- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
dedim bile gerçekler acıdırDeme oyle yaa ;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedim bile gerçekler acıdırDeme oyle yaa ;(
dedim bile gerçekler acıdır
Ortaada bsey yok o kadarda abartmayalim ben esime guveniyormdedim bile gerçekler acıdır
ama ilgi gosterp ilgi goremeyince bnde kotu oluyormFarklı şeyler getirme aklına, senin vajinusmus olman onu etkilemiştir ve cinsel anlamda seni zorlamamak için uzak duruyordur ama tam ortasını bulamadığı için tamamen uzaklasmıştır... Erkekler o arayı bulamazlar bence sen ilgili davranmaya devam et düzelecektir...
O zamn çok ilgili davranma bakalım fark edicek miiMesela ise gderken kalkp sariliyorm o gec kaldim diyip geri cekiliyo
Daha 2 aylik evliyiz ama esim nisanli oldugumz zamanki gbi ilgili degl. Bnde vajinismus var sebebi o olablirmi sizcee ?
Bnde oyle karar aldim canim cok saol.O zamn çok ilgili davranma bakalım fark edicek mii
Zaten hesaplari ortak kullaniyorz telefonunada bakiyorm bnden bska mesaj olmuyobenimki de öyleydi ilk zamanlar..
vajinismus bi sebep olabilir..
hem de ciddi bi sebep..
ama benim eşimin ilgisizliği sadece cinsellikle ilgili değildi..
altından başka kadın çıktı..
çaktırmadan kontrol et telini hesaplarını vs..
Zaten hesaplari ortak kullaniyorz telefonunada bakiyorm bnden bska mesaj olmuyo
nasııııııııl?benim eşimin telin de de benden başka msj yoktu o aralar..
ama işini dışarda halledip geliyomuş...
tabi ille de aynı vaka diyemem canım, ama tetikte ol..
eğer bu değilse sıkıntı bence %90 vajinismus...
senin eşin de benimki gibi maynun iştahlıysa, onca hayalini kurduğu cinselliği yakalayamamak canını sıkmıştır...
İnsallah sana destek olur da kolay atlatirsin canimInsallah canm ama tedavi bi ay kadar surecek sanirim cnku haftada bir gdicez anca
Daha 2 aylik evliyiz ama esim nisanli oldugumz zamanki gbi ilgili degl. Bnde vajinismus var sebebi o olablirmi sizcee ?
en bilirsin benden solemesi sonradan burda aldatıldım boşanıyorum diye konu açmada ... Saka sakaOrtaada bsey yok o kadarda abartmayalim ben esime guveniyorm