denemedim denerim ama anlama özürlü demedim hepimiz çok güzel ve dogru konuşmak ve yazmak zorunda degiliz hepimizin 4*4 türkçesi olmak zorunda da degil yada 4*4 anne kardeş evlat ta olamayız demek istediğim begenmediysen yazmazsın yorum ben bunu yapıyorum mesela hep kırılmıyor hemde kırmıyorum konuyu açtıgımda çok gergin ve bunalmıştım dikkat etmeden aceleyle yazdım imla kuralları iyi bilmediğim için de kullanmıyorum burada bi arkadsımla konuşur gibi yazıyorum oldugum gibi yim yaniAnlama özrüm yok anladım. Gözümü kanattın gece gece. Türkçen genel olarak bozuk olduğu için uzatmıycam. Tek sorun noktalama değil.
Papatya çayını denedin mi hiç?
Bak milupa gece çayı içiyorum uykusuzluj için. İçtikten sonra sinirlerim alınmış gibi oluyorum. Doktora danış dene bi. İçinde melisa papatya gibi gevşeten sakinleştiren bitkiler var. Koca koca insanları sakinleştiren çay onu da sakinleştirir. Bi dene istersen
dr buldum bi tane yarın ilk iş randevu alacagım çocuk pskiyastristi pedagoga gelecek ay para biriktirip götürecegim inşallahBence siz pedagoga gidin hende iyi bi pedagog bulun arastirin bu durum hic ama hic normal degil ihmal etmeyin zaten belli bilinci bi anne babasiniz.
çocuk psikiyatrisiyle görüseceksinizkendi dr dogumdan önce çocuk dr yla görüştüm dogumuma bile girdi sagolsun adam da çaresiz huy diyor
aminçocuk psikiyatrisiyle görüseceksiniz
dikkat eksiliği ve hiperaktivite hastalığı olabilir
bu durumda tedavi almalı,nekadar erken tanı cocuk için de okadar iyi
dikkat eksiliği ve hiperaktivite sendromu olanlarda böyle öfke patlamaları olabiliyor
Rabbim yardımcınız olsun
Cnm allah yardımcınız olsun öncelikle. Hani çocuk agliyorsa anne babasına dua ediyor diye bi yazı okumuştum ilmihalde. Ama sizin çocuk aşmış kendini. Bence önemsemiyorsunuz gibi görünün bakalım napacak. Ya da süper dadi var ona başvurun. Bide çok ağlayan çocuklara carsambalari pabucla ağzını çırpın dua ederek derleroglum şuanda 32 aylık
eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır
sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu
bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye
kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan
nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor
hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi
ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye
defalarca dr da götürdük daha gebeyken oglumla konuştum müzikler dinlettim
ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum
eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz
dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var
kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı
6 kişi susturamadılar hiç bişey yapamayınca sustu
ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş
ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile
eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
Simdi herkes ne alaka falan diyecek ama baska birinde sahit oldugum icin yaziyorum. Bizim bir tanidigin kizi da boyleydi, resmen evlerden irak denecek cinsten, araliksiz nefes almadan agladi ilk bir kac yil.
Sonra birisi ismini kaldiramiyor bazi cocuklar, bunun da adi cok agir, yanlis demis, topluca okudular cocuga, ondan sonra duzeldi.
Ismi ne merak ettim. Acil sifalar dilerim.
daha çok sinirleniyorÇocuğunuz ağlarken siz gülseniz. Ben öyle yapıyorum. İse yarıyor.
Küçükken bende isiriyormusumya 3 gün gecsede unutmaz yegenim bunu oyuna katmadı 3 gün sonra tek kalınca çocugun yanagını ısırdı üstelik 5 yasında yegenim
evet özellikle küçükkaynımdan ve eltimden haz etmiyor çünkü ikiside neden bilmiyorum ısrarla aglatıyorlar çocugu eltimin eşi olan kaynım ikisini de uyarıyor büyük kaynım hiç kıyamaz oğluma oğlumda en çok onu sever ama bütün uyarmalarımıza ragmen ısrarla oglumu aglatıyorlar eltim sözde seviyorum diye çocugumun yüzüne vuruyor neden yapıyorlar anlamıyorum tasınacagı ancak uygun bi ev bulamadıkBazı çocuklar insanlardaki pisliği hissetme konusunda daha yetenekli oluyor. Hayvanlardaki sezgiler gibi. Bizim burda lanet bi adam var mesela onu gorunce hic havlamayan kopek bile havlamaya basliyor. Eşinin ailesinden hazzetmiyor herhalde cocuk. Cocugun psikolojisini bozmuslar. Bence taşının ordan tebdili mekanda ferahlik vardir. Tasindiginiz yeri de soylemeyin cocuk normale dönene kadar. Kreşe verin cocugu da her türlü o gicik edenlerden iyi insanlar görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?