aktardan mı alsam daha iyi yoksa market miGünde 1 fincan papatya çayı içirebilirsin şeker katıp.
ben bulamadım pek anlamıyorum bu işten zatenBence bu konuyu pedegog çözer devlette yokmu ? Bilgisi olan arkadaslar vardir mutlaka yardimci olurlar
odadan çıkıyorum ama susmuyor yada yanıma geliyor sürekli şikayetçi komşularımdaOooo bide yapılanıda unutmayıp öcünü alıyor sonrasındabenimde 34 aylık bir oğlum var yapma dediğin şeyi inadına yapar. Ama keyfi yerindeyse her dediğimizi harfiyen yerine getirir. Yani bizimki işine geldiği gibi hareket ediyor şuan bu kadar uzun süreli ağlaması çok tuhaf. Bence dr u değiştirin başka görüşler alın bide. O an sus diye falan hiç ilgilenmeyin o odayı terk edin. Sanki o ağlamıyormuş gibi görmemezlikten gelin. Belki siz üstüne gidiyorsunuz diyemi iyice abartıyor
zaten sevimli bi sıpa ama inanın bi yere gitmeye korkar oldukAyy yazik derdi ne derken tepsiyi kafaya gecirmisya bu cocukta bi damar var dedim :)
Kusura bakmayin siz boyle anlatinca o kisim pek sevimli geldi ama cok zor mutlaka devlette falan pedegog vardir goturun.Onada yazik.
Allah bagislasin.Peki isteme tutturma huyu varmi yoksa sadece herhangi birsetimi sinirleniyo.zaten sevimli bi sıpa ama inanın bi yere gitmeye korkar olduk
aktardan mı alsam daha iyi yoksa market mi
herseye aglıyor yani herseye mesela tv de reklam çıktı aglıyor elektrik gitti aglıyor markete giderken gitmeyecem diye aglıyor eve dönerkende markete gidecem diye aglıyor gecen market çalışanları hizaya geçti sussun diyeAllah bagislasin.Peki isteme tutturma huyu varmi yoksa sadece herhangi birsetimi sinirleniyo.
odadan çıkıyorum ama susmuyor yada yanıma geliyor sürekli şikayetçi komşularımda
odadan çıkıyorum ama susmuyor yada yanıma geliyor sürekli şikayetçi komşularımda
uyku arasında uyuyordu oglum yine aglıyor du eşimde o gün çok yorgundu bikere olan bişey di eşim oglumdan özürdiledi bendende evde eşimle hiç tartışmayız oglumun yanında eşimde bende sürekli oyun oynarız yasıtı yok malesefCocuga hic vurmuyoruz falan demissiniz ama bi önceki konunuzda esinizin cocuk agliyor diye tokat attigindan bahsetmistiniz.
Bana göre cocuk evdeki stresli ortamdan böyle olabilir. Anlattiginiz konularda hep bi sinir stres hali gözümde canlaniyordu cünkü.
Yasitlariyla oynama inkani oluyor mu? Evde aktiviteler yapabiliyor musunuz?
Bunlari yargilamak icin söylemiyorum. Sakin yanlis anlamayin. Cocuk yetistirmek cok zor bi sey. Bilirim.
Hizaya mı?herseye aglıyor yani herseye mesela tv de reklam çıktı aglıyor elektrik gitti aglıyor markete giderken gitmeyecem diye aglıyor eve dönerkende markete gidecem diye aglıyor gecen market çalışanları hizaya geçti sussun diye
14 aylık ken konuşmaya başladıAcaba konuşmasında sıkıntı var mı ? Kendini ifade edemeyen çocuklar da böyle hırçın olabiliyor. Eğer böyle bir sıkıntısı varsa mutlaka kreşe göndermelisin..
ögrenirimHizaya mı?
Ya lütfen şu çocuklarınızın oyuncağı olmayın, Allah aşkına ya. görüyorsunuz karakter bozukluğu olarak geri dönüyor. Şimdi adresiniz pedagog. Kendiniz de çocuğunuza doğru yaklaşımı öğrenin.
herseyi denedik belkide iyi anne degilim dirŞımartmışsınız.
Ağlıyor diye 6 kişi niye susturmaya çalışıyorsunuz mesela? 6 tane yetişkin niye 2 yaşındaki çocuğun kuklası oluyorsunuz? Adamın kafasına tepsiyle vurunca ne tepki verdiniz? Kızmadınız mı?
Çocuğunuz sabir sınırlarınızı deniyor, böyle üstüne düşüp her yaptığına canım, yavum demeye devam ediyorsanız hepten huy yapmış kendine. Çocukların sınırlarını bilmeye ihtiyaçları vardır. Bildirmezseniz onlar sınırlarını öğrenene kadar zorlar işi. İşte tepsiyle babası yaşında adama vurması gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?