Merhaba herkese,
Kısaca bilgi vereyim kendimle ilgili 3 yıllık evliyim, eşimde bende çalışıyoruz her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız küslüklerimiz oluyor ams bu gece çok kırıldım...
Eşimin çok sevdiği halası hastanede yatıyor ve umutsuz bir hastalık bu yüzden çok üzgün aynı zamanda benmde annem hastaneden 3gün önce çıktı dolayısıyla çok mutsuz ve gergindik
Eşim bazen hastanede kalıyor
Bu gece hastanede kalacağını söyledi ikinizde hastanedeydik o anda, dedi ki seni annenlere bırakayım tek kslamazsın bende kalırım, kalmam lazım bir sürü işim var dedim, o hayır dedi ben kalıcam olmazsa yarın kalırım annemlerde dedim. nerdeyse tartıştık yani o derece inatlaştık, ne bu ısrar dedi bana.
Neyse ben en sonunda tamam annemlere bırak dedim ama benim evde acil işlerim var 1saate biter gelir alır sonrada annemlere bırakırsın dedim, oda tamam dedi
Yaklaşık bir saat oldu mesaj attım işim bitti gelecek misin diye konuşma aynen şöyle
O: Çok istiyosan sen kal , korkarsın diye ısrar ettim ben
Ben: hastaneye dönmediysen gel
O: döndüm
Ben: o kadar acele haxırlandım uyuyamam 3 e 4 e kadar
O: yarın götürürüm yarın kalırsın annenlerde yarında hastanede kalabilirim
Ben:Çok zor sabah olucak benim için nasıl uyurum bilmiyorum
O: uyumaya çalış
Ve gelmedi korktuğumu söylediğim halde... o zaman niye ısrar ettin evde kalcam diye soracaksınız bana, aslında kalabilirim yani tv filan açarım ama onu denedim ve hiç umurunda olmadığımı gördüm
Sizce?