Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?