- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işinde de böyle o plan program bir dakika aksamayacak yanlışa hataya tahammülü olmayan biri , benim yapmamı istemesi de hem bu düzene alışmam hemde yıllarca yardımcılar yapmış şimdi eşiyle yapmak yemek istemesiama çok kötü.. gerçeği görmeli. siz onun yardımcısı hizmetçisi değil eşisiniz! eşi.. bir ömür sürecek. tabii böyle yaparsa bir ömür sürmesi çok zor..
olan size olacak. yıpranacak yorulacaksınız. ve tabii bağırmalar kızmalar.. oldukça kırılacaksınız. şimdi yeni evliliğiniz şimdi böyleyse 1 2 sene sonra düşünemiyorum.
yemek dediğin temizlik dediğin nedir Allah aşkına..
yardımcı yanlış yapmıyor zaten çok fazla öğrenmiş çünkü ama ben ilk başlarda amann bunu da böyle yesin ne olacak sanki diyordum baktım ki sorun oluyormuş
evet dışarda hijyeninden yemeklerinden emin olduğu bir kaç yerde yer
Her gün ne pişeceği belli mi sizin evde daha önceden?Merhaba arkadaşlar ,
Ben 4 aylık evliyim eşimle 8 aylık bir flört döneminden sonra evlendik ben 24 eşim 29 yaşında çok iyi anlaşıyoruz ama tek bir sorun var sorun şu ki eşim yemek - temizlik konusunda çok zor biri
Yemek konusuna örnek verirsem kiralık aşk dizisinde ömer karakteri gibi yani yediği şeyler hep saati saatine günü gününe olacak mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek ben unutup yada şeftali olmadığı için elma hazırladım diyelim yada sebze çorbası yapılacak bugün çorbanın içine bir baharat koydum yada ne bileyim başka bir çorba yaptım çok kızıyor bağırıyor çağırıyor , dışarda çok nadir yerlerde yemek yer zaten istediği her şey tam kıvamında olmalı aksi düşünülemez , içtiği kahve den yediği yemekten meyvesine kadar, ev tertemiz olmalı kıyafetler çamaşıra kadar ütülü olmalı , hijyen konusunda da çok takıntılı çok zorlanıyorum
En çokta yemek konusunda delirmiş durumdayım , her sabah tatil günlerinde bile çok erkenden kalkar spor yapar sonra kahvaltısını eder yani hep planlı programlı ve benimde öyle olmamı istiyor , uyumak istiyorum bırakmıyor , kendi yemiyor banada yedirmiyor misal börektir kektir patatestir yada ne bileyim abur cuburduro işe gidince yiyorum resmen istediğim şeyleri
temizlik için yardımcımız var ama yemek konusunda daha çok benim hazırlamamı istiyor , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ama kilo verdim resmen sabahtan akşama kadar uğraşmaktan çünkü pek yemek yapmayı bilmiyorum ve yediği şeyler çoğunlukla sevmediğim bildiğim şeyler değil
anlatacak çok örnek var ama kısacası böyle kızlar napmalıyım çok yoruldum küçücük bir yemek mezvusunun büyümesinden tartışmaktan
![]()
böyle kaba şekilde tabiki söylemiyor ama bir eksik görünce hiç hoşlanmıyor bende sinirleniyorum tabiki arada sebze çorba değilde mercimek yedin diye öldün mü diyorm ama benim belli sabit bir programım var diyorKimse kimseye böyle ücretli çalışan muamelesi yapamaz. Al kızım bu listeyi hazırla, yapamazsan vay haline. Ya sağlığını dsüşünüp öneride bulunup sana patates yemesen zararlı der de zorlamak nesi? Psikolojik tedavi görmesi gereken takıntılı biri bence. Bu durumu sürdürüp kendinş parçalayıp yapıyorsun çoluk çocuğun olsa ya da canına tak etse yapmasan eskiden yapıyordun sen çok değilştin der. Bir an önce önünü kes gitsin. Kendi hazırlasın ya da bir eleman daha alıversin işe.
Evet ama bir kac ayda alışırsın ve eski yemek düzeninden uzaklaşırsın. Spora zaten bes altı ayda Bağımlı oluyorsun, erken kalkmaya da bir kac haftada alışıyorsun ve gec kalkmak bu sefer ağır geliyor. Ayrıca sende çalışmalısın.
meyve küçük bir örnek evet belli yemek listesi varHer gün ne pişeceği belli mi sizin evde daha önceden?
En ilginç olanı da meyve ayarı. Çocuk mu ya? Şeftali günü, kayısı günü.. Beslenme çantası yap sen ona her gün.
ben böyle olacağını gerçekten tahmin etmedim yani bu kadaaaar ince detaylara takıldığını bilmiyordumKronometre açtım bakalım ne kadar dayanırsın bu adama, gerçi flört döneminiz de olmuş bilerek evlenmissin
böyle kaba şekilde tabiki söylemiyor ama bir eksik görünce hiç hoşlanmıyor bende sinirleniyorum tabiki arada sebze çorba değilde mercimek yedin diye öldün mü diyorm ama benim belli sabit bir programım var diyor![]()
okurken bunaldım.
bence işe girip çalışın, kendinize hizmet etmiş olursunuz en azından.
tamam insan eşine hizmet etmeli ama sevgiyle, böyle kuralcı, yaptırımcı zorlamayla değil..
ben ona muz götürücem, de o şeftali günüm diyecek
konuşun konuşun konuşun..
Neye göre hazırlanıyor bu liste?meyve küçük bir örnek evet belli yemek listesi var![]()
biraz önce dediğim gibi hem benim bu şekilde olmaya alışmam hemde benim elimden olması için zaten birlikte de yapıyoruz bazen çok sevdiği şeyleri birlikte yapıyoruzBir de şunu anlamadım beden ısrarla yemeği senin yapmanı istiyor, zaten yardimci yemeği de yapıyormuş ve ustalaşmış bu işte, gene o yapsın sen de çalış aksi takdirde koca değilde çocuk gibi göreceksin eşini