiğn.

Haa bunları yazıyoruz ama siz nasılsa kendi bildiğinizi yapıp 1 ay sonra tekrar açarsınız bu konuyu o ayrı...

çünkü gerek olmadığını biliyor.
Nasılsa 3 gün küser sonra döner diyor
ve öyle oluyor
sonrada son şans, çocuğum için döndüm o olmasa asla dönmezdim....

Back
X