14 aylık ken konuşmaya başladı
kalbinde delik vardı yeni kapandı bide aglarken nefessiz kalıyor bi kaç kere bayılma tehlikesi geçirdiBir an ben okurken bunaldım nasıl bu kadar şımartabildiniz ağlıyor diye niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ağlasa ağlasın yani sizi resmen kuklası yapmış biran önce pedagoga götürmenizi tavsiye ediyorum.
ödül işinide denedik nerde hata yapıyoruz anlamıyorum öyle abur cubur da yemezİlk çocuk genelde hep Nazlı ve şımarık oluyor ikinciler daha keyifli büyütülüyor
Bu böyle gider sanırım mahrum bırakmaktan ziyade bence ödül vermeyi deneyin eğer ağlamadan konuşursan seninle şu oyunu oynarım gibi
Malesef çok dikkat etmekten oluyor diye düşünüyorum çok önemsemekten oluyor çoğu davranış ama yapacak bişey yok onu ikinci çocukta öğreneceksiniz tecrübe ile sabit
çocugunuz var mıBir an ben okurken bunaldım nasıl bu kadar şımartabildiniz ağlıyor diye niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ağlasa ağlasın yani sizi resmen kuklası yapmış biran önce pedagoga götürmenizi tavsiye ediyorum.
Aslında sebebini siz söylemişsiniz sanırım kalbinde delik olduğu için azla hassas davrandiniz her istediğini ağlayarak elde etti sanırım siz mutlaka pedagoga götürünkalbinde delik vardı yeni kapandı bide aglarken nefessiz kalıyor bi kaç kere bayılma tehlikesi geçirdi
iki ayrı dr u da aglatmayın dediAslında sebebini siz söylemişsiniz sanırım kalbinde delik olduğu için azla hassas davrandiniz her istediğini ağlayarak elde etti sanırım siz mutlaka pedagoga götürün
huy deyip geçmiyoruz tam 4. ayından beri sürekli dr da yız hep çözüm arıyoruz hepEski konularınıza baktım da boşanmayı düşünecek günleriniz bile olmuş emin misiniz evin içinde ki ortamın 4*4 lük olduğuna ? Çocuk bir şeylerden etkilenmiş olabilir mi?
Çocuğun bir sıkıntısı var. Huy deyip geçmek tuhaf geldi bana.
yapıyorumBol bol Fatiha ayetel kürsi okuyun üzerine yada suya okuyun içirin Kuran-ı Kerim dinletmeyi deneyin
belkide iyi birer ebeveyn degilizdir olabilir ama her aile 4*4 lük mü huy deyip geçmedik akışınada bırakmadık herseyi denedik oglumla gün içinde çufçuuluk evcilik saklambac puzzly blog boyama vs yapıyorum akşam eşimde en az 1 saat oynar hikaye okur konuşuruz irtibat halindeyiz hepEski konularınıza baktım da boşanmayı düşünecek günleriniz bile olmuş emin misiniz evin içinde ki ortamın 4*4 lük olduğuna ? Çocuk bir şeylerden etkilenmiş olabilir mi?
Çocuğun bir sıkıntısı var. Huy deyip geçmek tuhaf geldi bana.
eşim biraz para bulup ayarlayacak dr konuştuk az öncedeÇoçuğunuzu psikoloğa götürün , büyük ihtimalle "kaygı bozukluğu" var yani çok çok küçük konulara bile aşırı kaygılanıyor ve kendini sakinleştiremiyor hatta anne ve Babası bile sakinleştiremiyor. Belki çok hafif düzeyde ilaç verir belki terapi ama mutlaka doktora gidin bekledikçe daha dayanılmaz hale gelecektir. Kreşe göbderin diyenler olmuş bu sorunu çözmeden kreşe yollarsanız daha büyük sorunlara yol açar. Devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde var bu bölüm Mutlaka doktor görsün.
sagol canımAy hiç çekilecek birşey değil Allah kolaylık versin
Abur cuburlar değil oyun oynamak mesela birlikte araba oynamak falan gibiödül işinide denedik nerde hata yapıyoruz anlamıyorum öyle abur cubur da yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?