- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
15 sonrasına randevu alabildim olmazsa başka bi hastane araştıracagımçocuk psikiyatrisinden randevu al
devlet hastanelerinde var
sıyrılmıyorum randevu aldım 8 şubata zaten oglumun 2 ayrı dr u var 1 i hamilelik döneminden beri bilgi aldıgım ve doguma giren bi dr çocuk dr psikiyatri ye götürmemiştim ilaç verecekler diye kaygılanmıştım ama gidecegim artık biraz kaygılıyım ilaç konusunda o yüzden birde pedagogları 6 7 aydır arastırıyordum ama çok pahalı tabiki para mühim değil ama gercekten durumum yok psikiyatriyi burdan bi arkads buldu sagolsunŞuan durumumuz yok diyip sıyırmayın kendinizi.
devlet eğitim araştırmalarda çocuk psikoloji bölümleri var . gidin ücretsiz beğebmediniz işe yaramadı başka dra gidin
hangi şehirdesiniz söyleyin ben buluyum hemen size randevu
sıyrılmıyorum randevu aldım 8 şubata zaten oglumun 2 ayrı dr u var 1 i hamilelik döneminden beri bilgi aldıgım ve doguma giren bi dr çocuk dr psikiyatri ye götürmemiştim ilaç verecekler diye kaygılanmıştım ama gidecegim artık biraz kaygılıyım ilaç konusunda o yüzden birde pedagogları 6 7 aydır arastırıyordum ama çok pahalı tabiki para mühim değil ama gercekten durumum yok psikiyatriyi burdan bi arkads buldu sagolsun
Ayyyni ayyyyni durum kuzenimin kızında yaşıyoruz daha doğrusu yaşıyorduk, psikologlara gitti kaç kez, yok konuşun yok şöyle sakinlestirin falan filan,en son istanbulda çok iyi olduğunu duydukları bir pedagog a götürdüler ve ne dedi, duyma. Aynen dediklerini aktariyorum.Aglasa da, morarsa da, 5 değil 15 saat ağlasa da duyma. Bu belki çok zor sürecek sen de o sesten sinir krizi gecireceksin artik ama dayanacaksın. Buna davranış söndürme deniyor. Eğer 5 saat ağladığında ay dayanamiyorum der ilgilenirsen bidahakine 6 saat ağlar. Ve bu kadar uzun ağlamasının sebebi sizi çözmüş olması, siz çocukları anlamıyor sanıyorsunuz ama daha besikteyken sizi ağlayarak nasıl yöneteceğini biliyolar. 3 ay falan oldu artık nefes aldılar resmen. Eskiye göre çok daha iyi 4 yaşında suan. Bazen hatirliyor yine haftada bir falan yokluyor ağlayarak yaptirabilir miyim diye aglamaya baslayinca annesiyle babasi sohbete basliyorlarmis birbirlerini duymasalar bile:) kuzenim kabul ediyor daha besikteyken her ağladığında aldigimda attim bunun temellerini diyor.sıyrılmıyorum randevu aldım 8 şubata zaten oglumun 2 ayrı dr u var 1 i hamilelik döneminden beri bilgi aldıgım ve doguma giren bi dr çocuk dr psikiyatri ye götürmemiştim ilaç verecekler diye kaygılanmıştım ama gidecegim artık biraz kaygılıyım ilaç konusunda o yüzden birde pedagogları 6 7 aydır arastırıyordum ama çok pahalı tabiki para mühim değil ama gercekten durumum yok psikiyatriyi burdan bi arkads buldu sagolsun
bu nasıl bir ifadedir yaaŞımarmiş iyi bir dersi haketmis hele baska cocugu isirmak nedir .
Aglarken uzak bir odaya götürün.Burada seni duyamayiz artık susunca gel seni anliyoruz aglamaya ihtiyacin varsa ağlayabilirsin deyin .
Erkekse kotu birsey yaptiğında iste aynı dilenci gibi oldun yada kiza benzedin deyin .Yada bebeğe benzedin deyin
Denenmistir cok ise yarıyor.
Hiç kurallarinizi ona göre bozmayın .
İyi bi Pedagog bulmalısınoglum şuanda 32 aylık
eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır
sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu
bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye
kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan
nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor
hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi
ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye
defalarca dr da götürdük daha gebeyken oglumla konuştum müzikler dinlettim
ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum
eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz
dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var
kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı
6 kişi susturamadılar hiç bişey yapamayınca sustu
ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş
ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile
eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
edit : oglumla ilişkimiz
ben ogluma yemek yesin diye asla ısrar etmem mesela sofrayı kurarım beklerim baktım yemiyormu kaldırırım sofrayı
sonra zırt pırt hasta ateşi var dr a gidelim de yapmam evde ilk yapacaklarımı elimden geleni yapar artık son çare dr giderim
oglum sadece 1 2 defa antibiyotik kullanmıştır mesela dr u mecbur kalmadıkça antibiyotik yazmaz ayrıca oglum dr unu çok sever
6 aydır gitmiyorduk ama daha hastane ye girer girmez odasını buldu
sonra düşünce kesinlikle kaldırmam kendisi kalkar biraz aglar yada hiç aglamaz çok sogukkanlı bir anneyimdir
ateşi 39,5 buldu bi kere eşimde annem de şaşırdılar ben hemen soyup ılık suya soktum çocuk kendine geldi
çiş ini altına kaçırır arada bi kere bile kızmadım yanlışlıkla oldu demi annem bu olabilir dedim
tam 6 ay sabırla çişe alışmasını bekledim hiç korkutmadım yada vazgeçmedim şimdi kendisi tek başına gidip çişini yapabiliyor
ben aglarken asla susturmaya çalışmam odadan giderim ama yinede susmaz
ben degil kv kp der kayınlarım eltim ve görümcem hepsi birden susturmaya çalışırlar hep müdahil olurlar
eşimin rutin bi düzeni yok malesef haftada kendi işi dışında ek işe de gidiyor bi kaç gün eşim daha yufka yürekli ve şaşkın çocuk bakımında
evde bi düzen oturtmaya çalıştıkça mahvediliyor malesef ama renkleri şekilleri ve sayıları ögrendi hikaye uydurabiliyor kendini ve bana anlatması gerekeni anlatabiliyor çok sık sarılır ve sevdiğimi söylerim eşim de bende eger özürdilememiz gerekirse özürdileriz oğlumdan....
bazen elinden gelenin fazlası yaparsın ama teksen basaramazsın oglum la irtibatımız ve iletişimimiz çok güzeldir
sürekli konuşuruz evet beni kullanıyor olabilir ama yapabileceklerim bunlar çevremde eltim ve beni sevmeyenler dışında herkes tarafından annelik hususunda parmakla gösterilirim
ama insanız mutlaka hata yapıyorumdur
bende dogum yapmadan önce şu şu kurallar olacak şu şu saatlerde şunlar yapılacak diye planlar yapıyordum ama olmuyor malesef bi makineyle degil çocukla ugrasıyorum
8 şubata randevu aldım psikiyatriden bir mani çıkmazsa gidecegiz inşallah
evet özellikle küçükkaynımdan ve eltimden haz etmiyor çünkü ikiside neden bilmiyorum ısrarla aglatıyorlar çocugu eltimin eşi olan kaynım ikisini de uyarıyor büyük kaynım hiç kıyamaz oğluma oğlumda en çok onu sever ama bütün uyarmalarımıza ragmen ısrarla oglumu aglatıyorlar eltim sözde seviyorum diye çocugumun yüzüne vuruyor neden yapıyorlar anlamıyorum tasınacagı ancak uygun bi ev bulamadık
geçer inşallah inanın çok üzülüyorum yemek yemiyor uymuyor çokta zeki konuşkan ve uyumlu genelde ama aglıyor hemde herseye acaba nerde hata yapıyorum hep sarılırım sevdiğimi söylerim ilk ögrettiğim kelimeler seviyorum lütfen özürdilerim hep iyiliği için çalışıyorum kızmıyorum ama dikketimi çekti kaynım bizdeyken ve o gittikten sonraki ikş gün çok aglıyor eltimide görür görmez sinirlenir ve aglar eltimin bakışından bile korkuyor kaynımdan korkmaz aksine gücü yettiğince savunur kendini ama eltimden korkuyor
eşiminde benimde dilimizde tüy bitti ama ikiside vazgeçmiyor hatta büyük kaynım sen yarın kendi çocugumuzuda döversin diyor eltime durmazsa döverim tabi diyorYa o deli cocuga sen görmeden daha sert vuruyor canını yakıyor olabilir. Esin bisey demiyor mu?
eşiminde benimde dilimizde tüy bitti ama ikiside vazgeçmiyor hatta büyük kaynım sen yarın kendi çocugumuzuda döversin diyor eltime durmazsa döverim tabi diyor
eşiminde benimde dilimizde tüy bitti ama ikiside vazgeçmiyor hatta büyük kaynım sen yarın kendi çocugumuzuda döversin diyor eltime durmazsa döverim tabi diyor
yüzsüzler anlamıyorlar ki çay bile koymuyorum ama nafile gerçi 2 3 haftadır eltim adım atamıyor kv deyle aynı apt dalar şimdi kaynım da göndermiyor tekArkadaşım sende de peygamber sabrı var valla iyi kovmamissin onlari evden. Ama bence yanlis yapiosun barındırarak. Evladına acı ve onları defetmenin bi yolunu bul.
biz gitmiyoruz onlar geliyor ama iyi fikir eşimde ayak uydurursa inşallahgitmeyin, götürmeyin eltinizin olduğu hiç bir mekana...
bir şey söyleyen olursa "kusura bakmayın cocugum durmuyor, sizi de rahatsız ediyoruz" deyin geçin
biz gitmiyoruz onlar geliyor ama iyi fikir eşimde ayak uydurursa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?