eşim de bende çare bulamıyoruz

Ağladığnda sabırlı ol ve kesinlikle muhatap olma, "anlayamıyorum seni sustuğunda konuşalım" de. Olmadı biraz canını acıt ama sakın eline yüzüne vurma

Allah kolaylik versin
Umursamiyor gibi yapsaniz ne bilim benim kuzenim de boyleydi ama 5 saat araliksiz aglamamisti

Ablamın kızı, herşeye ağlar eder cidden şımarıktır vs. Sadece benleyken annesi yoksa eğer resmen huy değiştirir. Ağlamaz, söz dinler... Sizde deneseniz?

Şuan durumumuz yok diyip sıyırmayın kendinizi.

devlet eğitim araştırmalarda çocuk psikoloji bölümleri var . gidin ücretsiz beğebmediniz işe yaramadı başka dra gidin

hangi şehirdesiniz söyleyin ben buluyum hemen size randevu

sıyrılmıyorum randevu aldım 8 şubata zaten oglumun 2 ayrı dr u var 1 i hamilelik döneminden beri bilgi aldıgım ve doguma giren bi dr çocuk dr psikiyatri ye götürmemiştim ilaç verecekler diye kaygılanmıştım ama gidecegim artık biraz kaygılıyım ilaç konusunda o yüzden birde pedagogları 6 7 aydır arastırıyordum ama çok pahalı tabiki para mühim değil ama gercekten durumum yok psikiyatriyi burdan bi arkads buldu sagolsun

tamam ozaman saolsun o arkadaşta.

Ayyyni ayyyyni durum kuzenimin kızında yaşıyoruz daha doğrusu yaşıyorduk, psikologlara gitti kaç kez, yok konuşun yok şöyle sakinlestirin falan filan,en son istanbulda çok iyi olduğunu duydukları bir pedagog a götürdüler ve ne dedi, duyma. Aynen dediklerini aktariyorum.Aglasa da, morarsa da, 5 değil 15 saat ağlasa da duyma. Bu belki çok zor sürecek sen de o sesten sinir krizi gecireceksin artik ama dayanacaksın. Buna davranış söndürme deniyor. Eğer 5 saat ağladığında ay dayanamiyorum der ilgilenirsen bidahakine 6 saat ağlar. Ve bu kadar uzun ağlamasının sebebi sizi çözmüş olması, siz çocukları anlamıyor sanıyorsunuz ama daha besikteyken sizi ağlayarak nasıl yöneteceğini biliyolar. 3 ay falan oldu artık nefes aldılar resmen. Eskiye göre çok daha iyi 4 yaşında suan. Bazen hatirliyor yine haftada bir falan yokluyor ağlayarak yaptirabilir miyim diye aglamaya baslayinca annesiyle babasi sohbete basliyorlarmis birbirlerini duymasalar bile:) kuzenim kabul ediyor daha besikteyken her ağladığında aldigimda attim bunun temellerini diyor.

bu nasıl bir ifadedir yaa

İyi bi Pedagog bulmalısın

Hayvan çünkü baska neden yapar bi insan bunu. Sen bile kıyamazken iki saat dayanamiyor heralde allahin cezaları.

Ya o deli cocuga sen görmeden daha sert vuruyor canını yakıyor olabilir. Esin bisey demiyor mu?

Ya o deli cocuga sen görmeden daha sert vuruyor canını yakıyor olabilir. Esin bisey demiyor mu?
eşiminde benimde dilimizde tüy bitti ama ikiside vazgeçmiyor hatta büyük kaynım sen yarın kendi çocugumuzuda döversin diyor eltime durmazsa döverim tabi diyor

eşiminde benimde dilimizde tüy bitti ama ikiside vazgeçmiyor hatta büyük kaynım sen yarın kendi çocugumuzuda döversin diyor eltime durmazsa döverim tabi diyor

gitmeyin, götürmeyin eltinizin olduğu hiç bir mekana...

bir şey söyleyen olursa "kusura bakmayın cocugum durmuyor, sizi de rahatsız ediyoruz" deyin geçin

Arkadaşım sende de peygamber sabrı var valla iyi kovmamissin onlari evden. Ama bence yanlis yapiosun barındırarak. Evladına acı ve onları defetmenin bi yolunu bul.

Arkadaşım sende de peygamber sabrı var valla iyi kovmamissin onlari evden. Ama bence yanlis yapiosun barındırarak. Evladına acı ve onları defetmenin bi yolunu bul.
yüzsüzler anlamıyorlar ki çay bile koymuyorum ama nafile gerçi 2 3 haftadır eltim adım atamıyor kv deyle aynı apt dalar şimdi kaynım da göndermiyor tek

gitmeyin, götürmeyin eltinizin olduğu hiç bir mekana...

bir şey söyleyen olursa "kusura bakmayın cocugum durmuyor, sizi de rahatsız ediyoruz" deyin geçin
biz gitmiyoruz onlar geliyor ama iyi fikir eşimde ayak uydurursa inşallah

biz gitmiyoruz onlar geliyor ama iyi fikir eşimde ayak uydurursa inşallah

Arada eşiniz tek gitsin artık yapacak bir şey yok...

Gelmek istediklerinde de bahane ureteceksiniz artikk... arkadaşlara söz vermiştik annemlere gidecektik vs vs

Elti ve kayinbirader Goz göre göre çocuğun psikololojisini bozuyor

Su hayatta hiç bir şey çocuğunuzdan değerli değil ... varsın bizi çağırmiyor varsın gelmiyor desinler...

O ikisi çocuğu hırçınlaştırıyorlar işte. Çocuk da sevmediğinden görünce bunalıp ağlıyordur o da huy kalmıştır çocukta. Onlarla bir araya getirme bak nasıl düzelecek Allahın izniyle.Pislik seviyorum ayağına vuruyor canını yakıyor çocuğun.Çocukta hırçınlaşıor.Bir araya geldiğinizde de tek bırakma onlarla.Yazık ya çocuğu ne hale getirmişler.Dikkat et annesi kimseyle bir araya getirme sen görmeden neler yapıyorlar belki de çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…