• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok zor biri

Dizideki Ömer bari personeline yaptırıyo
Eşine selam söyle kendine bi uşak tutsun

Adamda star kaprisi var ya :KK70:
Dünya starları da böyle yaşıyor, her gün ne yiyecekleri, kaçta ne yapacakları bellidir. :KK53: Formlarını korumak için yapıyor onlar tabi, vücudu sermayesi sonuçta.
Ben de biraz eşinize benziyorum, günde 2 öğün yerim sabah 9 akşam 5. Ekmek yemem, unlu hiçbir şey yemem, şeker kullanmam, pirinç yemem, patatesi de çok çok az yerim. Haftada 3-4 gün en az yarım saat spor yaparım gün bazında.
Ama delice saplantılarım yok, kayısı günüm, şeftali günüm falan yoktur :KK70: Ne bulursam onu yerim meyve babında, çorbada da aynı şekilde. ha bu arada ben ne yersem kendim hazırlarım, millete buyurmam:KK50:
Senin kocan Ömer karakterine değil, bilenler bilir daha çok Sheldon Cooper'a benziyor :KK70:

Evlenmeden önce bu huylarını biliyor muydunuz? Bu konulardan daha önce ayrıntılı bir şekilde konuşmuş muydunuz yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu? Böyle hayat geçer mi ki bilemedim...
İyi de bu adamın böyle olduğunu bilmeden mi evlendiniz? Hiç sanmıyorum. Belli ki kabullenmişsiniz, güzel gelmiş zamanında. İşinizden ayrılıp ona kendinizi adadığınıza göre bile isteye bu adımı atmışsınız demek ki. Şimdi şikayet etmek yersiz.

Spor geçmişi varsa, hala amatör olarak bile olsa spor yapıyorsa bu şekilde beslenmesi normal. Bir bana tuhaf gelmedi heralde koskoca kk'da.
biliyordum ama bu kadar fazla olduğunu değil birden neye uğradığımı şaşırdım aslında

ona da çok normal geliyor oda benim 10 11 e kadar uyuyabildiğimi abur cubur börek çörek sevebildiğimi normal karşılamıyor :KK48:

ben böyle olacağını gerçekten tahmin etmedim yani bu kadaaaar ince detaylara takıldığını bilmiyordum

ben elimin altında ne varsa onu pişiririm.
bozulmaz dökülmez böylece.

madem bi yardımcınız var, çalışmayı teklif edin, akşam gelir onun planına uygun yemek hazır olur beraber yersiniz.
yaşınız da çok genç. ilerde bunlar için geçen zamana üzülürsünüz.

en güzel zamanlarınız çünkü.

Haftalık mı hazırlıyor yemek listesini?
Allahtan evde tek öğün yiyor da dünya meselesi haline gelmiyor.

biliyordum ama bu kadar fazla olduğunu değil birden neye uğradığımı şaşırdım aslında

ona da çok normal geliyor oda benim 10 11 e kadar uyuyabildiğimi abur cubur börek çörek sevebildiğimi normal karşılamıyor :KK48:
Eşin de haklı aslında.Ömer karakterini tanımıyorum ama eşin sağlıklı yaşamayı seven biri demek ki.
Bu konuda onu destekliyorum ama yemek konusunda bu kadar üstüne gelmesi anlamsız.

ailesiyle değil tek yaşıyordu yardımcı yapıyordu istediği gibi nizamlı bir şekilde ben zaten yardımcı dan yardım alıyorum ama genelde benim yapmamı istiyor bir de dediğiniz gibi yardımcıya daha fena yapıyor böyle alışmış küçüklüğünden beri disiplinli yaşamış hep programlı :eek:
analdigim kadariyla çok parasi varmi$ $imarmi$ senin koca :))

iyi bir hizmetçi bu soylenenleri yapabilir siz onun eşiniz hizmetçisi değil ...

İyi de bu adamın böyle olduğunu bilmeden mi evlendiniz? Hiç sanmıyorum. Belli ki kabullenmişsiniz, güzel gelmiş zamanında. İşinizden ayrılıp ona kendinizi adadığınıza göre bile isteye bu adımı atmışsınız demek ki. Şimdi şikayet etmek yersiz.

Spor geçmişi varsa, hala amatör olarak bile olsa spor yapıyorsa bu şekilde beslenmesi normal. Bir bana tuhaf gelmedi heralde koskoca kk'da.

yok beslenme şekli normal hatta olması gereken bile diyebiliriz ama tavrı çok fena ve bencilce..kızın canı börek yemek istiyor adam yedirtmiyormuş:))

Adamda star kaprisi var ya :KK70:
Dünya starları da böyle yaşıyor, her gün ne yiyecekleri, kaçta ne yapacakları bellidir. :KK53: Formlarını korumak için yapıyor onlar tabi, vücudu sermayesi sonuçta.
Ben de biraz eşinize benziyorum, günde 2 öğün yerim sabah 9 akşam 5. Ekmek yemem, unlu hiçbir şey yemem, şeker kullanmam, pirinç yemem, patatesi de çok çok az yerim. Haftada 3-4 gün en az yarım saat spor yaparım gün bazında.
Ama delice saplantılarım yok, kayısı günüm, şeftali günüm falan yoktur :KK70: Ne bulursam onu yerim meyve babında, çorbada da aynı şekilde. ha bu arada ben ne yersem kendim hazırlarım, millete buyurmam:KK50:

Senin kocan Ömer karakteri değil, bilenler bilir daha çok Sheldon Cooper'a benziyor :KK70:

hiç sorma yurt dışında da yaşamış zaten o yüzden de bu kadar ileri sanırım :eek:

ağlanıcak halime gülüyorum valla :KK48:

kahvaltı ve akşam yemeği yiyor , bazen öğlen yemekleri de dediğim gibi

değişiyor 2 haftalık 3 haftalık yada aylık gibi
Gerçekten enteresanmış.
Tabi sen de çalışmayınca emrine amade olmanı bekliyor sanırım?

kahvaltı ve akşam yemeği yiyor , bazen öğlen yemekleri de dediğim gibi

değişiyor 2 haftalık 3 haftalık yada aylık gibi
keske ebnim kocada oyle beslense baska bisey isteemzdim
daha 40 yasinda simdiden kolsterol tansiyon çikdi simdiden
hep denegsiz beslenmekden hareektisz yasam duzensiz saatlerde yemek vs sebeplerinden:(
sana bi mujdem var Alalh bilir ama senin koca çokk uzun aysar bi an once ona ayak uydurusan iyi olurv :))

yok beslenme şekli normal hatta olması gereken bile diyebiliriz ama tavrı çok fena ve bencilce..kızın canı börek yemek istiyor adam yedirtmiyormuş:))
evet kızıyor resmen :eek::KK48: temizlik konusunda da öyle bir de hamile olduğumu düşünemiyorum neler yapar diye :eek:

önceden böyle adamlara zor adam değilde başka bşey derlerdi ya neyse sen kölesi hizmetçisimisin bu adamın allah aşkına. niye bu kadar taviz veriyosun ki. belki sen başka bi yemek istiyosan o anda dünya onun etrafında dönmüyor ki. bu ne bencillik.

Back
X