hayır yaşam koçu arkadaşıyla birlikte hazırlıyorlarNeye göre hazırlanıyor bu liste?
Takip eden şef sen misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır yaşam koçu arkadaşıyla birlikte hazırlıyorlarNeye göre hazırlanıyor bu liste?
Takip eden şef sen misin?
Allah Allah ne ilginç. Yaşam koçu arkadaşı ayağına servis yapsın madem Şeyda Çoşkun gibihayır yaşam koçu arkadaşıyla birlikte hazırlıyorlar
Evlenmeden önce bu huylarını biliyor muydunuz? Bu konulardan daha önce ayrıntılı bir şekilde konuşmuş muydunuz yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu? Böyle hayat geçer mi ki bilemedim...
biliyordum ama bu kadar fazla olduğunu değil birden neye uğradığımı şaşırdım aslındaİyi de bu adamın böyle olduğunu bilmeden mi evlendiniz? Hiç sanmıyorum. Belli ki kabullenmişsiniz, güzel gelmiş zamanında. İşinizden ayrılıp ona kendinizi adadığınıza göre bile isteye bu adımı atmışsınız demek ki. Şimdi şikayet etmek yersiz.
Spor geçmişi varsa, hala amatör olarak bile olsa spor yapıyorsa bu şekilde beslenmesi normal. Bir bana tuhaf gelmedi heralde koskoca kk'da.
ben böyle olacağını gerçekten tahmin etmedim yani bu kadaaaar ince detaylara takıldığını bilmiyordum
keşkeAllah Allah ne ilginç. Yaşam koçu arkadaşı ayağına servis yapsın madem Şeyda Çoşkun gibi![]()
Eşin de haklı aslında.Ömer karakterini tanımıyorum ama eşin sağlıklı yaşamayı seven biri demek ki.
biliyordum ama bu kadar fazla olduğunu değil birden neye uğradığımı şaşırdım aslında
ona da çok normal geliyor oda benim 10 11 e kadar uyuyabildiğimi abur cubur börek çörek sevebildiğimi normal karşılamıyor![]()
kahvaltı ve akşam yemeği yiyor , bazen öğlen yemekleri de dediğim gibiHaftalık mı hazırlıyor yemek listesini?
Allahtan evde tek öğün yiyor da dünya meselesi haline gelmiyor.
analdigim kadariyla çok parasi varmi$ $imarmi$ senin koca :))ailesiyle değil tek yaşıyordu yardımcı yapıyordu istediği gibi nizamlı bir şekilde ben zaten yardımcı dan yardım alıyorum ama genelde benim yapmamı istiyor bir de dediğiniz gibi yardımcıya daha fena yapıyor böyle alışmış küçüklüğünden beri disiplinli yaşamış hep programlı![]()
İyi de bu adamın böyle olduğunu bilmeden mi evlendiniz? Hiç sanmıyorum. Belli ki kabullenmişsiniz, güzel gelmiş zamanında. İşinizden ayrılıp ona kendinizi adadığınıza göre bile isteye bu adımı atmışsınız demek ki. Şimdi şikayet etmek yersiz.
Spor geçmişi varsa, hala amatör olarak bile olsa spor yapıyorsa bu şekilde beslenmesi normal. Bir bana tuhaf gelmedi heralde koskoca kk'da.
Allah Allah ne ilginç. Yaşam koçu arkadaşı ayağına servis yapsın madem Şeyda Çoşkun gibi![]()
Adamda star kaprisi var ya![]()
Dünya starları da böyle yaşıyor, her gün ne yiyecekleri, kaçta ne yapacakları bellidir.Formlarını korumak için yapıyor onlar tabi, vücudu sermayesi sonuçta.
Ben de biraz eşinize benziyorum, günde 2 öğün yerim sabah 9 akşam 5. Ekmek yemem, unlu hiçbir şey yemem, şeker kullanmam, pirinç yemem, patatesi de çok çok az yerim. Haftada 3-4 gün en az yarım saat spor yaparım gün bazında.
Ama delice saplantılarım yok, kayısı günüm, şeftali günüm falan yokturNe bulursam onu yerim meyve babında, çorbada da aynı şekilde. ha bu arada ben ne yersem kendim hazırlarım, millete buyurmam
Senin kocan Ömer karakteri değil, bilenler bilir daha çok Sheldon Cooper'a benziyor![]()
Gerçekten enteresanmış.kahvaltı ve akşam yemeği yiyor , bazen öğlen yemekleri de dediğim gibi
değişiyor 2 haftalık 3 haftalık yada aylık gibi
keske ebnim kocada oyle beslense baska bisey isteemzdimkahvaltı ve akşam yemeği yiyor , bazen öğlen yemekleri de dediğim gibi
değişiyor 2 haftalık 3 haftalık yada aylık gibi
evet kızıyor resmenyok beslenme şekli normal hatta olması gereken bile diyebiliriz ama tavrı çok fena ve bencilce..kızın canı börek yemek istiyor adam yedirtmiyormuş:))