ya 3 gün gecsede unutmaz yegenim bunu oyuna katmadı 3 gün sonra tek kalınca çocugun yanagını ısırdı üstelik 5 yasında yegenimvah vah falan diye okurken tepsi kısmına gelince koptum
tek bana degil herkese öyle gecen postahanede genç bi kızcagıza kafayı taktıNazı sizlere mi acaba? Ama 4 aylıkkenden beri böyle diyorsun Allah sabır versin..
Vaktı gelince kreşe yolla bence..orda hizaya gelir.
kendi dr dogumdan önce çocuk dr yla görüştüm dogumuma bile girdi sagolsun adam da çaresiz huy diyorÇok ilginç yahu hava değişimi çocukları yipratir ama sizinki hep böyleyse sıkıntı Dr. İşe yaramamıs caresiz kaldim valla
özele götürüyorum dr da iyi ama bilmem ki bi denemek lazımBence cocuk simdiden öfke patlamaları yaşıyor huy falan değil . Başka bir uzmana götürme şansınız var mı?
malesef pedagog ücretleri çok ama çok pahalı şuanda hiç ama hiç durumumuz yokCanim cok gecmis olsun .eski konulardan hatirladigim uyumuyor da gec saatlere kadar .huysa degismesi gerekmez miydi ? Pedogog la mi gorustunuz
küçücük çocuk neye öfke patlaması yasıyor onu bi anlasakBence cocuk simdiden öfke patlamaları yaşıyor huy falan değil . Başka bir uzmana götürme şansınız var mı?
bilmem kullanmadım hiçAllah sabır versin arkadaşım. Zamanın çocukları yediğimizden mi içtiğimizden mi bilemedim bir değişik oluyorlar.
Papatya çayı içirmeyi denedin mi ? Rahatlatır oğlunu..
5 saat boyunca aralıksız ağlaması bende bunu düşündürdü ama uzman değilim bu konuda doktorunuzla birkez daha bu durumu görüşün olmazsa bundan nasıl vazgeçireceksiniz falan belki bir yöntem bulursunuz.küçücük çocuk neye öfke patlaması yasıyor onu bi anlasak
bilmem kullanmadım hiç
dr um da çözüm bulamadı5 saat boyunca aralıksız ağlaması bende bunu düşündürdü ama uzman değilim bu konuda doktorunuzla birkez daha bu durumu görüşün olmazsa bundan nasıl vazgeçireceksiniz falan belki bir yöntem bulursunuz.
malesef pedagog ücretleri çok ama çok pahalı şuanda hiç ama hiç durumumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?