eşim de bende çare bulamıyoruz

Bir an ben okurken bunaldım nasıl bu kadar şımartabildiniz ağlıyor diye niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ağlasa ağlasın yani sizi resmen kuklası yapmış biran önce pedagoga götürmenizi tavsiye ediyorum.

14 aylık ken konuşmaya başladı

Belli ki zeki bir çocuk. Yine de kreş oğlunuza iyi gelebilir. Arkadaşımın kızı da çok ağlayan hırçın bir çocuktu.
Küçük yaşta kreşe başlayınca uyum sağlamayı öğrendi. Belki de düşünebilirsiniz.

kalbinde delik vardı yeni kapandı bide aglarken nefessiz kalıyor bi kaç kere bayılma tehlikesi geçirdi

İlk çocuk genelde hep Nazlı ve şımarık oluyor ikinciler daha keyifli büyütülüyor
Bu böyle gider sanırım mahrum bırakmaktan ziyade bence ödül vermeyi deneyin eğer ağlamadan konuşursan seninle şu oyunu oynarım gibi
Malesef çok dikkat etmekten oluyor diye düşünüyorum çok önemsemekten oluyor çoğu davranış ama yapacak bişey yok onu ikinci çocukta öğreneceksiniz tecrübe ile sabit

yalnız çocuk doktorunun bileceği şey değil ki bu huy demiş çıkmış içinden.. acilen bir pedagogdan yardım almalısınız..

ödül işinide denedik nerde hata yapıyoruz anlamıyorum öyle abur cubur da yemez

çocugunuz var mı

kalbinde delik vardı yeni kapandı bide aglarken nefessiz kalıyor bi kaç kere bayılma tehlikesi geçirdi
Aslında sebebini siz söylemişsiniz sanırım kalbinde delik olduğu için azla hassas davrandiniz her istediğini ağlayarak elde etti sanırım siz mutlaka pedagoga götürün

Aslında sebebini siz söylemişsiniz sanırım kalbinde delik olduğu için azla hassas davrandiniz her istediğini ağlayarak elde etti sanırım siz mutlaka pedagoga götürün
iki ayrı dr u da aglatmayın dedi

Eski konularınıza baktım da boşanmayı düşünecek günleriniz bile olmuş emin misiniz evin içinde ki ortamın 4*4 lük olduğuna ? Çocuk bir şeylerden etkilenmiş olabilir mi?
Çocuğun bir sıkıntısı var. Huy deyip geçmek tuhaf geldi bana.

Çoçuğunuzu psikoloğa götürün , büyük ihtimalle "kaygı bozukluğu" var yani çok çok küçük konulara bile aşırı kaygılanıyor ve kendini sakinleştiremiyor hatta anne ve Babası bile sakinleştiremiyor. Belki çok hafif düzeyde ilaç verir belki terapi ama mutlaka doktora gidin bekledikçe daha dayanılmaz hale gelecektir. Kreşe göbderin diyenler olmuş bu sorunu çözmeden kreşe yollarsanız daha büyük sorunlara yol açar. Devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde var bu bölüm Mutlaka doktor görsün.

Bol bol Fatiha ayetel kürsi okuyun üzerine yada suya okuyun içirin Kuran-ı Kerim dinletmeyi deneyin

huy deyip geçmiyoruz tam 4. ayından beri sürekli dr da yız hep çözüm arıyoruz hep

belkide iyi birer ebeveyn degilizdir olabilir ama her aile 4*4 lük mü huy deyip geçmedik akışınada bırakmadık herseyi denedik oglumla gün içinde çufçuuluk evcilik saklambac puzzly blog boyama vs yapıyorum akşam eşimde en az 1 saat oynar hikaye okur konuşuruz irtibat halindeyiz hep

eşim biraz para bulup ayarlayacak dr konuştuk az öncede

Çok mu şımarttınız acaba çocuğunuzu? Ne zaman bir çocuk görsem hepsinde aynı davranışlar ne yapıyorsunuz bu çocuklara bu kadar sinirli oluyorlar acaba? Çocuğunuza hiç baskı kuramamışsınız resmen kuklası olmuşsunuz ve canı ne isterse vermişsiniz olmuyor böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…