Eşim davetli ben değilim

Konunun tüm yorumlarını okumadım.

Ama evde yapılacak bir kız istemeye, üstelik erkek tarafı misafir gidecekken eşli çağrılmaması bana normal geldi.

Az kişi ağırlayabilecektir kız tarafı, arkadaşı da eşinizi yanında görmek istemiştir ondan sadece onu çağırmıştır.

Dışarıda bir mekanda nişan olsa haklısınız derim de söz konusu ev olunca, ben bir sorun göremiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?

Eşim bensiz gitmez bu konular da benden daha hassas bunu açık açık da söylerdi karşı tarafa

isteme dün oldu arkadaşlar. video ve fotolardan anlayabildiğim kadarıyla az kişiyle yapılmış, ev de küçük. daha farklı bir durum yok yani. diğer arkadaşın da eşi yok gerçekten. iş yerinden bir sürü kişi davetli değilmiş benim de yükselmemi gerektirecek bir şey yokmuş yani =)

Özellikle sadece sen gel dememişse eşinize eğer, belki de davetlisinizdir. Yani eşiniz ve sizi tek bir kişi olarak mı düşündü acaba? Yani anlatabildim mi bilmiyorum.
Aile olarak. Eşinize sen gel deyince otomatikmen sizin de geleceğinizi düşünmüştür belki de.
Bende öyle düşündüm. O kadar samimi iken neden çağırmasın ki??? Ki eşinizi çağırıp size davet olmaması ayrıca nezaketen olmaz zaten.

isteme dün oldu arkadaşlar. video ve fotolardan anlayabildiğim kadarıyla az kişiyle yapılmış, ev de küçük. daha farklı bir durum yok yani. diğer arkadaşın da eşi yok gerçekten. iş yerinden bir sürü kişi davetli değilmiş benim de yükselmemi gerektirecek bir şey yokmuş yani =)
Yani işte.
Çok yazan olmuştu böyledir diye.

Bende öyle düşündüm. O kadar samimi iken neden çağırmasın ki??? Ki eşinizi çağırıp size davet olmaması ayrıca nezaketen olmaz zaten.
yok biz eşler olarak davetli değildik. bana da absürd geldi ama evleri cidden ufakmış ve çok az kişi çağırmışlar. eşimle iş yerinden evli başka bir arkadaşları da damadın kanka kontejanından davetlilerdi :=)

Yani işte.
Çok yazan olmuştu böyledir diye.
evet, tuhaf bulan da çok olmuştu =) eşimin eksik bilgilendirmesi aslında. ya ona göre böyle detaylar önemli olmadığı için sormamış etmemiş. çocuk sen de davetlisin demiş bizimki tamam demiş mutlu olmuş bu kadar :D yap bozun parçalarını ben tamamlıyorum.

Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
Kız istemeye ordu gibi gitmek o kadar manasız ki. Ailesinden kimse yok diye eşinizi çağırmış, üzülmenizi gerektiren bir durum yok ortada. İstemeye gidipte ne yapacaksınız zaten. Düğüne çağırmasalar yadırgayın da bu üzerinde durulacak konu değil

Kız istemeye ordu gibi gitmek o kadar manasız ki. Ailesinden kimse yok diye eşinizi çağırmış, üzülmenizi gerektiren bir durum yok ortada. İstemeye gidipte ne yapacaksınız zaten. Düğüne çağırmasalar yadırgayın da bu üzerinde durulacak konu değil
Ailesinden kimse yok değildi ama tam kadro ve kalabalık değildi erkek tarafı. Bizimki takviye kuvvet oldu. İsteme oldu ztn ay sonu nikah var. Ona gitsem mi gitmesem mi emin değildim ama gitmemek ayıp olacak, gidecegim

Ailesinden kimse yok değildi ama tam kadro ve kalabalık değildi erkek tarafı. Bizimki takviye kuvvet oldu. İsteme oldu ztn ay sonu nikah var. Ona gitsem mi gitmesem mi emin değildim ama gitmemek ayıp olacak, gidecegim
Davetliyseniz gidin. Sadece nikahsa bence gitmeyin zaten korona var. 15 dk lık bir organizasyon oluyor gittiğinize değmez

Eşimin davet edildiği yere ben de giderim. Ya da eşim hiç gitmeZ. Sizi özel davet etmemeleri istemedikleri anlamına mı geliyor. Anlayamadım özellikle tek gel mi demişler.

ben hissettim
çünkü öyle olur genelde
boşuna üzüldünüz ama olsun iyi ki bir tepki vermediniz
vermediniz di mi :D

ben hissettim
çünkü öyle olur genelde
boşuna üzüldünüz ama olsun iyi ki bir tepki vermediniz
vermediniz di mi :KK70:
ahaha yok vermedim :D en güzel tepki nikaha gitmemek olurdu, eşime de söyledim ama saçmalama dedi :D uzatmayacağım, muhtemelen ev küçük diye sınırlı tutuldu kişi sayısı. eşimi de kanka kontejanından damat çağırdı. sonuçta benim kızla özel bir samimiyetim yok zaten eşim çağrılmadan önce istemede olmak aklımın ucundan geçmezdi.

Eşimin davet edildiği yere ben de giderim. Ya da eşim hiç gitmeZ. Sizi özel davet etmemeleri istemedikleri anlamına mı geliyor. Anlayamadım özellikle tek gel mi demişler.
evet özellikle tek çağrıldı. başka bir iş arkadaşları da evli olmasına rağmen tek çağrıldı damat tarafından.

Ağır saçmalamış bu arkadaşınız..eş kişisi buna itiraz etmemişmi ...çok saçma sizi çağırma malarının altında başka sebep olabilirmi..ben eşinizin tek gitmesini çok doğru bulmuyorum sonuçta kız isteme merasimi bakarlığa veda partisi değil eşinize bozulduğunuzu söylemelisiniz

Ağır saçmalamış bu arkadaşınız..eş kişisi buna itiraz etmemişmi ...çok saçma sizi çağırma malarının altında başka sebep olabilirmi..ben eşinizin tek gitmesini çok doğru bulmuyorum sonuçta kız isteme merasimi bakarlığa veda partisi değil eşinize bozulduğunuzu söylemelisiniz
valla bozulduğumu söyledim ama o umursamadı. isteme gerçekleşti. kızın evi küçükmüş çok az kişi davet edilmiş altında başka bir şey yokmuş

Bence alınmayın cunku istemeymis sonucta hani kız da kendi kankalarını çağırır esiniz de evlenecek cocugun kankasıysa normal, cunku siz kızla kanka gibi diilseniz biraz garip kaçar zaten. Dugune birlikte gidersiniz bu isteme işi biraz daha yakın arkadaşların geldiği bir sey dugun daha resmî olduğu ıcın ıkınız cagırılırsınızdirekt

Back
X