eşim de bende çare bulamıyoruz

Oooo bide yapılanıda unutmayıp öcünü alıyor sonrasında benimde 34 aylık bir oğlum var yapma dediğin şeyi inadına yapar. Ama keyfi yerindeyse her dediğimizi harfiyen yerine getirir. Yani bizimki işine geldiği gibi hareket ediyor şuan bu kadar uzun süreli ağlaması çok tuhaf. Bence dr u değiştirin başka görüşler alın bide. O an sus diye falan hiç ilgilenmeyin o odayı terk edin. Sanki o ağlamıyormuş gibi görmemezlikten gelin. Belki siz üstüne gidiyorsunuz diyemi iyice abartıyor

Ayy yazik derdi ne derken tepsiyi kafaya gecirmisya bu cocukta bi damar var dedim :)
Kusura bakmayin siz boyle anlatinca o kisim pek sevimli geldi ama cok zor mutlaka devlette falan pedegog vardir goturun.Onada yazik.

odadan çıkıyorum ama susmuyor yada yanıma geliyor sürekli şikayetçi komşularımda

Ayy yazik derdi ne derken tepsiyi kafaya gecirmisya bu cocukta bi damar var dedim :)
Kusura bakmayin siz boyle anlatinca o kisim pek sevimli geldi ama cok zor mutlaka devlette falan pedegog vardir goturun.Onada yazik.
zaten sevimli bi sıpa ama inanın bi yere gitmeye korkar olduk

Cocuga hic vurmuyoruz falan demissiniz ama bi önceki konunuzda esinizin cocuk agliyor diye tokat attigindan bahsetmistiniz.

Bana göre cocuk evdeki stresli ortamdan böyle olabilir. Anlattiginiz konularda hep bi sinir stres hali gözümde canlaniyordu cünkü.

Yasitlariyla oynama inkani oluyor mu? Evde aktiviteler yapabiliyor musunuz?

Bunlari yargilamak icin söylemiyorum. Sakin yanlis anlamayin. Cocuk yetistirmek cok zor bi sey. Bilirim.

Benim yigenimde öyle bize sinirlenince kafasını duvara vuruyordu 2 yaşında falandi biz şok tabi Ama sürekli nas felak okuyoduk eskiye göre biraz daha iyi
Bilemedim valla

Allah bagislasin.Peki isteme tutturma huyu varmi yoksa sadece herhangi birsetimi sinirleniyo.
herseye aglıyor yani herseye mesela tv de reklam çıktı aglıyor elektrik gitti aglıyor markete giderken gitmeyecem diye aglıyor eve dönerkende markete gidecem diye aglıyor gecen market çalışanları hizaya geçti sussun diye

Şımartmışsınız.
Ağlıyor diye 6 kişi niye susturmaya çalışıyorsunuz mesela? 6 tane yetişkin niye 2 yaşındaki çocuğun kuklası oluyorsunuz? Adamın kafasına tepsiyle vurunca ne tepki verdiniz? Kızmadınız mı?
Çocuğunuz sabir sınırlarınızı deniyor, böyle üstüne düşüp her yaptığına canım, yavum demeye devam ediyorsanız hepten huy yapmış kendine. Çocukların sınırlarını bilmeye ihtiyaçları vardır. Bildirmezseniz onlar sınırlarını öğrenene kadar zorlar işi. İşte tepsiyle babası yaşında adama vurması gibi.

odadan çıkıyorum ama susmuyor yada yanıma geliyor sürekli şikayetçi komşularımda
Sürekli ağlayan çocuk zor çok çok haklısın. Hadi bebek olsa gazı var sancısı var dersin. Ama bebkte değil. Sanırım konuşabiliyordur ağrıyan yeri olsa falan söyler yani. Ben bu durumu oğlum diş çıkarır yaşamıştım. Durmadan herşeye ağlıyor bağıra bağıra susturamıyodum. Çok sabırlı bi kadında değilim. Sinir hastası olmuştum. Alt komşumla hiç iyi değilimdir benim çocuk yırtındıkça o gülerdi şimdi biraz mızırdansa aman annem susalım ağlamadan anlat derdini düşman sevindirmeyelim diye takılıyorum

uyku arasında uyuyordu oglum yine aglıyor du eşimde o gün çok yorgundu bikere olan bişey di eşim oglumdan özürdiledi bendende evde eşimle hiç tartışmayız oglumun yanında eşimde bende sürekli oyun oynarız yasıtı yok malesef

Hizaya mı?
Ya lütfen şu çocuklarınızın oyuncağı olmayın, Allah aşkına ya. görüyorsunuz karakter bozukluğu olarak geri dönüyor. Şimdi adresiniz pedagog. Kendiniz de çocuğunuza doğru yaklaşımı öğrenin.

Acaba konuşmasında sıkıntı var mı ? Kendini ifade edemeyen çocuklar da böyle hırçın olabiliyor. Eğer böyle bir sıkıntısı varsa mutlaka kreşe göndermelisin..
14 aylık ken konuşmaya başladı

ögrenirim

herseyi denedik belkide iyi anne degilim dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…